Umiejętności
GHP
GLP
GMP
HACCP
pakiet MS Office
Kontrola jakości
Prawo jazdy kat B
Pakiet Open Office
Optymalizacja procesów
Żywienie człowieka
Laboratorium
Prawo żywnościowe
Microsoft Excel (w stopniu zaawansowanym)
BRC Global Standard For Food Safety
Projektowanie nowych produktów
Technologia
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
1. Dobra Praktyka Laboratoryjna - zarządzanie laboratorium zgodnie z ISO 17025
Organizator: dr inż. Marek Zadernowski;
2. Prawo żywnościowe w Polsce i Unii Europejskiej
Organizator: dr inż. Marek Zadernowski
3. Wdrażanie i audytowanie GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000
Organizator: dr inż. Marek Zadernowski
Organizator: dr inż. Marek Zadernowski;
2. Prawo żywnościowe w Polsce i Unii Europejskiej
Organizator: dr inż. Marek Zadernowski
3. Wdrażanie i audytowanie GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000
Organizator: dr inż. Marek Zadernowski
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Produkcja
Projektowanie
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
Muzyka; dietetyka i żywienie człowieka; sport, fitness; kulinaria; cukiernictwo i piekarnictwo; nauka - chemia, języki obce; literatura - popularna oraz naukowa