Ewa Pakuła

Ewa Pakuła si vis pacem para
bellum

Temat: Wrocław - najciekawsze miasto w Polsce.

Widzisz, wolałam się przygotować na taką ewentualność jak zafascynowany wnętrzem mojego mieszkania sąsiad ;)
I wcale nie robię ci złej opinii! Darek to bardzo fajny facet jest :)
Arvind Juneja

Arvind Juneja Współtwórca @
Fangol.pl | Blogger
@ Fitback.pl

Pan M. został usunięty z GoldenLine.pl, przepraszam że tyle to trwało, jak widzicie - godzina pisania postu - miałem chwilowo nadmiar pracy.. za opóźnienie bardzo przepraszam.
Robert Z.

Robert Z. Projekty i
realizacje,zaprasza
do kontaktu.

Ciekawe wypowiedzi,Kocham Wroclaw,jeszcze bardziej odkad musze ogladac metropolie ,ktora jest brzydsza od Bejrutu po bombardowaniu,(poza Downtown)teskno mi i po kontrakcie napewno wroce do swojego miasta rodzinnego,pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja Wroclaw jak ja.

konto usunięte

Arvind Juneja:
Pan M. został usunięty z GoldenLine.pl, przepraszam że tyle to trwało, jak widzicie - godzina pisania postu - miałem chwilowo nadmiar pracy.. za opóźnienie bardzo przepraszam.

Dziękuje :)
Bożena S.

Bożena S. Carpe Diem :)

Arvind Juneja:

:) Bardzo mnie to cieszy
Grześ Grg H.

Grześ Grg H. jestem i będę

on wroci, tylko maske sobie inna stworzy
Grześ Grg H.

zbyt "dobrze" mu sie tutaj "pisalo"
Bożena S.

Wiesz, Grzegorz, tak jak mówiłeś, to była prowakacja...dużo ludzi weszło z nim w dyskusję, więc miał pole do popisu...
Grześ Grg H.

wiem wiem Bożenko, zostal zauwazony a to dla niego bylo najlepsze
Bożena S.

szkoda, że tak długo to trwało, ale najważniejsze, że już go nie ma. Dostaliśmy lekcję na przyszłość, więc jak się pojawi ponownie, to trzeba go zlekceważyć i tyle.
Miłego dnia:)

konto usunięte

Czy u was też jest tak ciepło ?:) heh może są rejony w Wrocławiu gdzie jest zima, z miłą chęcią się tam przejadę :D

Ktoś kiedyś mi powiedział że Wrocław i Legnica to ośrodki ciepła w PL. Teraz po 6 miesiącach wiem że to prawda wrrrr :) u mnie na podkarpaciu jakieś powodzie itd. a tu słoneczko... cały czas, rodzina mówi że tam drogi pozalewało i nie wierzą że ja mam dość słońca :)
Grześ Grg H.

milego Bożeno
Bożena S.

Dariusz Proksa:
Czy u was też jest tak ciepło ?:) heh może są rejony w Wrocławiu gdzie jest zima, z miłą chęcią się tam przejadę :D

Ktoś kiedyś mi powiedział że Wrocław i Legnica to ośrodki ciepła w PL. Teraz po 6 miesiącach wiem że to prawda wrrrr :) u mnie na podkarpaciu jakieś powodzie itd. a tu słoneczko... cały czas, rodzina mówi że tam drogi pozalewało i nie wierzą że ja mam dość słońca :)

WItaj Darku:)
Jeśli masz już dosyć słońca, zapraszam do Brukseli:) Tutaj słońce było przez 3 dni... a tak, to ciągle pada:) Jeśli ktoś mi mówi, że jest upał, aż trudno mi w to uwierzyć, bo tutaj to jest naprawdę rzadkość:)
Joanna C.

Joanna C. Psychlog, Doradca
Personalny i
Specjalista
ds.Rekrutacji ...

haha http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5499950,Studen...
a jednak niektórym poza nami się podoba :)
Bożena S.

Pewnie, że tak, ale po tej całej aferze z MM mamy chyba jakiś uraz...;)

konto usunięte

Bożena S.:
Pewnie, że tak, ale po tej całej aferze z MM mamy chyba jakiś uraz...;)

Bożeno jaka afera? Nie przesadzajmy ;)

MM?<hmmm> Kto to;)? hi hi ha
Joanna C.

Joanna C. Psychlog, Doradca
Personalny i
Specjalista
ds.Rekrutacji ...

no tak trauma maskaryczna - normalnie idziesz ulicą i wąchasz wąchasz i nic nie czujesz, ale masz poczucie winy, że czujesz ewentualnie spaliny...
patrzysz na kamienice, a one są odmalowane, no trochę bazgrołów jest, ja już się złapałam na tym, że pakowałam pędzel i farbę do torebki...
:)
WrocLOVE :)
Bożena S.

Joanna Ciołek:
no tak trauma maskaryczna - normalnie idziesz ulicą i wąchasz wąchasz i nic nie czujesz, ale masz poczucie winy, że czujesz ewentualnie spaliny...
patrzysz na kamienice, a one są odmalowane, no trochę bazgrołów jest, ja już się złapałam na tym, że pakowałam pędzel i farbę do torebki...
:)
WrocLOVE :)

Wrocek górą:)Bożena S. edytował(a) ten post dnia 29.07.08 o godzinie 09:40

konto usunięte

A mnie znajomy ze Śląska powiedział (jeszcze tu nie mieszka), że we Wrocławiu zawsze ma klimat na seks;) WrocLove
Grześ Grg H.

hehhe Karolinka jak zawsze cos fajnego powie

Wyślij zaproszenie do