Temat: Coaching - niebywała oferta...
Janusz ..nie szkoda Ci czasu ?Ja olałem temat i mieszacza naczelnego ... nie karm go , bo transferu szkoda.
Miłego wieczorka :)
Janusz
K.
Ekspert rozwoju i
przyszłości firm,
struktur, systemów
or...
Artur
Kucharski
Zajmuję się rozwojem
ludzi i firm
Artur
Król
Profil nieaktywny,
proszę o kontakt
mailowy. Psycholog,
t...
Janusz K.:
posiadacz wiedzy o tym, co u drugiego w rozumie pojmie w końcu, że może się mylić w ocenach - i zamiast twierdzić, zacznie pytać...
Artur
Król
Profil nieaktywny,
proszę o kontakt
mailowy. Psycholog,
t...
Artur Kucharski:
Janusz to nie kwestia pozyskiwania informacji...to kwestia pokazania sie jako ten niezniszczalny, odmienny, cudowny, wspaniały... i tak dalej i tak dalej... aż do wymiotów.
Arturze Król - napisz mi proszę o co ci chodzi?
Artur
Kucharski
Zajmuję się rozwojem
ludzi i firm
Artur
Król
Profil nieaktywny,
proszę o kontakt
mailowy. Psycholog,
t...
Artur Kucharski:
Nie zastanawia Cię fakt, że tylko Ty masz wątpliwości?
Artur
Kucharski
Zajmuję się rozwojem
ludzi i firm
Artur
Król
Profil nieaktywny,
proszę o kontakt
mailowy. Psycholog,
t...
Janusz
K.
Ekspert rozwoju i
przyszłości firm,
struktur, systemów
or...
Artur Król:
Januszu, więc pytam :)
Moje pytanie - Jaka jest wg. Ciebie różnica między rzekomo ogromną grupą docelową Beaty - równie ogromną grupą docelową Twoją lub dowolnego innego coacha lub trenera tutaj?
Artur Król:
Eh, kocham środowisko trenerów. Nie ma to jak wzajemne dokopywanie, podgryzanie i czepianie się, wszystko w imię pseudo-ideałów - a w praktyce w imię własnego zadka. No i jeszcze te urocze grupowe nagonki, nawet gdy nie zna się tematu - ale jest okazja komuś dokopać, to dalej, trenerzy szkoleń miękkich i komunikacji hajda, dokopiemy.
Artur Król:
(...) Ponadto, od pierwszej (tej dostępnej na forum) odpowiedzi miałaś wybitnie agresywne podejście, bardzo roszczeniową postawę, a później poszłaś wręcz w stronę chamstwa. Więc proszę, radź sobie ze swoimi kompleksami gdzie indziej, zamiast próbować je leczyć na konkurencji - i uciekać zbierać sympatię ze strony innych, gdy okazało się, że konkurencja nie chce tak łatwo podbudować Ci ego i się posłusznie ukorzyć :D
Artur Król:*wytłuszczenia moje - JK
(...)po ponad trzech latach prowadzenia coachingów - dwa lata za darmo, dla zdobycia doświadczenia (tak jak autorka cytowanego "kontrowersyjnego" wątku, notabene) i ponad roku coachingu zarobkowego, jedyne osoby, spośród kilkuset z którymi pracowałem (...)
Artur
Król
Profil nieaktywny,
proszę o kontakt
mailowy. Psycholog,
t...
Janusz K.:
Arogancją jest nazywanie tego akordowego przerobu coachingiem,
i arogancją są pouczenia wygłaszane z wyżyn swojego aż ponad trzyletniego doświadczenia.
Mam do Ciebie osobistą prośbę: oszczędź nam irytacji, a
Janusz
K.
Ekspert rozwoju i
przyszłości firm,
struktur, systemów
or...
Artur Król:------------------------------
Pouczenia są wygłaszane z równin rozmowy o argumentach i faktach. Moje doświadczenie nie ma tutaj wiele do rzeczy, bo nie dyskutujemy o mnie - tylko o konkretach.
Ależ Twoja irytacja to Twoja decyzja - nie zwalaj proszę odpowiedzialności za nią na mnie.
Marta
Mysiak
trener, coach,
konsultant,
wykładowca
akademicki
Monika
Hołdak
Marketing relacyjny
czyli pozostańmy w
kontakcie!
Marta Mysiak:
Kilka lat temu, przy przygotowywaniu niedzielnego śniadania, w gronie dość bliskich mi wtedy jeszcze osób, padło pytanie::))
- Kto je jajecznicę?
- Ja! - zakrzyknęło 5 osób.
- Ja nie, dziękuję - powiedziałam.
Chwila ciszy. Znaczącej można by rzec..
- Jesteś nietolerancyjna! - usłyszałam.
Zachwiało mną z lekka, dobrze, że miałam na podorędziu wygodną futrynę.
- W jakim sensie jestem nietolerancyjna?
- Nie jesz jajek!
Janusz
K.
Ekspert rozwoju i
przyszłości firm,
struktur, systemów
or...
Marta Mysiak:
Hmm..
Cyprian Szyszka trener freelancer
konto usunięte
Janusz