Doświadczenie zawodowe
Kierownik administracyjno - gospodarczy
Przedszkole Miejskie Nr 6
- Załatwianie spraw związanych z zaopatrzeniem przedszkola.
- Nadzorowanie sporządzania posiłków.
- Sporządzanie jadłospisu.
- Prowadzenie magazynów.
- Prowadzenie dokumentacji dotyczącej zamówień publicznych.
- Sporządzanie sprawozdań kwartalnych z zamówień publicznych.
- Klasyfikacja oraz prowadzenie dokumentacji wydatków strukturalnych.
- Prowadzenie dokumentacji HACCP.
- Prowadzenie gospodarki kasowej przedszkola.
- Przeprowadzanie i rozliczanie inwentaryzacji.
- Planowanie remontów kapitalnych i bieżących przedszkola, pełnienie nadzoru nad ich wykonaniem.
- Nadzór nad pracownikami technicznymi przedszkola.
- Odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny przedszkola.
- Prowadzenie czynności związanych z BHP.
- Prowadzenie spraw socjalno-bytowych pracowników przedszkola.
- Nadzorowanie sporządzania posiłków.
- Sporządzanie jadłospisu.
- Prowadzenie magazynów.
- Prowadzenie dokumentacji dotyczącej zamówień publicznych.
- Sporządzanie sprawozdań kwartalnych z zamówień publicznych.
- Klasyfikacja oraz prowadzenie dokumentacji wydatków strukturalnych.
- Prowadzenie dokumentacji HACCP.
- Prowadzenie gospodarki kasowej przedszkola.
- Przeprowadzanie i rozliczanie inwentaryzacji.
- Planowanie remontów kapitalnych i bieżących przedszkola, pełnienie nadzoru nad ich wykonaniem.
- Nadzór nad pracownikami technicznymi przedszkola.
- Odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny przedszkola.
- Prowadzenie czynności związanych z BHP.
- Prowadzenie spraw socjalno-bytowych pracowników przedszkola.
Szkolenia i kursy
"Planowanie żywienia w przedszkolach" - 2001 r.
"Zasady żywienia i dietetyka stosowana w zakładach żywienia zbiorowego" - 2002 r.
"Podstawy systemu HACCP" - 2004 r.
"System HACCP w placówkach żywienia zbiorowego" - 2008 r.
"Zasady kwalifikowania wydatków strukturalnych" - 2009 r.
" Wymagania higieniczno-sanitarne dla punktów zbiorowego żywienia zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi, zasady GHP/GMP i systemu HACCP, zasady racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży." - 2009 r.
"Metodyka udzielania instruktaży stanowisk" - 2009 r.
"Nowelizacja ustawy prawo zamówień publicznych" - 2010 r.
"Zasady żywienia i dietetyka stosowana w zakładach żywienia zbiorowego" - 2002 r.
"Podstawy systemu HACCP" - 2004 r.
"System HACCP w placówkach żywienia zbiorowego" - 2008 r.
"Zasady kwalifikowania wydatków strukturalnych" - 2009 r.
" Wymagania higieniczno-sanitarne dla punktów zbiorowego żywienia zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi, zasady GHP/GMP i systemu HACCP, zasady racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży." - 2009 r.
"Metodyka udzielania instruktaży stanowisk" - 2009 r.
"Nowelizacja ustawy prawo zamówień publicznych" - 2010 r.
Edukacja
Specjalizacje
Administracja biurowa
Zarządzanie biurem i administracja
Grupy
ABY POMÓC W 48 GODZIN
Grupa ta ma na celu umożliwienie jej uczestnikom szybkie reagowanie na wzajemne potrzeby, nie tylko w wydaniu biznesowym. W założeniu skierowana do jak najszerszego ogrona osób, gdyż nigdy nie
Ewolucje Kulinarne
"Odkrywanie nowych smaków jest większym szczęściem dla ludzkości niż odkrycie nowej gwiazdy"
Masz ochotę odkrywać je z nami ???
zapraszamy! :)
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Międzynarodowe prawo konstytucyjne
Do grupy może należeć każdy pasjonat polskiego (i nie tylko) prawa konstytucyjnego.Zapraszam:)
So Nineties Muzyka lat 90tych
Muzyka, a zwłaszcza ta z kultowych lat 90-tych, które były wspaniałą dekadą. Dla wszystkich, którzy uwielbiają dobrą muzykę!