Umiejętności
Microsoft Excel
Microsoft Word
Odporność na stres
asertywność
Prawo jazdy kat B
odpowiedzialność
praca w zespole
komunikatywność
punktualność i terminowość realizacji zadań
Języki
angielski
dobry
włoski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
specjalista ds zapewnienia jakości
Sonko
- panele sensoryczne
- prowadzenie dokumentacji jakościowej obowiązującej na stanowisku pracy
- prowadzenie auditów wewnętrznych
- weryfikacja stopnia realizacji założonych standardów jakościowych produkowanych wyrobów
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną
- okresowa ocena prób archiwalnych wyrobów
kontrola obszarów produkcyjno - magazynowych pod kątem stopnia realizacji założeń wdrożonych systemów jakościowych (check listy)
- nadzór nad przestrzeganiem dobrych praktyk higienicznych (GHP) i produkcyjnych (GMP)
- prowadzenie dokumentacji jakościowej obowiązującej na stanowisku pracy
- prowadzenie auditów wewnętrznych
- weryfikacja stopnia realizacji założonych standardów jakościowych produkowanych wyrobów
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną
- okresowa ocena prób archiwalnych wyrobów
kontrola obszarów produkcyjno - magazynowych pod kątem stopnia realizacji założeń wdrożonych systemów jakościowych (check listy)
- nadzór nad przestrzeganiem dobrych praktyk higienicznych (GHP) i produkcyjnych (GMP)
laborant
Healthy Food Production (Sonko),
- ocena jakościowa standardu produkowanych wyrobów - panele sensoryczne
- prowadzenie dokumentacji jakościowej obowiązującej na stanowisku pracy
- weryfikacja stopnia realizacji założonych standardów jakościowych produkowanych wyrobów
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną
- okresowa ocena prób archiwalnych wyrobów
- kontrola obszarów produkcyjno - magazynowych pod kątem stopnia realizacji założeń wdrożonych systemów jakościowych (check listy)
- nadzór nad przestrzeganiem dobrych praktyk higienicznych (GHP) i produkcyjnych (GMP)
- prowadzenie dokumentacji jakościowej obowiązującej na stanowisku pracy
- weryfikacja stopnia realizacji założonych standardów jakościowych produkowanych wyrobów
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną
- okresowa ocena prób archiwalnych wyrobów
- kontrola obszarów produkcyjno - magazynowych pod kątem stopnia realizacji założeń wdrożonych systemów jakościowych (check listy)
- nadzór nad przestrzeganiem dobrych praktyk higienicznych (GHP) i produkcyjnych (GMP)
Szkolenia i kursy
- szkolenie „Doskonalenie systemów zarządzania jakością żywności i suplementów diety, w świetle wymagań prawnych obowiązujących w Unii Europejskiej i Polsce, w tym międzynarodowych sieciach handlowych”
- seminarium Naukowo - Techniczne „Metrologia w Przemyśle. Automatyzacja Pomiarów Masy”
- szkolenie „Audytor Wewnętrzny Sytemu HACCP oraz Standardu IFS w wersji 6 (International Food Standard version 6) oraz BRC w wersji 7 (Global Standard for Food Safety Issue 7)
- szkolenie „Podstawy zarządzania projektami” organizowane przez Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
- seminarium Naukowo - Techniczne „Metrologia w Przemyśle. Automatyzacja Pomiarów Masy”
- szkolenie „Audytor Wewnętrzny Sytemu HACCP oraz Standardu IFS w wersji 6 (International Food Standard version 6) oraz BRC w wersji 7 (Global Standard for Food Safety Issue 7)
- szkolenie „Podstawy zarządzania projektami” organizowane przez Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
Pole Dance
Zumba
Makijaż
Zumba
Makijaż