Agata Partyka
Absolwent Wydziału Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Poznań,
wielkopolskie
Języki
angielski
biegły
czeski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. Sprzedaży usług laboratoryjnych
• doradztwo merytoryczne w zakresie analityki żywności w odniesieniu do przepisów
prawa żywnościowego i wymagań sieci handlowych
• współpraca z laboratorium wewnętrznym oraz z zagranicznymi laboratoriami
Grupy Wessling
• tworzenie i negocjowanie ofert handlowych
• czynny udział w utrzymywaniu i doskonaleniu systemu zarządzania
w akredytowanym laboratorium badawczym w oparciu o normę
PN-EN ISO/IEC 17025
prawa żywnościowego i wymagań sieci handlowych
• współpraca z laboratorium wewnętrznym oraz z zagranicznymi laboratoriami
Grupy Wessling
• tworzenie i negocjowanie ofert handlowych
• czynny udział w utrzymywaniu i doskonaleniu systemu zarządzania
w akredytowanym laboratorium badawczym w oparciu o normę
PN-EN ISO/IEC 17025
Asystent Kierownika Laboratorium
• doradztwo merytoryczne w zakresie analityki żywności w odniesieniu do przepisów
prawa żywnościowego
• ocena i kwalifikacja zagranicznych dostawców usług i produktów
• czynny udział w utrzymywaniu i doskonaleniu systemu zarządzania
w akredytowanym laboratorium badawczym w oparciu o normę
PN-EN ISO/IEC 17025
• obsługa reklamacji od klientów
prawa żywnościowego
• ocena i kwalifikacja zagranicznych dostawców usług i produktów
• czynny udział w utrzymywaniu i doskonaleniu systemu zarządzania
w akredytowanym laboratorium badawczym w oparciu o normę
PN-EN ISO/IEC 17025
• obsługa reklamacji od klientów
Praktykant
• osmotyczne odklejanie roślin włóknistych,
• oznaczanie zawartości celulozy w roślinach włóknistych
• oznaczanie zawartości celulozy w roślinach włóknistych
Praktykant
• analiza ilościowa siarczanu amfetaminy oraz delta-9-THC metodą chromatografii gazowej,
• badania fizyko-chemiczne środków odurzających i substancji psychotropowych metodami GC, TLC, FTIR
• badania fizyko-chemiczne środków odurzających i substancji psychotropowych metodami GC, TLC, FTIR
Szkolenia i kursy
18.01.2017 - Przepisy UE w zakresie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów, Centrum Prawa Żywnościowego
22-24.06.2016 - Ekspert ds. prawa żywnościowego, TÜV SÜD Polska
PN-EN ISO 22000:2006 Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000.
Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością
ISO 9001:2008.
Audytor wewnętrzny Systemu Zapewnienia Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności HACCP
22-24.06.2016 - Ekspert ds. prawa żywnościowego, TÜV SÜD Polska
PN-EN ISO 22000:2006 Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000.
Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością
ISO 9001:2008.
Audytor wewnętrzny Systemu Zapewnienia Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności HACCP
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
• podróże
• kuchnia indyjska
• kuchnia indyjska