Agata Szczypińska

specjalista ds. zdrowego odżywiania
Pabianice, łódzkie

Umiejętności

układanie zbilansowanej diety pomiary składu ciała analiza nawyków żywieniowych analiza jadłospisów

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Organic Farma Zdrowia S.A.
Sprzedawca
profesjonalna obsługa klienta, doradztwo w zakresie zdrowego żywienia, sporządzanie zamówień, odbiór jakościowy i ilościowy dostaw, szkolenie nowych pracowników, bieżąca obsługa sklepu
Lodziarnie Firmowe Sp. z o.o. S.K.A.
Usługi z zakresu pomocy w prowadzeniu lodziarni
dbanie o czystość punktu, zatowarowanie, obsługa klienta, bieżąca kontrola systemu jakości
Socopol Sp. z o.o.
kontroler jakości
kontrola w toku produkcji surowców i wyrobu gotowego, pomiary statystyczne
Logo
kontroler jakości
Eco Wipes Sp. z o.o. S.K.A
kontrola wejściowa surowca/dopuszczenie surowca do produkcji, dopuszczenie półproduktów do dalszego etapu produkcji, dopuszczenie wyrobów gotowych do obrotu/konfekcji, badanie, kontrola oraz prowadzenie zapisów z pomiarów jakościowych, prowadzenie archiwum DKJ, nadzór nad wyrobem niezgodnych, prowadzenie rejestru reklamacji wewnętrznych, nadzór nad urządzeniami kontrolno-pomiarowymi, nadzór nad dokumentami
Logo
praktykant
WSSE Warszawa
Praktyka studencka w oddziale Higieny i Bezpieczeństwa Żywności, Żywienia i Kosmetyków, zapoznanie z ustawodawstwem przedmiotowym, pomoc w organizacji codziennej pracy oddziału
Logo
Asystentka biura
Epoke Sp. z o.o.
koordynacja pracy biura w Warszawie, kontakt z centralą firmy w Danii, obsługa urządzeń biurowych, monitorowanie klientów, przygotowywanie ofert handlowych, śledzenie przetargów i przygotowywanie dokumentów przetargowych

Projekty

Rady Nie Od Parady
"Miejscowa" to lokalna, legionowska bezpłatna gazeta, której celem jest przekazywanie aktualności, ale również edukacja i motywowanie do działania lokalnej społeczności. Kącik Rady nie od parady spełniał te założenia. Moim zadaniem były edukacyjno-motywujące artykuły na tematy związane ze zdrowym odżywianiem i stylem życia.
Zakres obowiązków
W ramach tego kącika porad ukazała się seria kilkunastu artykułów na temat zdrowego żywienia i stylu życia.

Szkolenia i kursy

Kurs zawodowy DIETETYK potwierdzony egzaminem państwowym

"Pełnomocnik Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001" PCBC

"Asystent systemu zarządzania jakością ISO 9001" PCBC

"Auditor wewnętrzny systemu GHP/GMP i HACCP wg. ISO 22000:2005" TUV SUD Polska

"E-handlowiec. Zawód przyszłości dla kobiet" EFS

"Ochrona prawna twórczości artystycznej i naukowej"

kurs fotograficzny

Edukacja

Logo
Towaroznawstwo i Zarządzanie Jakością, magisterskie
Akademia Morska w Gdyni
Logo
Żywienie Człowieka i Konsumpcja, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Administracja biurowa
Zarządzanie biurem i administracja
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne

Zainteresowania

Lubie aktywnie spędzać czas czy to samotnie czy z przyjaciółmi.
Żeglarstwo,
Wspinaczka,
Jazda samochodem,
Fotografia,
Podróże to moja pasja.

Inne

Wszystkich zainteresowanych własnym zdrowiem, kondycją organizmu, chcących monitorować postępy w diecie i treningu zapraszam na pomiary składu ciała. Realizuję je za pomocą przenośnego analizatora składu ciała dokonującego pomiarów metodą BIA czyli bioimpedancji.
W raporcie z pomiaru badany otrzyma graficznie przedstawione, porównane z normami wyniki:
-poziomu tłuszczu
-ilości mięśni
-zawartości wody
-obliczone BMI oraz poziom podstawowej przemiany materii
- wiek metaboliczny, który jest ogólnym wskaźnikiem kondycji organizmu
-oraz analizę segmentową zawartości tłuszczu i mięśni w podziale na prawą i lewą nogę, prawą i lewą rękę oraz tułów ze wskaźnikiem tkanki wisceralnej czyli trzewnej.

Zapraszam do kontaktu,
Pozdrawiam, trzymajcie się zdrowo!

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
A Przy Barze...
A Przy Barze...
... możesz mówić o wszystkim i o niczym. Od gospodarki rolnej na Kajmanach po najnowszą reformę rządową. Barman wszystkiego wysłucha.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
CRM
CRM
CRM - to nawet notes Pani Kasi ze spozywczaka ;] Poza tym: narzedzia, strategie i przede wszystkim - eksperci.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
HoReCa gastronomia
HoReCa gastronomia
Hotele-Restauracje-Catering
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Młodzi przedsiębiorcy :-)
Młodzi przedsiębiorcy :-)
Młodzi przedsiębiorcy
Polityka
Polityka
Forum wymiany poglądów nt. szeroko pojętej polityki.
Praca dla studenta
Praca dla studenta
Studenci poszukujący pracy, pogrupowani w branże.
Praktyki
Praktyki
Grupa w której mogą się spotkać oferujący i szukający praktyk.