Fryderyk Schiller

Fryderyk Schiller Dyrektor
Zarządzający
(VMAX!!!!!)

Temat: Rzym

Witam,

poszukuję noclegu w Rzymie od 13-20 maja dla 4 osób im bliżej centrum tym lepiej, możecie coś polecić?

Pzdr
Fryderyk Schiller

Zarządzający
(VMAX!!!!!)

grupa Włochy a nikt nie był w Rzymie az dziwne!!!!!

pzdr wszystkich
Anna Maria D.

Anna Maria D. International
Purchase Manager,
Strootman Group

Ja byłam kiedyś w Rzymie i to przez całe wakacje, ale mieszkałam u znajomych, którzy aktualnie przeprowadzili się do Pavii.
Koleżanka wybiera się do Rzymu w czerwcu i też teraz usilnie czegoś szuka.
Jak dostanę jakieś namiary to się jeszcze odezwę:)

konto usunięte

Byliśmy, byliśmy ... ja byłem na pogrzebie Papieża i wtedy się w noclegach nie przebierało. Spałem u znajomej pracującej w ambasadzie bo akurat miała kawałek wolnej podłogi ;)
Jacek M.

Jacek M. badacz rynku,
analityk
marketingowy,
konsultant w
zakresi...

To zależy jakich warunków noclegowych oczekujesz. Jest mnóstwo stron w Internecie, przez które możesz znaleźć nocleg, m.in http://hostelsclub.com. Często korzystam z tej strony rezerwując noclegi. Póki co nie zawiodłem się ani jednym z nich. Nocowałem w Rzymie na Campo di Fiori - Hostel Kiara - samo centrum Rzymu. Bez rewelacji, ale czysto, osobny pokój z łazienką i bardzo miła obsługa.
Patrycja Siudem

Patrycja Siudem Marketing Manager,
DF CONSULTING

http://www.bed-and-breakfast.it/

polecam te strone, mozna znalezc tanio i wygodnie.
pozdrawiam

konto usunięte

Fryderyk S.:
Witam,

poszukuję noclegu w Rzymie od 13-20 maja dla 4 osób im bliżej centrum tym lepiej, możecie coś polecić?

Pzdr

Bungalowy na Camping Roma, z kampingu kursuje autobusik do Watykanu). Camping 4 gwiazdkowy, czysty, nowoczesny.
Mozna rezerwować przez internet.
Ewentalnie domy misyjne,

konto usunięte

Ja polecam Dom Pielgrzyma, albo po prostu schronisko młodzieżowe
http://ostellionline.it

konto usunięte

Fryderyk S.:
grupa Włochy a nikt nie był w Rzymie az dziwne!!!!!

pzdr wszystkich
Ja byłam, pozdrawiam
Małgorzata Piotrowska

Małgorzata Piotrowska HR Manager -
Alexander Mann
Solutions

Witam

mozesz zdradzic, gdzie w koncu noclowales?
Wybieram sie za 2 tygodnie do Rzymu i szukam ciekawego miejsca blisko centrum..

Dzieki!pzdr,
Malgosia
Fryderyk Schiller

Zarządzający
(VMAX!!!!!)

jasne,

nocowaliśmy w pokojach Ares Rooms przy samej bazylice Santa Maria Maggiore, super lokalizacja, 3 minuty od Termini, właściciele też rewelacja, naprawdę polecam,

przy rezerwacji mozesz powołać się\ na mnie powinno być taniej

wrzuć w Google Ares Rooms
Małgorzata Piotrowska

Alexander Mann
Solutions

Wielkie dzieki.

Rzeczywiscie wyglada fajnie, wyslalam juz "AVAILABILITY REQUEST" wiec moze zagoscimy w tym samym miejscu :)

pozdrowienia,
M.
Bartosz R.

Bartosz R. MYŚL iNACZEJ

A może jednak pod Rzymem? Jeżeli oczywiście wyjeżdżasz samochodem.
Jest taka miejscowość Fiuji(?). Coś takiego. Tam chyba są tańsze hotele, ale musisz się zorientować. Lokalizacja tej miejscowości ok. 20-30 km.
Pozdrawiam.

konto usunięte

konto usunięte

Bartosz R.:
Jest taka miejscowość Fiuji(?). Coś takiego. Tam chyba są tańsze hotele, ale musisz się zorientować. Lokalizacja tej miejscowości ok. 20-30 km.
Pozdrawiam.

Polecam Castelli Romani- nie tylko jako bazę noclegową, to same w sobie bardzo ciekawe miejsca. Główne atuty pomysłu to spokój a zarazem łatwy dostęp do metropolii.
Pozdrawiam.Emilia Florek edytował(a) ten post dnia 09.06.07 o godzinie 21:45
Małgorzata Piotrowska

Alexander Mann
Solutions

Bartosz R.:
Pozdrawiam.

Niestety, chociaz moze na szczescie :) lecimy samolotem, a ze tylko na 4 dni - bardzo zalezy nam na B&B w centrum.
Niemniej dzieki za rade, pozdrawiam :)

konto usunięte

Witam wszystkich jestem osobą nową na GoldeLine i żałuję, ze wcześniej nie przeczytałam Twojego pytania. W Rzymie bylam kilka razy i byly to okresy nawet dwumiesięczne znam tam kazdy zakątek:)
Mam nadzieję, że mimo wszystko urlop się udał pozdarwiam,

Nina Zajac

Fryderyk S.:
Witam,

Pzdr
Ewa M.

Ewa M. Advertising Business
Partner ||
Allegro.pl

Witam,
Ja to już tak chyba bardziej na przyszłość mogę polecić Hotel Versailes na Corso d'Italia 92. Czysto, miło, przyjemnie i tanio jak na Rzym i takie warunki(DBL z łazienką - 79EUR/pok/doba). Ponadto wszędzie blisko, bo przy Porta Pia skąd odchodzi bardzo wiele autobusów do centrum, Termini, Coloseum, Watykanu, Fontanny di Trevi itd. Ale piechotą też można spokojnie dojść jak ktoś lubi. W pobliżu Villa Borgese, wiele restauracyjek (polecam Pizza Neapoli - pysznie i niedrogo) i pizzeri, jak również supermarketów.

Kontakt: http://www.hotel-versailles-roma.com/index.html

Bartosz R.:
Pozdrawiam.

Kiedys nocowalam w tej miejscowosci, ceny calkiem, a do tego samo miasteczko tez fajne :)
Fryderyk Schiller

Zarządzający
(VMAX!!!!!)

Nina Z.:
Witam wszystkich jestem osobą nową na GoldeLine i żałuję, ze wcześniej nie przeczytałam Twojego pytania. W Rzymie bylam kilka razy i byly to okresy nawet dwumiesięczne znam tam kazdy zakątek:)
Mam nadzieję, że mimo wszystko urlop się udał pozdarwiam,

Nina Zajac

Fryderyk S.:
Witam,

Pzdr
udał sie bardzo, choć torba z pieniędzmi była za mała

Następna dyskusja:

RZYM - Noclegi Przy WATYKAN...

Wyślij zaproszenie do