Aleksandra Górska

Koordynator ds. Projektów Technologicznych; Technolog żywności
Zawiercie, śląskie

Umiejętności

Microsoft Office SAP współpraca w grupie szkolenie pracowników praca w laboratorium otwartość na nowe wyzwania sumienność i rzetelność w wykonywaniu zadań Optymalizacja procesów Książeczka sanitarno-epidemiologiczna Certyfikat Asystenta Systemu Zarządzania Jakością praw jazdy kat. B Impuls Evo wdrażanie nowych projektów Kalkulacja kosztów produktu Audyt wewnętrzny Technologia szkolenie auditor wewnętrzny systemu HACCP

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Grupa Virtu
Koordynator ds. projektów technologicznych
Koordynacja prac w zakresie projektowania nowych produktów i doskonalenia produktów funkcjonujących w portfolio firmy. Kalkulacje surowcowe. Opracowywanie procesów produkcyjnych. Poszukiwanie nowych surowców oraz kontakt z przedstawicielami firm zewnętrznych. Wprowadzanie receptur do systemu elektronicznego. Nadzór nad przebiegiem prób produkcyjnych oraz wdrożeń nowych produktów.
Grupa Virtu
Technolog
Nadzór nad procesami technologicznymi, wdrażanie nowych projektów, kontakt z przedstawicielami firm zewnętrznych, organizacja pracy w dziale, kalkulacje produktów i surowców, ocena nowych surowców i dostawców, prowadzenie dokumentacji technologicznej
Logo
Specjalista d.s. zapewnienia jakości
Smak Sp. z o.o.
Nadzór nad procesem produkcji, ocena jakościowa dostaw i wyrobów gotowych, reklamacje jakościowe dostaw, nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym, wykonywanie badań fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych, przechowalniczych, nadzór nad dokumentacją jakościową, analiza reklamacji zewnętrznych, auditor wewnętrzny.

Edukacja

Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Grupy

Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.