Alicja Kulińska

Specjalista ds. żywienia/dietetyk
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

ISO 22000 PowerPoint Łatwość nawiązywania kontaktów i szybkiego uczenia się Kontakt z dostawcami sumienność i rzetelność w wykonywaną pracę HACCP, GHP, GMP, Microsoft Office prawo jazdy kategorii B (czynne) zdolności analityczne i organizacyjne Ambicja, pomysłowość, wychodzenie z inicjatywą technologia żywności i żywienia człowieka kierowanie zespołem, kontakty z klientami i dostawcami, negocjacje incjatywa

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Zarządzanie sklepem stacjonarnym i internetowym
Lelu S.C. - "zabawki z pasją"
- zarządzanie finansami spółki
- organizowanie pracy personelu
- negocjowanie umów z kontrahentami
- organizowanie akcji reklamowych w celu osiągnięcia lepszych wyników sprzedażowych
- analiza rynku i działań konkurencji
Serwar Sp. z o.o.
Specjalista ds. marketingu i promocji
- opracowywanie strategii działań marketingowych dla produktów firmy
- wystawianie dokumentów handlowych (faktur, wz, specyfikacji towarów)
- ścisła współpraca z działem Magazynowym i działem Produkcji
- organizowanie transportu
Serwar Sp. z o.o.
Kierownik zmiany - Technolog
- zarządzanie pracą personelu produkcyjnego
- ocena organoleptyczna półproduktów i wyrobów gotowych
- ocena stanu wyrobu gotowego, surowców i opakowań
McCormick Polska S.A.
Specjalista ds. Normalizacji (Dział Badań i Rozwoju)
Zakres obowiązków, gł.:
- opracowywanie niezbędnych informacji dotyczących znakowania dla wytwarzanych produktów spożywczych (m.in. herbat, mieszanek przypraw, musztard) w oparciu o obowiązujące przepisy prawne UE
- weryfikowanie tekstów marketingowych pod względem zgodności z prawem żywnościowym w zakresie oświadczeń zdrowotnych i żywieniowych
- uzyskiwanie opinii na nowe produkty od instytucji opiniodawczych np. IŻŻ, PZH, MRiRW, MZ
- udział w audytach wewnętrznych i szkoleniach dotyczących systemów jakości
- przeprowadzanie paneli sensorycznych
- przeprowadzanie oceny organoleptycznej wyrobu gotowego
- opracowywanie specyfikacji wyrobów gotowych
- nadawanie kodów PKWiU
Logo
Konsultant ds. HACCP (Prace zlecone)
Kames (Zakład spożywczy), ITV (Piekarnia), Kołacz (Piekarnia), Impak Piróg (Biuro Handlowe)
- opracowanie dokumentacji systemu HACCP i pomoc we wdrożeniu systemu
- szkolenie pracowników w zakresie utrzymania higieny w miejscu pracy
- szkolenie pracowników i kadry zarządzającej z wdrożonego systemu HACCP
Danone sp. z o.o.
Praktykantka w Dziale Produkcji i Laboratorium

Szkolenia i kursy

Norma ISO 22000:2005 (Adson Consulting)

HACCP i inne systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w tym szkolenie audytorów wewnętrznych systemu HACCP (SGGW, przedmiot fakultatywny - 60 godz.)

Higiena i zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego produkcji żywności w tym: kurs HACCP w zakładach przemysłu spożywczego i gastronomicznych (SGGW, LOT catering, Banjaluka)

Żywność funkcjonalna i dietetyczna – wprowadzanie nowych produktów na rynek (SGGW, Prof. dr hab. Franciszek Świderski)

- Znakowanie produktów spożywczych – wymagania i obowiązki producenta (MRiRW)

Edukacja

Logo
Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne, studia podyplomowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

- publikacje i programy telewizyjne na temat zdrowia i prawidłowego odżywiania.
- programy podróżniczo-kulinarne.
- wyszukiwanie ciekawych przepisów kulinarnych, dostosowywanie ich do własnych potrzeb i eksperymentowanie z nimi.
- książki podróżnicze, wywiady w postaci książki.
- zajęcia fitness, spacery.

Inne

Pracę mogę podjąć od zaraz!

Grupy

3 wszystkich wypowiedzi
2 plusy
sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
A PRACA
A PRACA
Forum dla osób poszukujących pracy.
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Dieta
Dieta
Czyli jeść ze smakiem i zachować właściwą wagę :)
DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
GL - Szukam pracy
GL - Szukam pracy
Forum dla osób poszukujących pracy.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
Last Minute czyli ostatniemiejsca.pl
Last Minute czyli ostatniemiejsca.pl
Tu umieścimy prawdziwe last minute z Polski i z Niemiec. Ceny kompletne, żadnych dopłat, zero parcia na targety - po prostu OKAZJE
Młodzi przedsiębiorcy :-)
Młodzi przedsiębiorcy :-)
Młodzi przedsiębiorcy
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Rekrutacja i selekcja
Rekrutacja i selekcja
Dla tych którzy chcą się podzielić doświadczeniami z przeprowadzanych bądź odbywanych rozmów kwalifikacyjnych
Slow Food
Slow Food
Chronimy swojego prawa do smaku i dzielimy się nim na wszelkie sposoby. Definiujemy SF po swojemu, rozszerzamy go o wszelkie idee zgodne z jego duchem i przynoszące nam korzyści. Mniam!