Aleksandra Abram (Dumitrescu)

Aleksandra Abram (Dumitrescu)

Technolog żywności
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

J.S. Hamilton Poland S.A.
Dyrektor Oddziału Warszawa
J.S. Hamilton Poland S.A.
Specjalista ds. Rozwoju Rynku Badań Laboratoryjnych
Logo
praktyki
RHODIA FOOD BIOLACTA Sp. z o. o Grupa DANISCO w Olsztynie
Logo
praktyki
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Wejherowie

Szkolenia i kursy

Wdrażanie i audytowanie ISO 9001:2000
Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP (codex Alimentarius)
Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005
Przeprowadzanie audytów IFS i BRS u dostawców artykułów żywnościowych i konsumpcyjnych
Efektywnie kierowanie w firmie

Edukacja

Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Towaroznawstwo ; specjalizacja- Kontrola sterowanie jakością w gospodarce żywnościowej, inżynierskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Inne

Znajomość obsługi komputera (MS Office: Word, Excel, Access, Power Point)
Prawo jazdy kat. B

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
ChillOut
ChillOut
grupa dla miłośników muzyki która przy zamkniętych oczach odsyła nas do najpiękniejszych, najbardziej emocjonalnych a czasem też do najspokojniejszych chwil w naszych życiach... muzyka która pozwala b
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Zapewnienie Jakości
Zapewnienie Jakości
Celem grupy jest integracja środowiska związanego z Zapewnieiem Jakości i wymiana informacji z nim związanych