Aleksandra Łysak

Młodszy Specjalista ds. Obsługi Klienta
Kraków, małopolskie

Umiejętności

Technologia Żywności GHP HACCP Żywienie zbiorowe i indywidualne Prawo żywnościowe dietetyka i żywienie Jakość żywności

Języki

angielski
biegły
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

FoodCare Sp. z o.o.
Młodszy Specjalista ds. Obsługi Klienta
rozliczanie faktur marketingowych oraz faktur korekty wystawionych przez klienta, zakładanie promocji centralnych, cen i wniosków w systemie, rozliczanie refundacji klienta oraz pozostałych podmiotów, administracyjne wsparcie działu, nadzór nad obiegiem i akceptacjami przygotowywanych dokumentów
Catermed Sp. z o. o.
Kierownik Działu Organizacyjnego/ Dietetyk Koordynujący
realizacja i koordynowanie nowo zawartych umów z kontrahentami firmy, kontrola i nadzór nad wszystkimi oddziałami firmy na terenie Polski, nadzór nad planowaniem żywienia dla wszystkich grup ludności w różnych jednostkach chorobowych, weryfikacja dostawców środków spożywczych, monitorowanie procesów czystościowych oraz współpraca z dostawcami środków chemicznych, wykonywanie dokumentacji żywieniowej w oparciu o program Dietetyk, planowanie, realizacja zamówień oraz ścisła współpraca z działem magazynu, organizowanie oraz koordynacja pracy personelu podczas rozruchów jednostek, wyposażanie pomieszczeń w sprzęt gastronomiczny w oparciu o projekty technologiczne- ścisła współpraca z dostawcami urządzeń gastronomicznych, tworzenie dokumentacji systemu jakości, weryfikacja oraz audytowanie (GMP, GHP, HACCP)
Aspen Sp. z o.o.
Dietetyk
merytoryczny nadzór nad prowadzonym procesem produkcyjnym- kontrola stosowanej technologii, kontrola ilości i jakości wydawanych posiłków, współpraca z magazynem w zakresie ilości zamawianego towaru, wykonywanie prób pokarmowych, monitoring temperatur wydawanych posiłków oraz stanu czystości sprzętu i urządzeń. Planowanie żywienia w obiektach objętych kontraktem z uwzględnieniem specyfikacji i założeń wsadowych

Edukacja

Logo
Zarządzanie Jakością w Przedsiębiorstwie, studia podyplomowe
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Inżynieria
Inne
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
QA
Produkcja
Technologia

Grupy

Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.