Umiejętności
LIMS
Microsoft Office
Języki
polski
ojczysty
angielski
biegły
hiszpański
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Technik Mikrobiolog
ALT laboratory
prowadzenie analiz mikrobiologicznych żywności, wody i prób środowiskowych
wykonyanie analiz mikrobiologicznych (posiewy, odczyty) zgodnie z normami ISO
wykonywanie analiz na aparacie ELISA
wykonywanie analiz prób organizmów 3 kategorii (E.coli 0157)
przygtowywanie podłoży do analiz
pobór próbek produktów i prób środowiskowych
prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań w programie LIMS
ustawianie, obsługa i konserwacja urządzeń oraz sprzętu laboratoryjnego
utylizacja pozostałości po badaniach
kontrola jakości zgodności wykonywanych analiz
wykonyanie analiz mikrobiologicznych (posiewy, odczyty) zgodnie z normami ISO
wykonywanie analiz na aparacie ELISA
wykonywanie analiz prób organizmów 3 kategorii (E.coli 0157)
przygtowywanie podłoży do analiz
pobór próbek produktów i prób środowiskowych
prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań w programie LIMS
ustawianie, obsługa i konserwacja urządzeń oraz sprzętu laboratoryjnego
utylizacja pozostałości po badaniach
kontrola jakości zgodności wykonywanych analiz
Kontroler jakości
zapewnianie zgodności prowadzonych oprecji w poszczególnych obszarach fabryki
monitoring, weryfikacja poprawności działania oraz prowadzenia zapisów z kontroli krytycznych punktów kontrolych (CCP) i punktów kontrolnych (CP) zgodnie z programem HACCP
prowadzenie audtów wewnętrznych
obsługa programu SAP
monitoring, weryfikacja poprawności działania oraz prowadzenia zapisów z kontroli krytycznych punktów kontrolych (CCP) i punktów kontrolnych (CP) zgodnie z programem HACCP
prowadzenie audtów wewnętrznych
obsługa programu SAP
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zainteresowania
podróże
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.