Joanna Klimek

Specjalista ds. zapewnienia jakości
Wrocław, dolnośląskie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word Odporność na stres asertywność Prawo jazdy kat B odpowiedzialność praca w zespole komunikatywność punktualność i terminowość realizacji zadań

Języki

angielski
dobry
włoski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
specjalista ds zapewnienia jakości
Sonko
- panele sensoryczne
- prowadzenie dokumentacji jakościowej obowiązującej na stanowisku pracy
- prowadzenie auditów wewnętrznych
- weryfikacja stopnia realizacji założonych standardów jakościowych produkowanych wyrobów
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną
- okresowa ocena prób archiwalnych wyrobów
kontrola obszarów produkcyjno - magazynowych pod kątem stopnia realizacji założeń wdrożonych systemów jakościowych (check listy)
- nadzór nad przestrzeganiem dobrych praktyk higienicznych (GHP) i produkcyjnych (GMP)
Logo
laborant
Healthy Food Production (Sonko),
- ocena jakościowa standardu produkowanych wyrobów - panele sensoryczne
- prowadzenie dokumentacji jakościowej obowiązującej na stanowisku pracy
- weryfikacja stopnia realizacji założonych standardów jakościowych produkowanych wyrobów
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną
- okresowa ocena prób archiwalnych wyrobów
- kontrola obszarów produkcyjno - magazynowych pod kątem stopnia realizacji założeń wdrożonych systemów jakościowych (check listy)
- nadzór nad przestrzeganiem dobrych praktyk higienicznych (GHP) i produkcyjnych (GMP)
Logo
Stażysta
Healthy Food Production (Sonko)
- pomoc przy organizacji paneli sensorycznych
- przygotowywanie prób archiwalnych
- prowadzenie archiwum wyrobów gotowych
Pijalnia Czekolady E.Wedel
Kierownik zmiany
- zarządzanie zespołem i organizacja pracy na zmianie
- realizacja celów finansowych
- kontrola standardów jakości
- realizacja polityki magazynowej i dbałość o zamówienia

Szkolenia i kursy

- szkolenie „Doskonalenie systemów zarządzania jakością żywności i suplementów diety, w świetle wymagań prawnych obowiązujących w Unii Europejskiej i Polsce, w tym międzynarodowych sieciach handlowych”
- seminarium Naukowo - Techniczne „Metrologia w Przemyśle. Automatyzacja Pomiarów Masy”
- szkolenie „Audytor Wewnętrzny Sytemu HACCP oraz Standardu IFS w wersji 6 (International Food Standard version 6) oraz BRC w wersji 7 (Global Standard for Food Safety Issue 7)
- szkolenie „Podstawy zarządzania projektami” organizowane przez Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Edukacja

Logo
Zarządzanie i inżynieria produkcji, magisterskie
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Logo
Zarządzanie i inżynieria produkcji, inżynierskie
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

Pole Dance
Zumba
Makijaż