Wypowiedzi
-
Dzień dobry,
Nazywam się Alicja Dowiedczyk i zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Od wielu lat pomagam swoim klientom sprostać obowiązkowi HACCP - tworzę dokumentację, wdrażam system i prowadzę szkolenia.
Co więcej?
- prowadzę swoją, małą firmę - sama decyduje o cenach - duża elastyczność w negocjacjach,
- przez 8 lat zdążyłam zdobyć na tyle doświadczenia, by móc powiedzieć że jestem nie tylko wyuczonym "teoretykiem", ale wiem jak praktycznie podejść do sprawy,
- każdego klienta traktuję indywidualnie, wiedząc że nie ma dwóch takich samych przypadków i potrzeb; nie korzystam z gotowców czy też szablonów - to się nie sprawdza, niespójność wyjdzie przy pierwszej kontroli,
- staram się unikać przerostu formy nad treścią,
- biorę pełna odpowiedzialność za swoją pracę, na każdej stronie dokumentacji podpisuję się własnoręcznie, jeśli konieczne są poprawki wykonuję je nieodpłatnie,
- przy współpracy staję się dla klienta jego "prywatnym sanepidowcem", zajrzę w każdy kąt i wskażę błędy tylko po to, by pomóc poprawić niedoskonałości; poprzez to wizyta Sanepidu nie musi wiązać się już ze stresem i niepokojem,
- nawet po zakończeniu współpracy ze swoimi klientami utrzymuje kontakt i zawsze służę radą i pomocą,
-oczywiście posiadam kierunkowe wykształcenie (mgr inż Technologii Żywności +dodatkowe kursy i szkolenia).
- oferuję również kompleksowe usługi: wykonanie projektu technologicznego niezbędnego do uruchomienia obiektu + projekt dokumentacji HACCP
Po niskich kosztach i zachowaniem zdrowego rozsądku tez można wdrożyć HACCP!
Więcej na http://arscogito.pl
Pozdrawiam
Alicja Dowiedczyk -
Dzień dobry,
Nazywam się Alicja Dowiedczyk i zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Od wielu lat pomagam swoim klientom sprostać obowiązkowi HACCP - tworzę dokumentację, wdrażam system i prowadzę szkolenia.
Co więcej?
- prowadzę swoją, małą firmę - sama decyduje o cenach - duża elastyczność w negocjacjach,
- przez 8 lat zdążyłam zdobyć na tyle doświadczenia, by móc powiedzieć że jestem nie tylko wyuczonym "teoretykiem", ale wiem jak praktycznie podejść do sprawy,
- każdego klienta traktuję indywidualnie, wiedząc że nie ma dwóch takich samych przypadków i potrzeb; nie korzystam z gotowców czy też szablonów - to się nie sprawdza, niespójność wyjdzie przy pierwszej kontroli,
- staram się unikać przerostu formy nad treścią,
- biorę pełna odpowiedzialność za swoją pracę, na każdej stronie dokumentacji podpisuję się własnoręcznie, jeśli konieczne są poprawki wykonuję je nieodpłatnie,
- przy współpracy staję się dla klienta jego "prywatnym sanepidowcem", zajrzę w każdy kąt i wskażę błędy tylko po to, by pomóc poprawić niedoskonałości; poprzez to wizyta Sanepidu nie musi wiązać się już ze stresem i niepokojem,
- nawet po zakończeniu współpracy ze swoimi klientami utrzymuje kontakt i zawsze służę radą i pomocą,
-oczywiście posiadam kierunkowe wykształcenie (mgr inż Technologii Żywności +dodatkowe kursy i szkolenia).
- oferuję również kompleksowe usługi: wykonanie projektu technologicznego niezbędnego do uruchomienia obiektu + projekt dokumentacji HACCP
Po niskich kosztach i zachowaniem zdrowego rozsądku tez można wdrożyć HACCP!
Więcej na http://arscogito.pl
Pozdrawiam
Alicja Dowiedczyk