Umiejętności
Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan
otwartość na nowe doświadczenia
Wysoka motywacja i zaangażowanie
współpraca z ludźmi, umiejętności komunikacyjne
decyzyjność w sytuacjach kryzysowych
zdolności przywódcze, umiejętność zarządzania zespołem
Języki
angielski
dobry
rosyjski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Szef Kuchni
Hotel Narvil
Przygotowanie do otwarcia hotelu, przygotowywanie menu, opracowywanie procedur, zamówienia sprzętu do kuchni, nabór personelu.
Zarządzanie 38 Osobami zatrudnionymi w kuchni, oraz pracownikami outsourcingowymi.
Sporządzanie propozycji menu bankietowego, konferencyjnego i cateringowego.
Przygotowywanie menu na specjalne okazje, oraz pod różnego rodzaju bankiety tematyczne itp.
Odpowiednie zarządzanie produktami, kosztami, analizowanie zamówień produktów spożywczych oraz kontrola faktur oraz nadzór jakości przyjętych artykułów, ich przekazywaniem i prawidłowym składowaniem w magazynach. Realizacja założeń budżetowych.
Zarządzanie 38 Osobami zatrudnionymi w kuchni, oraz pracownikami outsourcingowymi.
Sporządzanie propozycji menu bankietowego, konferencyjnego i cateringowego.
Przygotowywanie menu na specjalne okazje, oraz pod różnego rodzaju bankiety tematyczne itp.
Odpowiednie zarządzanie produktami, kosztami, analizowanie zamówień produktów spożywczych oraz kontrola faktur oraz nadzór jakości przyjętych artykułów, ich przekazywaniem i prawidłowym składowaniem w magazynach. Realizacja założeń budżetowych.
Szef kuchni
Codzienny nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem i organizowaniem pracy kuchni zimnej, kuchni gorącej, pracowni cukierniczej, działu bankietów.
Koordynacja działań, oraz nadzór nad prawidłowym przepływem informacji pomiędzy powyższymi działami.
Dbanie o optymalizację kosztów (food cost) i analizowanie zamówień produktów spożywczych oraz ich dystrybucji.
Kreowanie nowych receptur oraz kart menu zgodnych z założeniem i koncepcją kuchni. i miejsca
Praca w systemie Material Control - Micros Fidelio, tworzenie Fiche Technique do nowych potraw, rozpisywanie receptur, sporządzanie zdjęć, wyliczenie kosztów potraw, oraz omówienie i wprowadzanie ich w życie.
Koordynacja działań, oraz nadzór nad prawidłowym przepływem informacji pomiędzy powyższymi działami.
Dbanie o optymalizację kosztów (food cost) i analizowanie zamówień produktów spożywczych oraz ich dystrybucji.
Kreowanie nowych receptur oraz kart menu zgodnych z założeniem i koncepcją kuchni. i miejsca
Praca w systemie Material Control - Micros Fidelio, tworzenie Fiche Technique do nowych potraw, rozpisywanie receptur, sporządzanie zdjęć, wyliczenie kosztów potraw, oraz omówienie i wprowadzanie ich w życie.
Szef kuchni
Otwarcie hotelu, przygotowanie menu, organizacja pracy, zaopatrzenie, kontrola zamówień i kosztów, organizacja przyjęć i bankietów, zarządzanie pracownikami, kontrola nad dwoma restauracjami 80 i 90 miejsc i bankietami na 1000 osób.
Dbanie o optymalizację kosztów (food cost).
Analizowanie zamówień produktów spożywczych oraz kontrola faktur oraz nadzór jakości przyjętych artykułów, ich przekazywaniem i prawidłowym składowaniem w magazynach.
Codzienna kontrola i zamawianie produktów łatwo psujących się dla całej gastronomii.
Koordynacja przekazu informacji między Działem Kuchni a Działem Bankietingu i Sprzedaży
Nadzorowanie i czynny udział w produkcji potraw, ich ekspedycji, oraz sprawdzanie estetyki i zgodności ze standardami hotelu
Dbanie o optymalizację kosztów (food cost).
Analizowanie zamówień produktów spożywczych oraz kontrola faktur oraz nadzór jakości przyjętych artykułów, ich przekazywaniem i prawidłowym składowaniem w magazynach.
Codzienna kontrola i zamawianie produktów łatwo psujących się dla całej gastronomii.
Koordynacja przekazu informacji między Działem Kuchni a Działem Bankietingu i Sprzedaży
Nadzorowanie i czynny udział w produkcji potraw, ich ekspedycji, oraz sprawdzanie estetyki i zgodności ze standardami hotelu
z-ca szefa kuchni
Praca zgodnie z zaleceniami Szefa kuchni, kontrola nad trzema restauracjami przy wieczornych serwisach ( Hemisphere, Frida, Downtown, ) oraz kontrola nad produkcją i przebiegiem bankietów odbywających się w hotelu, oraz nadzór nad imprezami cateringowymi poza hotelem.
Podwyższenie jakości i standardów niedzielnych Brunchów - ze średniej jakości do bardzo wysokich ocen w komentarzach Gości, oraz podwojeniu frekwencji Osób korzystających z brunchu.
Podwyższenie jakości i standardów niedzielnych Brunchów - ze średniej jakości do bardzo wysokich ocen w komentarzach Gości, oraz podwojeniu frekwencji Osób korzystających z brunchu.
Szef Kuchni bankietowej, Szef restauracji Lalka
Organizacja i kontrola gorącej kuchni bankietowej
Logistyka imprez bankietowych w hotelu i kateringowych poza hotelem - nadzór nad jakością jak i nad prezentacją bufetów, oraz nadzór nad pracą podległego personelu od delegowanego do pracy przy obsłudze bankietu
Przygotowywanie menu codziennego bufety lunchowe, kart menu w restauracji `Lalka, przygotowywanie grafików i nadzoru nad produkcją i jakością wydawanych dań zgodnie ze standardami
Logistyka imprez bankietowych w hotelu i kateringowych poza hotelem - nadzór nad jakością jak i nad prezentacją bufetów, oraz nadzór nad pracą podległego personelu od delegowanego do pracy przy obsłudze bankietu
Przygotowywanie menu codziennego bufety lunchowe, kart menu w restauracji `Lalka, przygotowywanie grafików i nadzoru nad produkcją i jakością wydawanych dań zgodnie ze standardami
Szkolenia i kursy
Motywacja podległego personelu,
Zarządzanie, wdrażanie i kontrolowanie systemu HACCP
Procedura przeprowadzania ocen pracowników,
Przywództwo i zarządzanie
Komunikacja i współpraca w zespole - zarządzanie zespołami
Skuteczne zarządzanie i delegowanie zadań
Motywowanie finansowe oraz pozafinansowe pracowników
Zarządzanie, wdrażanie i kontrolowanie systemu HACCP
Procedura przeprowadzania ocen pracowników,
Przywództwo i zarządzanie
Komunikacja i współpraca w zespole - zarządzanie zespołami
Skuteczne zarządzanie i delegowanie zadań
Motywowanie finansowe oraz pozafinansowe pracowników
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Squash, Podróże, kulinaria, muzyka, motoryzacja.
Grupy
Amazing Events
Amazing Events to grupa która ma na celu promowanie i zbieranie koncepcji ciekawych eventów. info@AmazingEvents.pl
CATERING
Grupa zrzeszająca event menagerów oraz ludzi związanych z organizacją wszelkiego rodzaju imprez z udziałem cateringu. Celem forum jest wymiana doświadczeń ze współpracy z firmami cateringowymi...
EGIPT...
Grupa dla wszystkich, którzy w Egipcie byli, są :-) lub będą. W przyszłości dalszej lub bliższej... Którzy sa zauroczeni tym krajem, tymi ludźmi, klimatem
event od kuchni....
Zapraszamy wszystkich organizatorów, współorganizatorów i artystów, do szczerej, choć nie zawsze całkowicie poważnej rozmowy o tworzeniu eventów. Opisujmy swoje sukcesy i przestrzegajmy przed wpadkami
EVENTY
Grupa dla Event Managerów. Chcesz zorganizować imprezę tu wstaw swoje ogłoszenie - Otrzymasz również zaproszenia na zamknięte imprezy.
Food Excellent
Naszą misją jest tworzenie rozwiązań cateringowych dopasowanych do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Zaspokajamy potrzeby wszędzie tam, gdzie wymaga tego ludzka aktywność.
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotel Remes Sport and Spa
Dla wszystkich przyszłych sympatyków, najlepszego centrum konferencyjno sportowego w Polsce.
Członkowie otrzymują atrakcyjne rabaty na usługi oraz free upgrades ;-)
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com