konto usunięte

Temat: RPGowanie w Warszawie

Witam !

czy są osoby z okolic Warszawy chętne do poRPGowania sobie w klimatach Młotka, DnD ?
czasu póki co mam mało i planuję start jakiejkolwiek aktywności RPG-owej koło maja, ale lepiej zorientować się już teraz ;)

no i czy są chętni na MG, czy sami gracze.

konto usunięte

jesli aktywnosc ma sie zaczac kolo maja, to ja jestem chetnym graczem :)
Rafał Kowalski

Rafał Kowalski Head of Game
Development in Crank
Goblin

Ja tez chetnie - jako gracz.

Na gracza w DnD z dziką rozkoszą ;-)

Pozdr,
eMKa

konto usunięte

jeżeli mowa o Warszawie, tudzież bliskich jej okolicach to jestem jak najbardziej za - oczywiście jako gracz ;) DnD nie znam za dobrze, ale do maja duzo czasu, więc zawsze można się dokształcić :) pozdrawiam
Marcin Adam Kusy

Marcin Adam Kusy Senior IT Systems
Integration Analyst
- Accenture

Ja również chętnie sobie pogram - niestety mam małe doświadczenie jeżeli chodzi o D&D, ale może najwyższy czas aby trochę się w tym zakresie podszkolić :)

konto usunięte

Super !

nie spodziewałem się takiego odzewu,
fajnie że tak dużo chętnych :)

czy ktoś zgłasza się na MG ;> :)

no i czy są jakieś sugestie co do miejsca przyszłych sesji,
gdzie grywaliście, może macie jakieś ciekawe propozycje ?

PS ja dłuższy czas nie grałem więc też przypomnienie/podszkolenie planuję - pewnie już przy samym graniu się nadrobi ;)

konto usunięte

ja z reguły grywałam u znajomych w domu.. moje mieszkanie odpada - jest za małe.. miejsce pozostawiam Wam do wyboru ;) mistrzowanie tez odpada - kiepski ze mnie MG... to młotek czy dnd?

pozdrawiamMałgorzata Wróbel edytował(a) ten post dnia 14.03.09 o godzinie 16:32

konto usunięte

No dobra Panowie,

nie lubię pisać postów zaraz po tych, które wcześniej napisałam czuje się jakbym wyglaszała monolog), ale poza wyrażeniem chęci i radości przez wszystkich nastapił czas posuchy i milczenia w tym temacie, więc czas to zmienic..

1. ilu mamy chętnych graczy?
2. kto mistrzuje?
3. Młotek czy D&D
4. termin: MAJ
5. gdzie?

Wiem, że dopiero kwiecień się zaczyna (w przyszłym tygodniu), ale po kwietniu jest już MAJ, więc lepiej coś ustalić wcześniej (znając życie i tak pewnie cały plan sypnie się gdzieś w połowie i będzie trzeba wymyślać coś innego... no ale co tam.. przyroda )

pozdrawiamMałgorzata Wróbel edytował(a) ten post dnia 27.03.09 o godzinie 21:52

konto usunięte

Małgorzata Wróbel:

1. ilu mamy chętnych graczy?
2. kto mistrzuje?
3. Młotek czy D&D
4. termin: MAJ
5. gdzie?

1. ja to "jeden"
2. nie ja :)
3. obojętne
4. maj
5. zawsze można zagrać przy piwie w pubie, zrobiwszy uprzednio rezerwacje, nie pamiętam już w którym, ale kiedyś grałem naprawdę mhroczną sesje W:M właśnie w knajpie :)

konto usunięte

no dobra, to mamy już trzech chętnych (licząc mnie, Jakuba i Jakuba ), i skoro jestem tutaj jak narazie jedyną babą, to podejmę męską decyzję i gramy w DnD gdzieś tam w maju xD niech się tylko jeszcze zgłosi MG i pozostali potwierdzą obecność a resztę ogarnie się pozniej ;p pozdroffkiMałgorzata Wróbel edytował(a) ten post dnia 27.03.09 o godzinie 22:25

konto usunięte

no tak, już zostałem zgłoszony post wyżej - potwierdzam chęć grania :D
prawdopodobnie będę miał jeszcze jednego chętnego do grania, czyli mamy 4ry osoby - póki co.

Co do mistrzowania - czemu wszyscy się tego tak boją ? :P
ja mam w tym troszkę doświadczenia, więc się zgłaszam na MG (usłyszałem głośne - uffff pośród was ;] )
Najwyżej mnie przebijecie kołkiem jak będę marny i znajdziemy kogoś innego :P

mam wolne od 9 maja, dodając 2-3 dni na odświeżenie systemu - od 12 możemy ustalać termin i miejscówkę - może być zaciszny kąt w pubie :)

Pozdrawiam, Kuba

UFFFFFFF - bardzo głośne ;-)
Potwierdzam granie, która edycja?

Pozdr,
eMKa

konto usunięte

no 3,5 myślę, albo 3, co sądzicie ?

konto usunięte

Jakub Jaszkin:
no 3,5 myślę, albo 3, co sądzicie ?

Ty tu jesteś MG, więc w tej kwestii Ty decyduj ;p

pozdrawiam

konto usunięte

No mi pasuje 3,5 myślę że jest lepszy. A jak pisałem wcześniej i tak będę musiał sobie odświeżyć zasady i prowadzenie ;)

Jakub Jaszkin:
No mi pasuje 3,5 myślę że jest lepszy. A jak pisałem wcześniej i tak będę musiał sobie odświeżyć zasady i prowadzenie ;)
A ja będę musiał nauczyć się zasad, bo skończyłem na 2ed :-) Postaram się, ale liczę na wyrozumiałość dla leśnego dziadka.

Pozdr,
eMKa

konto usunięte

Ty się Maciej nie przejmuj - ja muszę wogóle ogarnąć system... Zawsze kiedy miałam okazję się z nim bardziej zapoznać kończyło się sesją młotka ;) tak więc to ja liczę na wyrozumiałość xD hehe pozdrawiam

konto usunięte

no ja jak napisałem trochę wyżej też muszę sobie przypomnieć system i zasady, a niby jestem MG ;]
więc zastosujemy ogólną taryfę ulgową :P

konto usunięte

ścisłe trzymanie się przepisów to SUO ;)

Następna dyskusja:

RPGowanie w Krakowie :P

Wyślij zaproszenie do