Agnieszka Komła

Agnieszka Komła

szef kuchni, Kulinarna Przyjemność w Sercu Polski

Doświadczenie zawodowe

Logo
szef kuchni
Kulinarna Przyjemność w Sercu Polski

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Inne

Projekt „Kulinarna przyjemność w sercu Polski” to jedyny i niepowtarzalny projekt, w którym możesz wziąć udział całkowicie bezpłatnie, zdobyć nowe umiejętności, a po zakończeniu cyklu szkoleń odbytych w ramach Projektu uzyskasz limitowany, prestiżowy certyfikat poświadczający nabycie nowych kwalifikacji i umiejętności zawodowych.
Podobne, komercyjne szkolenie gastronomiczne kosztowałby Cię kilkanaście tysięcy złotych, dzięki wsparciu Europejskiego Funduszu Społecznego odbędziesz je całkowicie bezpłatnie;
Tylko z nami będziesz mieć niepowtarzalną okazję uczyć się od najlepszych, korzystać z porad oraz doświadczenia najwyżej cenionych i utytułowanych mistrzów kulinarnego rzemiosła, m.in. takich jak: Artur Grajber, Michał Tkaczyk, Krzysztof Szulborski, Mirosław Rynduch
Gwarantujemy, że szkolenie odbędzie się w nowocześnie wyposażonych obiektach gastronomicznych. Zapewnimy Ci bezpłatnie noclegi, wyżywienie, profesjonalny fartuch oraz materiały szkoleniowe, ubezpieczymy od NNW;
Szkolenia prowadzone będą w małych grupach, dzięki czemu każdy uczestnik będzie miał możliwość otrzymania indywidualnych wskazówek, zdobycia wiedzy od mistrzów sztuki kulinarnej;
Zdobyte doświadczenie z pewnością wpłynie na Twoją dalszą karierę zawodową, a w przyszłości może przełożyć się na awans, czy podniesienie pensji;