Aleksandra Ślazyk

Technolog żywności, Olimp
Limanowa, małopolskie

Umiejętności

LIMS Microsoft Office

Języki

polski
ojczysty
angielski
biegły
hiszpański
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Technolog żywności
Olimp Ewa Niemiec
Logo
Technik Mikrobiolog
ALT laboratory
prowadzenie analiz mikrobiologicznych żywności, wody i prób środowiskowych
wykonyanie analiz mikrobiologicznych (posiewy, odczyty) zgodnie z normami ISO
wykonywanie analiz na aparacie ELISA
wykonywanie analiz prób organizmów 3 kategorii (E.coli 0157)
przygtowywanie podłoży do analiz
pobór próbek produktów i prób środowiskowych
prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań w programie LIMS
ustawianie, obsługa i konserwacja urządzeń oraz sprzętu laboratoryjnego
utylizacja pozostałości po badaniach
kontrola jakości zgodności wykonywanych analiz
Hilton Foods Ltd.
Kontroler jakości
zapewnianie zgodności prowadzonych oprecji w poszczególnych obszarach fabryki
monitoring, weryfikacja poprawności działania oraz prowadzenia zapisów z kontroli krytycznych punktów kontrolych (CCP) i punktów kontrolnych (CP) zgodnie z programem HACCP
prowadzenie audtów wewnętrznych
obsługa programu SAP

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

podróże

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.