Agnieszka Zakrzewska-Gratys
specjalista ds. zapewnienia jakości
Sochaczew,
mazowieckie
Umiejętności
BRC
Szkolenia pracowników
ISO 14001
Iso 9000
usprawnianie procesów
Project Management
Zarządzanie jakością
5S
podejmowanie decyzji i rozwiązywanie konfliktów
Prawo jazdy kat B
Auditor Wewnętrzny ISO 14001
podejmowanie nowych celów
IFS International Food Standard
Auditor wewnętrzny PN-N-18001
Audyty dostawców
auditor wewnętrzny ISO 9001
nadzorowanie procesu i pracowników
auditor wewnętrzny IFS/ BRC
Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik działu kontroli jakości
Dawtona Frozen Sp. z o.o.
nadzorowanie pracy działu w dwóch zakładach, identyfikacja problemów jakościowych, opracowanie, wdrożenie i utrzymanie procedur systemu zarządzania jakością opartego o normy IFS i BRC; analiza zapisów systemu jakości i przedstawianie wniosków najwyższemu kierownictwu; nadzorowanie identyfikacji i identyfikowalności surowców i wyrobów, współpraca z działami Produkcji, Handlowym, Magazynowym, przeprowadzanie auditów jakości; planowanie i przeprowadzanie auditów zewnętrznych u dostawców; reprezentowanie firmy podczas auditów klienta oraz auditów certyfikujących, inicjowanie i nadzór realizacji działań korygujących i doskonalących; przeprowadzanie analizy i identyfikacji w przypadku reklamacji, wycofania wyrobu; ustalenie harmonogramu szkoleń wewnętrznych oraz zapotrzebowania na szkolenia zewnętrzne, nadzór nad dokumentacją systemu
Pełnomocnik ds.jakości
Zamrażalnia VIDANSONDER Sp. z o.o.
nadzór nad systemami jakości i bezpieczeństwa żywności IFS oraz BRC w produkcji mrożonych owoców i warzyw,
nadzorowanie dokumentacji i zapisów systemowych,
aktualizacja i opracowywanie nowych dokumentów systemu,
planowanie i przeprowadzanie wewnętrznych auditów jakości,
inicjowanie i nadzór nad przeprowadzaniem działań korygujących/zapobiegawczych,
prowadzenie postępowania w przypadku reklamacji,
analizowanie zgłoszonych reklamacji,
prowadzenie szkoleń wewnętrznych dotyczących wymagań klientów oraz wymagań systemowych, pobieranie prób do badań laboratoryjnych oraz analiza wyników,
kontrola wyrobu gotowego na zgodność z wymaganiami klientów,
sporządzanie raportów z funkcjonowania systemu i przedstawianie ich najwyższemu kierownictwu,
prowadzenie zespołu HACCP
nadzorowanie dokumentacji i zapisów systemowych,
aktualizacja i opracowywanie nowych dokumentów systemu,
planowanie i przeprowadzanie wewnętrznych auditów jakości,
inicjowanie i nadzór nad przeprowadzaniem działań korygujących/zapobiegawczych,
prowadzenie postępowania w przypadku reklamacji,
analizowanie zgłoszonych reklamacji,
prowadzenie szkoleń wewnętrznych dotyczących wymagań klientów oraz wymagań systemowych, pobieranie prób do badań laboratoryjnych oraz analiza wyników,
kontrola wyrobu gotowego na zgodność z wymaganiami klientów,
sporządzanie raportów z funkcjonowania systemu i przedstawianie ich najwyższemu kierownictwu,
prowadzenie zespołu HACCP
Specjalista ds. jakości
Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK Sp. J
nadzór nad strefą białą i szarą, stały nadzór i
kontrola produkcji mas kosmetycznych na
zgodność z normami ISO 9001 i ISO 22716,
zwalnianie preparatów do magazynu wyrobu
gotowego, wzrokowa i luminometryczna
kontrola czystości powierzchni i urządzeń
w strefie białej i strefie szarej, nadzór nad
Programem Higieny, określanie zmianowości
środków do dezynfekcji w strefie białej i szarej,
przeprowadzanie auditów wewnętrznych i
udział w auditach klientów, prowadzenie
szkoleń pracowników, nadzór i prowadzenie
dokumentacji jakościowej związanej z
produkcją mas kosmetycznych, współpraca
z działem R&D, zastępowanie kierownika
produkcji w razie konieczności.
kontrola produkcji mas kosmetycznych na
zgodność z normami ISO 9001 i ISO 22716,
zwalnianie preparatów do magazynu wyrobu
gotowego, wzrokowa i luminometryczna
kontrola czystości powierzchni i urządzeń
w strefie białej i strefie szarej, nadzór nad
Programem Higieny, określanie zmianowości
środków do dezynfekcji w strefie białej i szarej,
przeprowadzanie auditów wewnętrznych i
udział w auditach klientów, prowadzenie
szkoleń pracowników, nadzór i prowadzenie
dokumentacji jakościowej związanej z
produkcją mas kosmetycznych, współpraca
z działem R&D, zastępowanie kierownika
produkcji w razie konieczności.
Specjalista ds. zapewnienia jakości
nadzór nad dokumentacją systemu,
tworzenie procedur i instrukcji systemowych,
współpraca z dostawcami środków myjąco-dezynfekujących oraz ich dobór,
prowadzenie auditów wewnętrznych,
uczestniczenie w auditach drugiej strony,
przygotowanie zintegrowanego systemu do certyfikacji,
prowadzenie szkoleń wewnętrznych,
nadzorowanie wprowadzonych działań korygujących/zapobiegawczych,
przeprowadzanie analiz wskaźników do doskonalenia systemu,
przeprowadzanie auditów zewnętrznych u dostawców
wdrożenie Zintegrowanego Systemu Zarządzania opartego o normy ISO 9001:2008, ISO:14001:2004 oraz OHSAS 18001:2007
kierowanie pracą laboratorium odnośnie jakości wytwarzanych wyrobów (półfabrykaty do produkcji mięsnej karmy dla zwierząt oraz mączek mięsno-kostnych)
tworzenie procedur i instrukcji systemowych,
współpraca z dostawcami środków myjąco-dezynfekujących oraz ich dobór,
prowadzenie auditów wewnętrznych,
uczestniczenie w auditach drugiej strony,
przygotowanie zintegrowanego systemu do certyfikacji,
prowadzenie szkoleń wewnętrznych,
nadzorowanie wprowadzonych działań korygujących/zapobiegawczych,
przeprowadzanie analiz wskaźników do doskonalenia systemu,
przeprowadzanie auditów zewnętrznych u dostawców
wdrożenie Zintegrowanego Systemu Zarządzania opartego o normy ISO 9001:2008, ISO:14001:2004 oraz OHSAS 18001:2007
kierowanie pracą laboratorium odnośnie jakości wytwarzanych wyrobów (półfabrykaty do produkcji mięsnej karmy dla zwierząt oraz mączek mięsno-kostnych)
Specjalista ds HACCP
P.P.H. PIEKARNIA ZBIGNIEW MAJEWSKI
wdrożenie systemu HACCP oraz GMP/GHP
stworzenie dokumentacji systemowej dla piekarni i cukierni
przeprowadzanie szkoleń dla pracowników w celu podniesienia ich świadomości odnośnie wdrażanych systemów
prowadzenie zespołu HACCP
kontrola skuteczności mycia i dezynfekcji zakładu
stworzenie dokumentacji systemowej dla piekarni i cukierni
przeprowadzanie szkoleń dla pracowników w celu podniesienia ich świadomości odnośnie wdrażanych systemów
prowadzenie zespołu HACCP
kontrola skuteczności mycia i dezynfekcji zakładu
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
audyt
Audyt wewnętrzny i zewnętrzny, audyt wykorzystania środków UE, egzaminy i certyfikaty w audycie.
Dasz pracę
Grupa przeznaczona dla osób, które poszukują pracy i chcą w jednym miejscu poznać inne osoby, które są w podobnej sytuacji. Być może poprzez zaprezentowanie swojej kandydatury zaowocuje jakąś propozyc
***FITNESS***
Instruktorzy i miłośnicy fitness łączmy się! Zapraszamy dietetyków i trenerów sportowych. Tworzymy również bazę instruktorów fitness.
Fitness & Kulturystyka
Grupa dla ludzi związanych zawodowo z branżą fitness, wellness, kulturystyka... Także dla pasjonatów