Adam Ł.

Adam Ł. Easy Rider

Temat: Nowa świecka tradycja w Wwie

Hej! Kiedys miłośnicy chopperow (i nie tylko) mieli swoje miejsce spotkan na Starowce. Od jakiegos czasu juz ich tam nie ma. Miejsce było takie sobie bo, przede wszystkim nastawione nastawone na lans. A ja sobie pomyslalem, ze skoro jest sezon, to moze wybierzmy jakies fajne, zaciszne miejsce w Wwie(kawiarnia z ogrodkiem) gdzie mozna obok zaparkowac lale, zamowic kawe, zjesc loda i pogadac z innymi milosnikami chopperow Co Szanowni na to?
Błażej Nowak

Błażej Nowak British American
Tobacco Polska
Trading

Zacny pomysł :)
Ostatnio spotkaliśmy się w pubie przy rondzie Jazdy Polskiej jak Oleś rozdawał koszulki. Klimat miejsca jak najbardziej motocyklowy.

Z pewnością by się nadawało
Adam Ł.

Adam Ł. Easy Rider

Błażej Nowak:
Zacny pomysł :)
Ostatnio spotkaliśmy się w pubie przy rondzie Jazdy Polskiej Klimat miejsca jak najbardziej motocyklowy. Z pewnością by się nadawało

A da sie tam przy ogródku zaparkować motocykl? Mam go krótko a już zauważyłem, że bardzo przyciąga (nie tylko uwagę) gapiów. Ludzie maja przedziwne pomysły, że o chęci wsiadania lub sadzania dzieci nie wspomnę. Nawet kupiłem blokadę z odstraszaczem.

tam go mozesz tak zaparkować, ze kawę postawisz na baku...
Poza tym "kręcą" się tam tylko bywalcy i nieliczni mieszkańcy.
Miejsce fajne...

a kiedy ta świecka tradycja by się miała dopełniać?
Macie jakiś konkretny dzień "na oku"?

konto usunięte

Jestem przeciw a nawet za! :D

Jakiś dzionek co drugi tydzień? Czfartunio np? :)
Piotr Olszewski

Piotr Olszewski Dyrektor Finansowy,
Biegły Rewident

Adam, bardzo dobry pomysł ;-)
czwartek co 2 tyg. brzmi ok, a zaproponowane miejsce jest centralnie zlokalizowane, więc "większości" powinno dogodzić.

poza tym w ramach spotkań mały cruise po stolycy można uskutecznić i wspólnie ocenić inne miejsca.
Adam Ł.

Adam Ł. Easy Rider

Mi się też podobają czwartki. Pech chce, że w przyszłym tygodniu, dokladnie we czwartek, wyjeżdżam słuzbowo do Rajgrodu :( Ech...

Jeżeli zapowiedzą ładną pogodę, to pojadę lalą, ale chyba sa małe szanse.
Piotr Olszewski

Piotr Olszewski Dyrektor Finansowy,
Biegły Rewident

ja natomiast w ten czwartek (21.05) będę wracał na moto z Berlina i nie wiem czy wyrobię się na ewentualny spot ;)

konto usunięte

jeżeli nie robi to nikomu problemu to ja bym był za środą lub poniedziałkiem (wtorki i czwartki odpadają w moim przypadku) więc prośba o zmianę ?
:)

Jak dla mnie, każdy dzień OK.
Odradzał bym jedynie piatki bo wtedy straszne zamieszanie na mieście jest ;)

konto usunięte

We środy zawsze świeci słońce i będzie dawać po oczach od chromów....
proponuję środy, co na to pozostali.
Adam Ł.

Adam Ł. Easy Rider

Środa jest OK. Juz po poniedziałkowym i wtorkowym zamieszaniu związanym z początkiem tygodnia... Później, można sie będzie ew. umówić na inny dzień.

konto usunięte

Najbliższa środa (prawdopodobnie, ale nie wiem) i czwartek (prawie na 100%) odpadają, w przyszłych tygodniach każdy poniedziałek-czwartek :) piątek faktycznie odpada :)

Btw, zostało kilka koszulek, gdyby ktoś chciał XL :D
Adam Ł.

Adam Ł. Easy Rider

OK, to kto może, spotykamy się we środę ok. 19.00. Dalej zobaczymy. Mam pewną ideę spotkań być może w jeszcze szerszym gronie, ale o tym już na miejscu.

Koszulki - byc może niebawem jedną nabędę, narazie niewiele o nich wiem :)

Ciszę się, że Was poznam.

PUB przy Rondzie Jazdy Polskiej, godzina 19.00

:)))) Rozumiem, że nikt nie mogł :))) Wobec powyższego zrobiłem sobie fantastyczną wycieczkę do Powsina. Jechało sie cudownieAdam Ł. edytował(a) ten post dnia 20.05.09 o godzinie 21:25

konto usunięte

Adam Ł.:

:)))) Rozumiem, że nikt nie mogł :))) Wobec powyższego zrobiłem sobie fantastyczną wycieczkę do Powsina. Jechało sie cudownieAdam Ł. edytował(a) ten post dnia 20.05.09 o godzinie 21:25
byłem o 19 30 ale nikogo nie było więc myślę sobie ze to nie ta środa i pojechałem
Sławomir Michalski

Sławomir Michalski WłAśCICIEL ASO

może w najbliższą niedzielę nadrobimy zaległości i wspólnie polecimy do Kazika nad Wisłą
Błażej Nowak

Błażej Nowak British American
Tobacco Polska
Trading

SłAWOMIR MICHALSKI:
może w najbliższą niedzielę nadrobimy zaległości i wspólnie polecimy do Kazika nad Wisłą

Kazik albo Sandomierz. Przelot 7-ką byłby rewelka - ekstra trasa na niedzielny wypad.

:( straszny obciach z tą środą :(

Ja niestety do Kazika się nie wybiorę. W weekend będę miał jedynie kilka godzin w sobotę, na latanie.

Udanego wyjazdu :)
Przemysław Ż.

Przemysław Ż. Key Account Manager,
Adidas Poland Sp. z
o.o.

Zazdroszczę, moja ślicznotka ciągle kwitnie w serwisie :(, z ogromną chęcią dołączę w przyszłości jest tyle fantastycznych tras na wycieczki :).
Pozdrawiam kolegów.
Adam Ł.

Adam Ł. Easy Rider

SłAWOMIR MICHALSKI:
może w najbliższą niedzielę nadrobimy zaległości i wspólnie
polecimy do Kazika nad Wisłą

Gdzes wyczytalem ze tego dnia do Kazimierza wybiera sie grupa Virago mozecie sie do nich dopiac. Ja jeszcze nie wiem czy bede mogl.

Wyślij zaproszenie do