Agnieszka Jagodzińska

specjalista żywienia człowieka, dietetyk, technolog żywności i żywienia człowieka
Warszawa, mazowieckie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Dietetyk
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. prof. A. Grucy
SKK Studium Kształcenia Kadr
Wykładowca studiów podyplomowych "Dietetyka i zarządzanie jakością żywienia"
Logo
Dietetyk
Ben-Med
- prowadzenie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
- prowadzenie warsztatów
- prowadzenie spotkań informacyjnych
- prowadzenie zajęć tematycznych
Logo
Dietetyk
Pure-Diet
- przygotowywanie tygodniowych jadłospisów
- przygotowywanie receptur dań
- przygotowywanie tzw. wyjątków
- obsługa klienta
- prace administracyjne (m.in. przygotowywanie faktur, opłacanie faktur kosztowych, kontrola nad dokumentacją GHP i GMP)
Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Starszy Referent Administracyjny
Szkoła Główna Służby Pożarniczej
- pełnienie obowiązków kierownika działu żywienia (Umowa o zastępstwo)
- sprawowanie kontroli nad poprawnością działania systemu HACCP
- sprawowanie kontroli nad poprawnością planowanych jadłospisów oraz ich realizacją
- sprawowanie kontroli nad poprawnością gospodarki żywnością
- sprawowanie kontroli nad poprawnością obiegu dokumentów
- kontakt z SANEPID
AWF Warszawa
Wykładowca
Prowadzenie wykładów z "Promocji zdrowia"
GoWork.pl
Wykładowca kierunku Specjalista ds. Dietetyki
Prowadzenie zajęć z przedmiotów: Zasady racjonalnego żywienia; Towaroznawstwo żywności i Planowanie jadłospisów technikami komputerowymi
Logo
Dietetyk
dietetycyonline.pl

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
SGGW
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
SGGW

Specjalizacje

Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne

Grupy

1 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.