Temat: PLANUJESZ WYPAD szukasz CHĘTNYCH napisz

W najblizszy weekend tj. 10-11 pazdziernika planuje rozpoczac sezon jesienny.

W zaleznosci od checi:
a) szlak na Małą Wysoką, przez Hrebieniok, Zgojnickie Schronisko, Rohatke i Polski Grzebien lub
b) zdobycie Koprowego Wierchu od Szczyrbskiego Jeziora i Chacie przy POPRADSKOM PLESE (tatry słowackie).

Wyjazd z bielska-białej w sobote wczesne popołudnie(...), powrót w niedziele(wieczór). Nocleg w schroniskach na trasie (ok.15 EUR bez nizek).

Gdyby co to czekam na maile... jedzie juz 6 osób wiec trzeba rezerwowc noclegi ;-)

konto usunięte

Sebastian Żebrowski:
Renata Bernaś:
Niestety, nie byłam na Gerlachu - jeszcze ;-). Można tam wejść tylko z przewodnikiem. Może tutaj znajdę chętnych, albo osoby, które mają uprawnienia, stosowne do takich wędrówek ;-). Zapraszam ;-)!

z przyjaciółmi planuje gerlach poźną wiosną 2009 - wejscie w 4 osoby + przewodnik, trzeba zgrupować się i ruszać :)
>Witam,przetarłem jużtrochę szlaków tatrzańskich co podwyższyło tylko mój apetyt.Rysy zaliczone w tamtym roku i myślę,że pora na Gerlach.Także jeżeli w dogodnym terminie to się piszę na wejście.Pozdrawiam.

konto usunięte

28, 29.01

dolina 5 stawów, szpiglasowy wierch, morskie oko, dom ? :)
Robert P.

Robert P. Tomorrow Is Today
...

Ten weekend 31-07 ruszam ... może i Ty się wybierasz i chcesz się dołączyć po Tatrach w grupie raźniej ... konkretni kierunek ustalamy jak się zbierzemy i jaka pogoda nas zastanie ...

konto usunięte

Planuje wypad w gory w dn. 31.08-4 lub 5.09. Jak ktos chetny to do wyboru gory i trasa :)
serdecznie zapraszam:)Dariusz K. edytował(a) ten post dnia 30.07.10 o godzinie 11:30

konto usunięte

ORLA PERĆ w ten weekend! (pilne)

Szukam chętnych z Krakowa, na wypad w dniu 7-8 sierpnia 2010. Wyjazd z Krk w sobotę, po 15-stej(auto). Cel- Orla Perć od Zawratu po Krzyżne. Wejście od Hali Gąsienicowej, nocleg w Murowańcu. W niedzielę o 5:00, ruszamy ze schroniska na Zawrat, trawersujemy całość i schodzimy do 5 stawów. Z 5ciu Stawów do Wodogrzmotów i już asfaltem do Palenicy Białczańskiej, na busa do Centrum Zakopca- po samochód.

http://d996.skroc.pl

Piszcie na pw.
Wojciech Stryszewski

Wojciech Stryszewski Inżynier Systemowy,
Comarch SA

Witam wszystkich na forum. Planuje w połowie sierpnia wyjazd na Słowację w okolice Liptowskiego Mikulasza. Czy zna ktoś sprawdzony nocleg w tej okolicy, ewentualnie gdzie szukać jakiegoś przyzwoitego noclegu?
Robert L.

Robert L. Mechanical Engineer,
TRW Polska

Poszukiwana ekipa na Mont Blanc!!!
moze ktos planuje jestem zainteresowany, bo jakos znajomi nie chca dupy ruszyc:)
Andrzej F.

Andrzej F. członek etatowy
Kolegium,
Samorządowe Kolegium
Odwoławcze...

Robert L.:
moze ktos planuje jestem zainteresowany, bo jakos znajomi nie chca dupy ruszyc:)

musisz ich mocniej zachęcać, bo warto :O)))))
<byłem miesiąc temu >
Robert L.

Robert L. Mechanical Engineer,
TRW Polska

Andrzej Funka:
Robert L.:

<byłem miesiąc temu >

jesli to zdjecie z białej damy to super pogoda na szczycie!!!!
Andrzej F.

Andrzej F. członek etatowy
Kolegium,
Samorządowe Kolegium
Odwoławcze...

Robert L.:
Andrzej Funka:
Robert L.:

<byłem miesiąc temu >

jesli to zdjecie z białej damy to super pogoda na szczycie!!!!

Zgadłeś :O)
2 lipca 2010 godzina 6.27, bezchmurne niebo,
piękne słońce i prawie zero wiatru :O)
mialem szczeście :O)
Kinga G.

Kinga G. obsługa
informatyczna

Wojciech Stryszewski:
Witam wszystkich na forum. Planuje w połowie sierpnia wyjazd na Słowację w okolice Liptowskiego Mikulasza. Czy zna ktoś sprawdzony nocleg w tej okolicy, ewentualnie gdzie szukać jakiegoś przyzwoitego noclegu?

bardzo fajnie nocuje się na polach kamingowych:) super warunki:P)
Sławomir K.

Sławomir K. kierownik ds
technologii,
działalność własna,
PSJ

Akurat wczoraj stamtąd wróciłem :) Camping Mara 3 km od Aquaparku Tatralandia.
http://www.zakwaterowanienaslowacji.eu/mara-camping-li...
http://pl.campingcompass.com/kemping/slowacja/zilina/l...Sławomir Kawecki edytował(a) ten post dnia 16.08.10 o godzinie 11:03
Wojciech Jończyk

Wojciech Jończyk Przewodnik górski
tatrzański,
Instruktor
Narciarstwa Wyso...

Kinga Grzegorzek:
Wojciech Stryszewski:

bardzo fajnie nocuje się na polach kamingowych:) super warunki:P)

Jak leje to nie za bardzo. W Tatrach lubi często polać o różnych porach w ciągu doby. :)
Karol Goc

Karol Goc inżynier budownictwa

Witam wszystkich! ja mam pytanie a zarazem propozycję. Otóż z kumplem mamy w planach uderzyc na Słowacę w celu zdobycia Szatana (2435 m.n.p.m.). Nie prowadzi na niego żaden szlak i trzeba iść sobie na własną rękę. Termin bliżej nie ustalony, ale na pewno wrzesień. Więc pytam czy ktoś z Was gościł w tamtych rejonach? I czy jest ktoś może chętny dołączyć...? Pozdrawiam!
Wojciech Jończyk

tatrzański,
Instruktor
Narciarstwa Wyso...

Karol Goc:
Witam wszystkich! ja mam pytanie a zarazem propozycję. Otóż z kumplem mamy w planach uderzyc na Słowacę w celu zdobycia Szatana (2435 m.n.p.m.). Nie prowadzi na niego żaden szlak i trzeba iść sobie na własną rękę. Termin bliżej nie ustalony, ale na pewno wrzesień. Więc pytam czy ktoś z Was gościł w tamtych rejonach? I czy jest ktoś może chętny dołączyć...? Pozdrawiam!

Chętnym przypomnij o wysokości ewentualnej "pokuty", jak spotkacie słowackich leśnych. Podaj jeszcze dokładny termin, a zrobią dla Ciebie komitet powitalny. :)
Karol Goc

Karol Goc inżynier budownictwa

i co? Może mnie będą gonić? "Ej Ty, łotrze! Stój w imieniu prawa albo wypuścimy na Ciebie niedźwiedzie!" pfff...
Barbara Fila

Barbara Fila NordFit Nordic
Walking & Fitness -
właściciel;
instruktor...

a może ktoś sie wybiera w Tatry w tą niedzielę?? dysponuje transportem z Krk ;)
Wojciech Jończyk

tatrzański,
Instruktor
Narciarstwa Wyso...

Karol Goc:
i co? Może mnie będą gonić? "Ej Ty, łotrze! Stój w imieniu prawa albo wypuścimy na Ciebie niedźwiedzie!" pfff...

Oj będą Cię gonić, ale bez niedźwiedzi. :D:D:D
Rafał Szczepanik

Rafał Szczepanik trener biznesu,
podróżnik,
alpinista, polarnik

I, Karol, prawdopodobienstwo ze Cie zlapia jest calkiem duze. A wtedy raczej sie nie wywiniesz od mandatu.

Chyba ze pojdziesz ze sprzetem wspinaczkowym, droga co najmniej dwojkowa (w skali trudnosci wspinaczkowych), z legitymacja klubu wysokogorskiego w reku. Kazda inna forma to zlamanie slowackich przepisow.

Wyślij zaproszenie do