Aleksandra Abram (Dumitrescu)
Technolog żywności
Warszawa,
mazowieckie
Języki
angielski
dobry
Szkolenia i kursy
Wdrażanie i audytowanie ISO 9001:2000
Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP (codex Alimentarius)
Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005
Przeprowadzanie audytów IFS i BRS u dostawców artykułów żywnościowych i konsumpcyjnych
Efektywnie kierowanie w firmie
Wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP (codex Alimentarius)
Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005
Przeprowadzanie audytów IFS i BRS u dostawców artykułów żywnościowych i konsumpcyjnych
Efektywnie kierowanie w firmie
Edukacja
Inne
Znajomość obsługi komputera (MS Office: Word, Excel, Access, Power Point)
Prawo jazdy kat. B
Prawo jazdy kat. B
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
ChillOut
grupa dla miłośników muzyki która przy zamkniętych oczach odsyła nas do najpiękniejszych, najbardziej emocjonalnych a czasem też do najspokojniejszych chwil w naszych życiach... muzyka która pozwala b
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Zapewnienie Jakości
Celem grupy jest integracja środowiska związanego z Zapewnieiem Jakości i wymiana informacji z nim związanych