Adam Cybulski

technolog żywności, konsultant, projektant

Języki

angielski
dobry
niemiecki
dobry
rosyjski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
konsultant projektant
Konsulting Systemy Jakości
Konsultacje/szkolenia/audity - systemy jakości w oparciu o ISO 9001, ISO 22000, HACCP, BRC, IFS, GlobalGAP (warzywa i owoce, hodowla ryb)

Projektowanie technologiczne w przemyśle spożywczym

Szkolenia i kursy

Auditor wiodący ISO 9001 (IRCA)
Auditor GlobalGAP CoC, FV, AC
Auditor BRC
Auditor MSC CoC, ASC

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, doktorat
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Budownictwo
Architektura/Projektowanie

Zainteresowania

sport
wędkarstwo
podróże
historia

Grupy

3 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
GlobalGAP
GlobalGAP
Opracowanie i wdrażanie systemu GlobalGAP.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie
Studenci i absolwenci najpopularniejszej olsztyńskiej uczelni.
Zapewnienie Jakości
Zapewnienie Jakości
Celem grupy jest integracja środowiska związanego z Zapewnieiem Jakości i wymiana informacji z nim związanych
Zarządzanie Jakością
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)