konto usunięte
konto usunięte
Temat: Łyżeczka...
Nie wypada, ale inaczej sie nie da zebrać najfajnieszej pianki;-)Temat: Łyżeczka...
Pewnie, że nie wypada... Ale jakie to kuszące... Mmmmm... ;)konto usunięte
no nie wypada, nie wypada... ale jak jest taka pianka z kawki posypana cynamonem to jak odłozyć tą łyżeczkę i pozwolić, aby pianka się zmarnowała. Przecież ona normalnie do mnie mówi, zeby ja zlizać ;)Joanna Hajdukiewicz Doradca kredytowy
Oblizywać nie wypada. Ale też kocham tę piankę :-)))))No cóż, życie trzeba sobie jakoś ułatwiać... ;-)))
A wyjadać piankę łyżeczką wypada? Bo jeśli tak, to najpierw zamieszajmy kawę, potem odłóżmy łyżeczkę, potem wpijmy kawę, a na końcu wyjedzmy piankę. Mniam, mniam!!!
Tak wypada? ;-)))
konto usunięte
wszyscy sa zgodni, ze nie wypada, ale nikt tego nie przestrzega :)moze zatem warto zmienic te zasade, aby bez skrepowania zajadac sie najpyszniejsza na swiecie pianka? :)))
Piotr
R.
Specjalista PR ds.
komunikacji
wewnętrznej
Nie wypada.Zamiast latte czy capuccino lepiej pić espresso, bo wtedy pianka nie kusi :)
konto usunięte
Nie wypada, ale jak to można seksownie zrobić w obecności Ukochanego! :D lub i nie ukochanego ;-)konto usunięte
Piotr R.:
Nie wypada.
Zamiast latte czy capuccino lepiej pić espresso, bo wtedy pianka nie kusi :)
espresso nie daje tyle przyjemności :)
konto usunięte
Ilona A.:
wszyscy sa zgodni, ze nie wypada, ale nikt tego nie przestrzega :)
moze zatem warto zmienic te zasade, aby bez skrepowania zajadac sie najpyszniejsza na swiecie pianka? :)))
zakazany owoce lepiej smakuje :)
Piotr
R.
Specjalista PR ds.
komunikacji
wewnętrznej
Dorota D.:
Piotr R.:
Nie wypada.
Espresso daje dużo przyjemności.
Zwłaszcza, jeżeli dostaniemy do niego ciasteczko i szklankę wody. słodycz ciastka, gorycz kawy i delikatność wody stanowią w pełn i satysfakcjonujące połączenie :)
Karolina
P.
tłumaczka
konferencyjna
Piotr R.:
Dorota D.:
Piotr R.:
Nie wypada.
Zwłaszcza, jeżeli dostaniemy do niego ciasteczko i szklankę wody. słodycz ciastka, gorycz kawy i delikatność wody stanowią w pełn i satysfakcjonujące połączenie :)
Zgadzam się z przedmówcą!
Choć byłam wielką fanką pianki mlecznej, odstawiłam kapucynki i lattusie i teraz popijam espresso. Co więcej, pijam je nieczęsto, co sprawia, że bardziej mogę docenić smak dobrej kawy!
Piotr
R.
Specjalista PR ds.
komunikacji
wewnętrznej
Ta dyskusja tak mnie zainspirowała, że poszedłem na espresso z czekoladką :)konto usunięte
Piotr R.:
Dorota D.:
Piotr R.:
Nie wypada.
ja wolę jak mi się nosek moczy w piance :)
konto usunięte
pianka... nie tylko w latte ją uwielbiam! :)a espresso swoją drogą - kawę w każdej postaci! mniam
Tomasz Bodziacki Tomasz Bodziacki
Proponuję obserwować osobę, z którą jesteśmy na spotkaniu. Jeżeli obliże swoją łyżeczkę, to śmiało możesz rzucać się na swoją ... byle niezbyt łapczywie :-)Ewa Z. *
podobno oblizywanie czegokolwiek jest w złym tonie.......? ;o)Ewa Z. *
miałam na myśli palce, np. po zjedzeniu pączka etc. ;o)Temat: Łyżeczka...
To jeden z wielu obrzydliwych widoków: oblizana łyżeczka.:))))
konto usunięte
Zebrać piankę łyżeczką i wszamać z łyżeczki :PNastępna dyskusja: