Umiejętności
Prawo jazdy
Szkolenia pracowników
Analiza finansowa
Microsoft Excel
Microsoft Word
Onboarding
Selekcja kandydatów
Zarządzanie jakością
Rekrutacja
Selekcja CV
Budowanie zepołu
Zarządzanie zespołem
Analiza kosztów
analiza sprzedaży
Motywowanie zespołu
nastawienie na cele i zadania
Szkolenia kadry menedżerskiej
zarządzanie kadrą sprzedażową i kierowniczą
Budowanie relacji z klientem
Targi Pracy
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Assistant Manager ( zastępca kierwonika restauracji)
-rekrutacja i selekcja pracowników restauracji
-poszukiwanie alternatywnych źródeł docierania do kandydatów
-onboarding nowych pracowników
-szkolenie i rozwój pracowników oraz kadry managerskiej
-motywowanie zespołu
-budowanie światowej klasy zespółu pracowników załogi w restauracji poprzez rekrutację, szkolenie i działania retencyjne w celu zapewnienia doskonałego funkcjonowania restauracji i obsługi klienta na najwyższym poziomie
-ocena pracy pracowników
-przygotowywanie grafików i planów urlopowych dla pracowników załogi
-analiza i optymalizacja kosztów pracy
-analiza rotacji pracowników
-zarządzanie restauracją oraz kadrą managerką podczas nieobecności kierownika
-realizacja i kaskadowanie celi brandu i restauracji
-budowanie dobrych relacji z klientami
-zapewnienie zgodność podejmowanych działań w restauracji z obowiązującym prawem pracy
-definicja priorytetów zgodnie z zasadą SMART
-analiza raportów sprzedaży
-poszukiwanie alternatywnych źródeł docierania do kandydatów
-onboarding nowych pracowników
-szkolenie i rozwój pracowników oraz kadry managerskiej
-motywowanie zespołu
-budowanie światowej klasy zespółu pracowników załogi w restauracji poprzez rekrutację, szkolenie i działania retencyjne w celu zapewnienia doskonałego funkcjonowania restauracji i obsługi klienta na najwyższym poziomie
-ocena pracy pracowników
-przygotowywanie grafików i planów urlopowych dla pracowników załogi
-analiza i optymalizacja kosztów pracy
-analiza rotacji pracowników
-zarządzanie restauracją oraz kadrą managerką podczas nieobecności kierownika
-realizacja i kaskadowanie celi brandu i restauracji
-budowanie dobrych relacji z klientami
-zapewnienie zgodność podejmowanych działań w restauracji z obowiązującym prawem pracy
-definicja priorytetów zgodnie z zasadą SMART
-analiza raportów sprzedaży
Shift Manager (kierownik zmiany)
- sprawowanie nadzoru operacyjnego nad zmianą
- zapewnienie satysfakcji klienta poprzez doskonałe prowadzenie zmiany oraz stosowanie standardów marki
-zamawianie produktów oraz narzędzi i środków czystości niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania restauracji
- tworzenie przyjaznej atmosfery pracy, odzwierciedlającej kulturę AmRest i Naczelne Wartości
-zarządzanie kategorią Produkt w celu zapewnienia najwyższej jakości produktów po optymalnych kosztach. Zapewnia dostępność i optymalny stan magazynowy produktów.
-zarządzanie kategorią Funkcjonalność w celu zapewnienia czystości w restauracji i utrzymania sprzętu po optymalnych kosztach.
- zapewnienie satysfakcji klienta poprzez doskonałe prowadzenie zmiany oraz stosowanie standardów marki
-zamawianie produktów oraz narzędzi i środków czystości niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania restauracji
- tworzenie przyjaznej atmosfery pracy, odzwierciedlającej kulturę AmRest i Naczelne Wartości
-zarządzanie kategorią Produkt w celu zapewnienia najwyższej jakości produktów po optymalnych kosztach. Zapewnia dostępność i optymalny stan magazynowy produktów.
-zarządzanie kategorią Funkcjonalność w celu zapewnienia czystości w restauracji i utrzymania sprzętu po optymalnych kosztach.
Edukacja
Specjalizacje
Administracja biurowa
Stanowiska asystenckie
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Kadry i płace
Human Resources/Zasoby ludzkie
Rekrutacja/Employer Branding
Human Resources/Zasoby ludzkie
Szkolenia/Rozwój
Zainteresowania
-książki
-muzyka
-film
-muzyka
-film