Umiejętności
ISO 22000
PowerPoint
Łatwość nawiązywania kontaktów i szybkiego uczenia się
Kontakt z dostawcami
sumienność i rzetelność w wykonywaną pracę
HACCP, GHP, GMP, Microsoft Office
prawo jazdy kategorii B (czynne)
zdolności analityczne i organizacyjne
Ambicja, pomysłowość, wychodzenie z inicjatywą
technologia żywności i żywienia człowieka
kierowanie zespołem, kontakty z klientami i dostawcami, negocjacje
incjatywa
Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. marketingu i promocji
- opracowywanie strategii działań marketingowych dla produktów firmy
- wystawianie dokumentów handlowych (faktur, wz, specyfikacji towarów)
- ścisła współpraca z działem Magazynowym i działem Produkcji
- organizowanie transportu
- wystawianie dokumentów handlowych (faktur, wz, specyfikacji towarów)
- ścisła współpraca z działem Magazynowym i działem Produkcji
- organizowanie transportu
Kierownik zmiany - Technolog
- zarządzanie pracą personelu produkcyjnego
- ocena organoleptyczna półproduktów i wyrobów gotowych
- ocena stanu wyrobu gotowego, surowców i opakowań
- ocena organoleptyczna półproduktów i wyrobów gotowych
- ocena stanu wyrobu gotowego, surowców i opakowań
Specjalista ds. Normalizacji (Dział Badań i Rozwoju)
Zakres obowiązków, gł.:
- opracowywanie niezbędnych informacji dotyczących znakowania dla wytwarzanych produktów spożywczych (m.in. herbat, mieszanek przypraw, musztard) w oparciu o obowiązujące przepisy prawne UE
- weryfikowanie tekstów marketingowych pod względem zgodności z prawem żywnościowym w zakresie oświadczeń zdrowotnych i żywieniowych
- uzyskiwanie opinii na nowe produkty od instytucji opiniodawczych np. IŻŻ, PZH, MRiRW, MZ
- udział w audytach wewnętrznych i szkoleniach dotyczących systemów jakości
- przeprowadzanie paneli sensorycznych
- przeprowadzanie oceny organoleptycznej wyrobu gotowego
- opracowywanie specyfikacji wyrobów gotowych
- nadawanie kodów PKWiU
- opracowywanie niezbędnych informacji dotyczących znakowania dla wytwarzanych produktów spożywczych (m.in. herbat, mieszanek przypraw, musztard) w oparciu o obowiązujące przepisy prawne UE
- weryfikowanie tekstów marketingowych pod względem zgodności z prawem żywnościowym w zakresie oświadczeń zdrowotnych i żywieniowych
- uzyskiwanie opinii na nowe produkty od instytucji opiniodawczych np. IŻŻ, PZH, MRiRW, MZ
- udział w audytach wewnętrznych i szkoleniach dotyczących systemów jakości
- przeprowadzanie paneli sensorycznych
- przeprowadzanie oceny organoleptycznej wyrobu gotowego
- opracowywanie specyfikacji wyrobów gotowych
- nadawanie kodów PKWiU
Konsultant ds. HACCP (Prace zlecone)
Kames (Zakład spożywczy), ITV (Piekarnia), Kołacz (Piekarnia), Impak Piróg (Biuro Handlowe)
- opracowanie dokumentacji systemu HACCP i pomoc we wdrożeniu systemu
- szkolenie pracowników w zakresie utrzymania higieny w miejscu pracy
- szkolenie pracowników i kadry zarządzającej z wdrożonego systemu HACCP
- szkolenie pracowników w zakresie utrzymania higieny w miejscu pracy
- szkolenie pracowników i kadry zarządzającej z wdrożonego systemu HACCP
Szkolenia i kursy
Norma ISO 22000:2005 (Adson Consulting)
HACCP i inne systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w tym szkolenie audytorów wewnętrznych systemu HACCP (SGGW, przedmiot fakultatywny - 60 godz.)
Higiena i zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego produkcji żywności w tym: kurs HACCP w zakładach przemysłu spożywczego i gastronomicznych (SGGW, LOT catering, Banjaluka)
Żywność funkcjonalna i dietetyczna – wprowadzanie nowych produktów na rynek (SGGW, Prof. dr hab. Franciszek Świderski)
- Znakowanie produktów spożywczych – wymagania i obowiązki producenta (MRiRW)
HACCP i inne systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w tym szkolenie audytorów wewnętrznych systemu HACCP (SGGW, przedmiot fakultatywny - 60 godz.)
Higiena i zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego produkcji żywności w tym: kurs HACCP w zakładach przemysłu spożywczego i gastronomicznych (SGGW, LOT catering, Banjaluka)
Żywność funkcjonalna i dietetyczna – wprowadzanie nowych produktów na rynek (SGGW, Prof. dr hab. Franciszek Świderski)
- Znakowanie produktów spożywczych – wymagania i obowiązki producenta (MRiRW)
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
- publikacje i programy telewizyjne na temat zdrowia i prawidłowego odżywiania.
- programy podróżniczo-kulinarne.
- wyszukiwanie ciekawych przepisów kulinarnych, dostosowywanie ich do własnych potrzeb i eksperymentowanie z nimi.
- książki podróżnicze, wywiady w postaci książki.
- zajęcia fitness, spacery.
- programy podróżniczo-kulinarne.
- wyszukiwanie ciekawych przepisów kulinarnych, dostosowywanie ich do własnych potrzeb i eksperymentowanie z nimi.
- książki podróżnicze, wywiady w postaci książki.
- zajęcia fitness, spacery.
Inne
Pracę mogę podjąć od zaraz!
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Last Minute czyli ostatniemiejsca.pl
Tu umieścimy prawdziwe last minute z Polski i z Niemiec. Ceny kompletne, żadnych dopłat, zero parcia na targety - po prostu OKAZJE
Rekrutacja i selekcja
Dla tych którzy chcą się podzielić doświadczeniami z przeprowadzanych bądź odbywanych rozmów kwalifikacyjnych
Slow Food
Chronimy swojego prawa do smaku i dzielimy się nim na wszelkie sposoby. Definiujemy SF po swojemu, rozszerzamy go o wszelkie idee zgodne z jego duchem i przynoszące nam korzyści. Mniam!