Adam Hołoga

dyrektor Gastronomii, Hotel Zieliński w Szczecinku

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word kreatywność Szkolenia pracowników Kierowanie ludźmi Coaching i motywacja

Języki

niemiecki
dobry
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
dyrektor Gastronomii
Hotel Zieliński w Szczecinku
Szkolenia, edukacja, rozliczenia, towarowanie, organizacja imprez,wszystko co jest związane z tematem gastronomii w hotelu
Logo
Właściciel
Gastro Bar Service
Firma zajmująca się profesjonalnie obsługa barmańsko-kelnerską, obsługujemy,oprganizujemy oraz szkolimy branżę gastronomiczna.Nasze motto to Bar to nasza specjalność
Unilever Polska S.A.
Specjalista ds.Rozwoju rynku Herbaty
sprzedaż i rozwój rynku herbaty na powierzonym terenie, Kontrakt 7 m-ce
Nemiroff Polska Sp. z o.o.
przedstawiciel
Wprowadzanie nowej marki (wódki Nemiroff) na rynek gastronomiczny wielkopolski, zachodniopomorskiego oraz część lubuskiego .Planowałem i koordynowałem akcje promocyjno-marketingowe na terenie mojego regionu.
Grupa Żywiec S.A.
przedstawiciel ds gastronomi
Podtrzymywanie dobrych kontaktów z klientami, rozszerzanie asortymentu portfolio zewnętrznego, przeprowadzanie akcji promocyjnych, oraz podpisywanie umów wyłącznościowych. Ponadto dbałem o wizerunek marek Grupy Żywiec
Brovaria
szef baru
nadzór nad sprawnym działaniem bary
Charyzma
menager
nadzór nad dobrym działaniem lokalu
Logo
szef baru
hotel villa royal
praca za barem, szkolenia zespołu, pokazy barmańskie, inwentury, zamówienia,
Logo
barman
jama klub
praca za barem, pokzay barmańskie
Blue Note Sp. z o.o.
szef baru
praca za barem, kontakt z przedstawicielami, rozliczenia zamówienia, organizacja promocji

Szkolenia i kursy

 akademia miksologii II stopnia 1998
 master of mellowing 2004
 CHIWAS Barmasters 2005
 JWMBA zwycięzca I edycji 2006

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

miksologia, sport, wędkarstwo

Inne

prawo jazdy kat B
niekarany
założona rodzina