Marcin Herman Szukam nowych wyzwań
Dariusz Kijoch Dyrektor, Ama Poland
Temat: partner w Warszawie
Hej,Ja kilka razy grałem ale można mnie uznać za początkującego.
Plusem jest to, że wiem co oznaczają linie na korcie:)
Najbardziej pasują mi piątki lub weekendy.
Pozdrawiam,
Darek
Joanna
Rybińska
public relations
manager
hej. tez szukam partnera/partnerki do squasha. Dopiero zaczynam ale radze sobie niezle, bo wczesniej sporo gralam w tenis i pingponga.godziny popoludniowe, wieczorne lub weekend. Kto zagra ze mna?
asia
Zbigniew Patryk W. Dyrektor Sprzedaży
Obawiam się moi drodzy, że największy problem będziecie mieli ze znalezieniem wolnego kortu w Warszawie w godzinach popołudniowych lub w weekend.Polecam klub Kahuna (za TVN - em). Tam, jak zostawicie numer telefonu to miła Pani do Was zadzwoni, jak się zwolni kort o godzinie, która Was interesuje.
Po zobaczenia na korcie :) Ja też dopiero zaczynam - ten sport jest super!
Wojtek Jeżowski Reżyser / Producent
Kahuna jest super. Najlepiej grac w godzinach porannych tak do 12tej. Wtedy nie ma problemow z kortami ale lepiej rezerwowac przynajmniej dzien wczesniej...Ja tez troche gralem ale mialem dluga przerwe i chetnie pogram.
Joanna
Rybińska
public relations
manager
Wczoraj gralam w Sinnet. Calkiem fajnie. Faktycznie jest problem z rezerwacja mimo ze jest kilka kortow. Np. jutro bede grac niestety dopiero o 22 : (
Piotr
Bareński
właściciel, Delight
Agencja Kreatywna,
Team Spirit Sp. z
...
Sprobuj jeszcze w Sinusie, przed poludniem nigdy nie ma problemu, ale popoludniu tez powinnas cos znalezc. A ceny duzo nizsze niz w Kahunie lub Sinnecie. http://sinussportclub.pl/Pozdrawiam
Tomasz
M.
Finance Manager,
Baxter
czołem! ma ktoś ochotę zagrać?? godziny wieczorne, początkujący ale lubię dać wycisk!;)Michał L. CFO Subregion
CzescStaram sie grac raz w tygodniu. Najbardziej pasuja mi godziny po pracy 18ta-19ta. Bywam zawziety ale nie jestem profesjonalista :)
Chetnie zagram - szukam partnera/partnerki! Najczesciej gram na Kole ale oczywiscie sie dostosuje :)
Michal
Piotr Czarnecki właściciel
ja chętnie pogram, forest calypso, dostosuje sie....gram od rokukonto usunięte
Witam szukam sparingpartnera do pogrania (Superlinia lub Koło)Mój poziom to średni. Gram nieregularnie od około 2 lat.
Najbardziej pasuje mi wtorek - piątek po 18.00.
Chętnych zapraszam do skrzyżowania rakiety :)
Danuta
Oleśkiewicz
Team Leader Zespołu
Rekrutacji i Rozwoju
Właśnie, ja też chcę!!Szukam sparingpartnerki do gry w squasha - Kahuna lub Squash City :))
Gram od kilku miesięcy, ale całkiem nieźle mi idzie :))))))
konto usunięte
Marcin Herman:
Szukam partnera, nigdy nie grałem.
IMHO powinieneś poszukać instruktora a nie "partnera".
I nie mówię tego złośliwie - z własnego doświadczenia wiem, że grając na początku z (nawet mającymi niezłe pojęcie o squashu) kolegami łatwo nabawić się wielu złych nawyków, które później ciężko wyplenić.
Warto, żeby instruktor od początku prawidłowo ustawił Ci rękę, poruszanie po korcie, podstawowe odbicia.
Michał
P.
Someday fire wipes
the rain
Ja też szukam partnera/ki do squasha w Kahunie. Niestety mój dotychczasowy partner ma kontuzję.Gram od marca zeszłego roku. Poziom średni, na pewno nie wyżej :)
konto usunięte
Michał P.:cześć Michał,
Ja też szukam partnera/ki do squasha w Kahunie. Niestety mój dotychczasowy partner ma kontuzję.
Gram od marca zeszłego roku. Poziom średni, na pewno nie wyżej :)
Grywam czasami w Kahunie, chętnie zagram w weekend (9-10.08). Gram od około 8 msc więc może poziomem będę pasował.
pozdrawiam Marek
Kamila
Panasiuk
Account manager /
grafik / fotograf /
front-end
developer...
Hejszukam osób do pogrania "karnetowo" popołudniami-wieczorem w Warszawie tj. 17-21(Radość - ul. lub na Wale Miedzeszynskim - ul.Romantyczna, Solec jeśli ktoś ma rez też może być)
Poziom... nie wiem, raczej średniozaawansowany.
gram od ponad roku z przerwami, plus tennis ziemny, stołowy, badminton, więc daje rade.
Gdyby ktoś był chętny to proszę wiadomość na priv.
KamilaKamila Panasiuk edytował(a) ten post dnia 05.03.09 o godzinie 21:25