Temat: Panowie!
Wątek nieco przycichł. Nie wiem, czy dlatego, że się część z Was przeniosła na inne sporty, czy może dołączyła do lig, które byly opisywane wcześniej.
W każdym razie dla tych, którzy nadal przejawiają chęć pokopania w piłkę mam propozycję:
Jest możliwość wynajęcia klimatyzowanej sali gimnastycznej na Brucknera (14 LO) w soboty w godzinach 19-22. Całkiem przyzwoity termin według mnie. Koszt wynajęcia za godzinę 100zł.
Tu zdjęcia:
http://www.lo14.wroc.pl/cdown/29636af4-a0fb-4bde-a7f7-...
Mam nadzieję, że znajdą się zainteresowani już na przyszłą sobotę, tj. 28 listopada.
Pod spodem zamieszczam listę chętnych, którą będę aktualizował. (Autora wątku prosiłbym o przeniesienie jej na początek wątku, by nowo odwiedzający nie zniechęcili się czytaniem wszystkiego, co było przedtem:))
Rezerwację złożę, gdy liczba chętnych osiągnie poziom min. 8 osób.
To skład minimalny na 2 drużyny.
Przy 12 osobach można już grać rotacyjnie 3 drużynami.
Zakladam wynajecie sali na czas 1,5 godziny w przypadku liczby chętnych w granicach 8-11 osób lub
2 godzin, gdy liczba chętnych będzie większa (12-20)
Proszę przy deklaracji uczestnictwa dopisać liczbę osób towarzyszących, o ile takie osoby się pojawią. Przy czym chodzi o uczestników aktywnych a nie kibiców:)
Proszę o poważne oferty.
Chętni mogą też zostawić swój telefon na privie, co ułatwi kontakt w przypadku zaistnienia po temu powodu.
OTO LISTa:
Tomasz Malec + 2 osoby
Wojciech Jowsa + 1 osoba
(w sumie więc 5 póki co)
Pozdrawiam
Tomek Malec edytował(a) ten post dnia 23.11.09 o godzinie 13:32