Adam Jagodziński

Kucharz
Poznań, wielkopolskie

Języki

niemiecki
dobry
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kucharz - Kucharz Zmianowy
Rezydencja Don Prestige
-Angażowanie się w projekty ,,Menu’’.
-Kontrola systemu ,,HCCAP’’.
-Odpowiedzialność za przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami.
-Pieczenie oraz sporządzanie dań oraz deserów na poziomie standardów hotelowych 4****
Hotel MTJ
Kucharz
- sporządzanie receptur oraz menu
- przygotowanie potraw
- kontrola jakości wydawanych dań
- nadzór bankietów
- prowadzenie dokumentacji HACCP
- inwentaryzacje
ANDERSIA HOTEL & SPA POZNAN, a member of Radisson Individuals
Kucharz - Praktykant
-Przygotowywanie bankietów z największymi salami konferencyjnymi ( 200 – 1000 ) osób
-Pod okiem fachowców (Marcin Antoniewski , Tomek Różański , Marcin Ochotny) miałem możliwość doskonalenia swoich umiejętności gastronomicznych , podczas pracy w hotelu nauczyłem się organizowania dużych imprez.
-Pracując w hotelu nauczyłem się pokory.

Szkolenia i kursy

-Ukończony kurs Managera do sp. Sprzedaży i Marketingu

Edukacja

Logo
Kucharz , profesura
Zespół Szkół Gastronomicznych Im. Karola Libelta W Poznaniu ul. Podkomorska 5

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

-Kuchnia Śródziemnomorska , Włoska , Międzynarodowa
-Kolarstwo Szosowe
-Piłka nożna , Siatkowa , Ręczna , Hokej na Trawie
-Samochody Sportowe

Organizacje

-WKS(Wojskowy Klub Sportowy) - Grunwald Poznań

Inne

-Bardzo dobra znajomość systemu ,,HACCP’’
-Bardzo dobra obsługa komputera ,,MS Office’’ ( w tym Excel, Power Point )
-Prawo Jazdy Kat. B