Agnieszka Harężlak
Młodszy Specjalista ds. Analiz Produkcynych, Tarczyński S.A.
Bulowice,
małopolskie
Umiejętności
Microsoft Office
Prawo jazdy kat B
Certyfikat „Praktyczne aspekty realizacji zasad GHP/GMP”
Doświadczenie zawodowe
Młodszy Specjalista ds. Analiz Produkcynych
- Tworzenie i zarządzanie planem produkcyjnym
- Zapewnienie optymalnych stanów surowca na magazynach
- Ścisła współpraca z Działem Zakupów oraz Rozbiorem Surowca
- Kontrola poprawności rejestracji systemowych (w systemie ERP)
- Przeprowadzanie identyfikowalności produktów
- Kontrola poszczególnych etapów produkcji
- Przeprowadzanie inwentaryzacji surowców
- Tworzenie zestawień i raportów na potrzeby Działu Produkcji
- Zapewnienie optymalnych stanów surowca na magazynach
- Ścisła współpraca z Działem Zakupów oraz Rozbiorem Surowca
- Kontrola poprawności rejestracji systemowych (w systemie ERP)
- Przeprowadzanie identyfikowalności produktów
- Kontrola poszczególnych etapów produkcji
- Przeprowadzanie inwentaryzacji surowców
- Tworzenie zestawień i raportów na potrzeby Działu Produkcji
Technolog
- Opracowywanie receptur nowych wyrobów
- Wykonywanie prób technologicznych
- Nadzór reżimu technologicznego
- Rozpatrywanie reklamacji
- Sporządzanie dokumentacji ZSZ
- Wykonywanie prób technologicznych
- Nadzór reżimu technologicznego
- Rozpatrywanie reklamacji
- Sporządzanie dokumentacji ZSZ
p.o. Technolog
- Zapewnianie jakości zgodnie z wymaganiami IFS, HACCP, GMP i GHP
- Udział w realizacji działań korygujących
- Opracowywanie receptur oraz wdrażanie nowych produktów
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych
- Udział w audytach klientów
- Tworzenie oraz weryfikacja istniejących etykiet, kartonów
- Analiza reklamacji
- Kontrola pracy Laboratorium Zakładowego
- Udział w realizacji działań korygujących
- Opracowywanie receptur oraz wdrażanie nowych produktów
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych
- Udział w audytach klientów
- Tworzenie oraz weryfikacja istniejących etykiet, kartonów
- Analiza reklamacji
- Kontrola pracy Laboratorium Zakładowego
Laborantka
- Kontrola jakości produktów w procesie wytwarzania wyrobów
- Ocena jakości wyrobów gotowych (badania mikrobiologiczne, fizyko-chemiczne, organoleptyczne)
- Przygotowywanie odczynników chemicznych
- Ocena jakości wyrobów gotowych (badania mikrobiologiczne, fizyko-chemiczne, organoleptyczne)
- Przygotowywanie odczynników chemicznych
Szkolenia i kursy
- „Znakowanie żywności, stosowanie substancji dodatkowych, oświadczeń żywieniowych i
zdrowotnych”; 04-05.08.2016, Perzyce; Organizator: TUV Rheinland
- „Kurs dla kandydatów na audytora wewnętrznego systemu IFS”; 19.12.2014, Inwałd; Organizator: SGS Academy
- „Umyślne skażenie produktu – ryzyko dla producenta”; 10.12.2014, Warszawa. Organizator: TUiR Warta S.A
- „Znakowanie żywności w świetle rozporządzenia 1169/2011; 17 – 18.11.2014, Warszawa. Organizator: Nowoczesna Firma S.A.
- „Forum Technologii Napojowych”; 24 – 26.09.2014, Cieszyn; Organizator: Agencja Promocji Biznesu Spółka Cywilna A. Wojnarowska, J. Zakręta
zdrowotnych”; 04-05.08.2016, Perzyce; Organizator: TUV Rheinland
- „Kurs dla kandydatów na audytora wewnętrznego systemu IFS”; 19.12.2014, Inwałd; Organizator: SGS Academy
- „Umyślne skażenie produktu – ryzyko dla producenta”; 10.12.2014, Warszawa. Organizator: TUiR Warta S.A
- „Znakowanie żywności w świetle rozporządzenia 1169/2011; 17 – 18.11.2014, Warszawa. Organizator: Nowoczesna Firma S.A.
- „Forum Technologii Napojowych”; 24 – 26.09.2014, Cieszyn; Organizator: Agencja Promocji Biznesu Spółka Cywilna A. Wojnarowska, J. Zakręta
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
FMCG
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
- Żywienie człowieka
- Taniec: bachata, salsa kubańska
- Taniec: bachata, salsa kubańska
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.