Agnieszka Sobczyk

przedstawiciel handlowy, Firma Connect

Języki

angielski
dobry
niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
przedstawiciel handlowy
Firma Connect

Szkolenia i kursy

- System zarządzania w jednostce inspekcyjnej wg normy PN EN ISO/IEC
17020 : 2006 / Ap1: 2007 „Ogólne kryteria działania różnych rodzajów jednostek inspekcyjnych”;
- „Znakowanie środków spożywczych”;
- Nadzór nad bezpieczeństwem żywności przy zastosowaniu rozporządzeń (WE)
nr 882/2004, 852/2004, 883/2004 oraz 2073/2005;
- Napromienianie żywności – ogólne aspekty. Źródła napromieniania, możliwości zastosowania, wartość zdrowotna żywności napromienianej; Napromienianie żywności – aspekty uregulowań prawnych w Unii Europejskiej. Dyrektywy Unii Europejskiej; Ustawodawstwo na świecie – Normy Kodeksu żywnościowego; Ustawodawstwo w Polsce; Identyfikacja napromienianej żywności;
- System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (System HACCP) w zakładach produkcji i obrotu żywnością.
KURSY
- kurs „Klasyfikatora grzybów”

Edukacja

Logo
technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Akademia Rolnicza w Szczecinie

Zainteresowania

dietetyka, malarstwo,HACCP, GHP/GMP literatura, moda

Grupy

5 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
A PRACA
A PRACA
Forum dla osób poszukujących pracy.
ALVEO
ALVEO
Wymieniaj się doświadczeniami i poszerz swoją wiedzę o preparacie ziołowym ALVEO - flagowym produkcie kanadyjskiej firmy Akuna.
Bezpłatne Porady Prawne Forum Prawne
Bezpłatne Porady Prawne Forum Prawne
Co w prawie piszczy. Bezpłatna i profesjonalna pomoc prawna
DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
Do you speak English?
Do you speak English?
English only. Everyone's invited!
Dodatkowa praca
Dodatkowa praca
Masz pracę, ale chcesz dorobić? Dobrze trafiłeś! :o) Dodatkowa praca czeka na Ciebie.
Europejski Fundusz Społeczny
Europejski Fundusz Społeczny
Dla tych co realizują projekty z Europejskiego Funduszu Społecznego i tych, co dostają rozstroju żołądka, gdy o nim słyszą
GL - Szukam pracy
GL - Szukam pracy
Forum dla osób poszukujących pracy.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
jezykowcy.pl
jezykowcy.pl
Grupa dotyczy nowego serwisu językowego www do nauki i uczenia się języków obcych.