Języki
niemiecki
dobry
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kucharz
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
Kucharz - Praktykant
-Przygotowywanie bankietów z największymi salami konferencyjnymi ( 200 – 1000 ) osób
-Pod okiem fachowców (Marcin Antoniewski , Tomek Różański , Marcin Ochotny) miałem możliwość doskonalenia swoich umiejętności gastronomicznych , podczas pracy w hotelu nauczyłem się organizowania dużych imprez.
-Pracując w hotelu nauczyłem się pokory.
-Pod okiem fachowców (Marcin Antoniewski , Tomek Różański , Marcin Ochotny) miałem możliwość doskonalenia swoich umiejętności gastronomicznych , podczas pracy w hotelu nauczyłem się organizowania dużych imprez.
-Pracując w hotelu nauczyłem się pokory.
Szkolenia i kursy
-Ukończony kurs Managera do sp. Sprzedaży i Marketingu
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
-Kuchnia Śródziemnomorska , Włoska , Międzynarodowa
-Kolarstwo Szosowe
-Piłka nożna , Siatkowa , Ręczna , Hokej na Trawie
-Samochody Sportowe
-Kolarstwo Szosowe
-Piłka nożna , Siatkowa , Ręczna , Hokej na Trawie
-Samochody Sportowe
Organizacje
-WKS(Wojskowy Klub Sportowy) - Grunwald Poznań
Inne
-Bardzo dobra znajomość systemu ,,HACCP’’
-Bardzo dobra obsługa komputera ,,MS Office’’ ( w tym Excel, Power Point )
-Prawo Jazdy Kat. B
-Bardzo dobra obsługa komputera ,,MS Office’’ ( w tym Excel, Power Point )
-Prawo Jazdy Kat. B