Adam Ł. Easy Rider
- 1
- 2
Błażej
Nowak
British American
Tobacco Polska
Trading
Temat: Nowa świecka tradycja w Wwie
Zacny pomysł :)Ostatnio spotkaliśmy się w pubie przy rondzie Jazdy Polskiej jak Oleś rozdawał koszulki. Klimat miejsca jak najbardziej motocyklowy.
Z pewnością by się nadawało
Adam Ł. Easy Rider
Błażej Nowak:
Zacny pomysł :)
Ostatnio spotkaliśmy się w pubie przy rondzie Jazdy Polskiej Klimat miejsca jak najbardziej motocyklowy. Z pewnością by się nadawało
A da sie tam przy ogródku zaparkować motocykl? Mam go krótko a już zauważyłem, że bardzo przyciąga (nie tylko uwagę) gapiów. Ludzie maja przedziwne pomysły, że o chęci wsiadania lub sadzania dzieci nie wspomnę. Nawet kupiłem blokadę z odstraszaczem.
tam go mozesz tak zaparkować, ze kawę postawisz na baku...Poza tym "kręcą" się tam tylko bywalcy i nieliczni mieszkańcy.
Miejsce fajne...
a kiedy ta świecka tradycja by się miała dopełniać?
Macie jakiś konkretny dzień "na oku"?
konto usunięte
Jestem przeciw a nawet za! :DJakiś dzionek co drugi tydzień? Czfartunio np? :)
Piotr
Olszewski
Dyrektor Finansowy,
Biegły Rewident
Adam, bardzo dobry pomysł ;-)czwartek co 2 tyg. brzmi ok, a zaproponowane miejsce jest centralnie zlokalizowane, więc "większości" powinno dogodzić.
poza tym w ramach spotkań mały cruise po stolycy można uskutecznić i wspólnie ocenić inne miejsca.
Adam Ł. Easy Rider
Mi się też podobają czwartki. Pech chce, że w przyszłym tygodniu, dokladnie we czwartek, wyjeżdżam słuzbowo do Rajgrodu :( Ech...Jeżeli zapowiedzą ładną pogodę, to pojadę lalą, ale chyba sa małe szanse.
Piotr
Olszewski
Dyrektor Finansowy,
Biegły Rewident
ja natomiast w ten czwartek (21.05) będę wracał na moto z Berlina i nie wiem czy wyrobię się na ewentualny spot ;)konto usunięte
jeżeli nie robi to nikomu problemu to ja bym był za środą lub poniedziałkiem (wtorki i czwartki odpadają w moim przypadku) więc prośba o zmianę ?:)
Jak dla mnie, każdy dzień OK.Odradzał bym jedynie piatki bo wtedy straszne zamieszanie na mieście jest ;)
konto usunięte
We środy zawsze świeci słońce i będzie dawać po oczach od chromów....proponuję środy, co na to pozostali.
Adam Ł. Easy Rider
Środa jest OK. Juz po poniedziałkowym i wtorkowym zamieszaniu związanym z początkiem tygodnia... Później, można sie będzie ew. umówić na inny dzień.konto usunięte
Najbliższa środa (prawdopodobnie, ale nie wiem) i czwartek (prawie na 100%) odpadają, w przyszłych tygodniach każdy poniedziałek-czwartek :) piątek faktycznie odpada :)Btw, zostało kilka koszulek, gdyby ktoś chciał XL :D
Adam Ł. Easy Rider
OK, to kto może, spotykamy się we środę ok. 19.00. Dalej zobaczymy. Mam pewną ideę spotkań być może w jeszcze szerszym gronie, ale o tym już na miejscu.Koszulki - byc może niebawem jedną nabędę, narazie niewiele o nich wiem :)
Ciszę się, że Was poznam.
PUB przy Rondzie Jazdy Polskiej, godzina 19.00
:)))) Rozumiem, że nikt nie mogł :))) Wobec powyższego zrobiłem sobie fantastyczną wycieczkę do Powsina. Jechało sie cudownieAdam Ł. edytował(a) ten post dnia 20.05.09 o godzinie 21:25
konto usunięte
Adam Ł.:
byłem o 19 30 ale nikogo nie było więc myślę sobie ze to nie ta środa i pojechałem
:)))) Rozumiem, że nikt nie mogł :))) Wobec powyższego zrobiłem sobie fantastyczną wycieczkę do Powsina. Jechało sie cudownieAdam Ł. edytował(a) ten post dnia 20.05.09 o godzinie 21:25
Sławomir Michalski WłAśCICIEL ASO
może w najbliższą niedzielę nadrobimy zaległości i wspólnie polecimy do Kazika nad Wisłą
Błażej
Nowak
British American
Tobacco Polska
Trading
SłAWOMIR MICHALSKI:
może w najbliższą niedzielę nadrobimy zaległości i wspólnie polecimy do Kazika nad Wisłą
Kazik albo Sandomierz. Przelot 7-ką byłby rewelka - ekstra trasa na niedzielny wypad.
:( straszny obciach z tą środą :(Ja niestety do Kazika się nie wybiorę. W weekend będę miał jedynie kilka godzin w sobotę, na latanie.
Udanego wyjazdu :)
Przemysław
Ż.
Key Account Manager,
Adidas Poland Sp. z
o.o.
Zazdroszczę, moja ślicznotka ciągle kwitnie w serwisie :(, z ogromną chęcią dołączę w przyszłości jest tyle fantastycznych tras na wycieczki :).Pozdrawiam kolegów.
Adam Ł. Easy Rider
SłAWOMIR MICHALSKI:
może w najbliższą niedzielę nadrobimy zaległości i wspólnie
polecimy do Kazika nad Wisłą
Gdzes wyczytalem ze tego dnia do Kazimierza wybiera sie grupa Virago mozecie sie do nich dopiac. Ja jeszcze nie wiem czy bede mogl.
- 1
- 2