konto usunięte
Renata L. księgowa
Temat: 29-30 . 08 . 2009
cześć Maćku,ja chętnie sie piszę na taki wyjeździk, znając Ciebie z pewnością się opłaca;)
Renata
konto usunięte
Będzie miło. Mam nadzieję, że komary już się uspokoiły i nie będzie to szczególnie ciepły dzionek ;-)W Roztoce jest bar/barek i można zjeść na ciepło, zimno, napić sie tego i owego ;-)
P.S. Wyjazd proponuję zrobić w sobotę ze stacji METRO-MOŚCISKA o godz. 10:00. Czy są jakieś inne propozycje ?
Magdalena
Zasada
Specjalista ds.
rekrutacji /
Specjalista ds.
ubezpieczeń\...
Maciej Chojnacki:
Ponieważ jest to ostatni "łikend" wakacji, proponuję uczcić to wspólnym wypadem z Młocin do Roztoki przez Sieraków, Palmiry, "fajną wydmę" i z powrotem.
O, ja bardzo chętnie się wybiorę, mam nadzieję, że trasa łatwa??
konto usunięte
Magdalena Z.:
O, ja bardzo chętnie się wybiorę, mam nadzieję, że trasa łatwa??
Magduś, trasa łatwa ale łącznie to będzie ze 60km po lesie. Mapa i szczegóły wkrótce.
konto usunięte
zgłaszam swój akces :)konto usunięte
Przemysław K.:
zgłaszam swój akces :)
Przemku - witamy Cię! Niezmierniem radzi z Twojej planowanej obecności :-)
P.S. Czy masz jakieś grubsze kółka na swoją ślicznotkę?
Ktoś na stacji benzynowej mi szybko zrobił mapkę ... .
Młociny -> Izabelin -> Sieraków -> Palmiry -> Truskaw -> Zaborów Leśny -> Ławska Góra -> Dębowa Góra -> Roztoka - 33 km
Roztoka -> ...czerwony szlak... -> Palmiry -> Sieraków -> Dąbrowa Leśna -> Młociny - 28 kmMaciej Chojnacki edytował(a) ten post dnia 21.08.09 o godzinie 13:54
konto usunięte
Maciej Chojnacki:
P.S. Czy masz jakieś grubsze kółka na swoją ślicznotkę?
aktualnie na stanie grubszych nie posiadam. Na obecnych przemierzałem już piaski kpnu i dałem radę wiec może teraz też źle nie będzie.
konto usunięte
Ponieważ wschodni KPN nie jest moją domeną, poszukuję kogoś, kto przeprowadzi ekipę z Młocin do Izabelina.
Tomasz
M.
W życiu jak w tańcu
- każdy krok ma
znaczenie, więc
tańcz...
Maciej Chojnacki:Metrem do Słodowca, a potem Żeromskiego i dalej Wólczyńską i Arkuszową, 3-go Maja do Izabelina, i dalej do Truskawia, gdzie zaczynają się szlaki po KPN-ie.
Ponieważ wschodni KPN nie jest moją domeną, poszukuję kogoś, kto przeprowadzi ekipę z Młocin do Izabelina.
konto usunięte
Tomasz M.:
Maciej Chojnacki:Metrem do Słodowca, a potem Żeromskiego i dalej Wólczyńską i Arkuszową, 3-go Maja do Izabelina, i dalej do Truskawia, gdzie zaczynają się szlaki po KPN-ie.
Toż to asfalt... a przecież zaraz za Młocinami jest Lasek Młociński, który ma/niema przebitkę do KPN właściwego na czarny szlak w pobliżu polanki Opaleń. Tamtędy myślałem by pojechać. Nie znam jednak Lasku Młocińskiego i przebitki na KPN.
konto usunięte
Jak by coś to ja też jestem chętny na ostanio-wakacyjną wyprawę do Kampinosu. Niestety jedyna trasa jaką znam do Izabelina to własnie ta którą podał Tomasz. Ewentualnie spróbuję wieczorem posiedzieć nad mapą i GPSem i coś ogarnąć :)
Aleksandra
S.
Właściciel, Tłumacz
Aleksandra Sosnowska
bodajże w zeszłym roku kilka razy próbowałam się przebić przez Lasek Młociński do KPN-u, ale z marnym skutkiem. teraz jeżdżę do Kampinosu niebieskim rowerowym: z Młocin (po stronie Lasku Bielańskiego) do Dąbrowy Leśnej - szlak jest dobrze oznaczony. Potem stamtąd można pojechać do Izabelina niebieskim pieszym.konto usunięte
Jak byśmy nie jechali damy rade :) Tylko pytanie czy sobota czy niedziela??Norbert Z. Inżynier Materiałowy
konto usunięte
Witam Wszystkich!Poruszono dwie b. ważne sprawy:
1.) Termin
2.) Trasa
Ad.1.) Prognoza pogody COAMPS (84 godz.) od nie pokazuje w sobotę deszczu nad Warszawą i okolicami pomimo wiatru i niskiego pułapu chmur. Pogoda więc zapowiada się na ... ROWEROWĄ i tutaj sugerowanym terminem jest SOBOTA !
Ad.2.) Ola wygrała ;-) Dzięki Olu za podpowiedź. Spenetruję Lasek Młociński niebawem, bo to skandal, by przejazdu nie zrobić tak dobrym "skrótem".
Zatem z Młocin niebieskim do Dąbrowy, stamtąd natomiast (by nie zwiększać dystansu całej wyprawy) czarnym do Sierakowa. Ominiemy w ten sposób Izabelin ale co tam... . Spokojnie i miło popedałujemy na obiad(?) do Roztoki.Maciej Chojnacki edytował(a) ten post dnia 27.08.09 o godzinie 12:59
Marcin
Lipowski
http://www.cyklopedi
a.mazoviamtb.pl/Marc
in_Lipowski_3050 ...
Maciej Chojnacki:
Zatem z Młocin niebieskim do Dąbrowy, stamtąd natomiast (by nie zwiększać dystansu całej wyprawy) czarnym do Sierakowa. Ominiemy w ten sposób Izabelin ale co tam... . Spokojnie i miło popedałujemy na obiad(?) do Roztoki.
hmm na obiad to polecam knajpę u babć, na samym skaju KPN, na początku czarnego szlaku, szczegolnie polecane placki ziemniaczane (robione z ziemniakow a nie z proszku)
konto usunięte
Witam wsztstkich.Ja krótko i konkretnie - gdzie dokładnie i o kórej zbiórka? Wiadomo juz konkretnie? :-)
Dawid
G.
Szukam ciekawej
pracy
przylaczam sie do pytania Przemkakonto usunięte
START:SOBOTA (29-08-2009) ze stacji METRO-MŁOCINYo godz. 10:00.
P.S. Jest tam parking typu PARK & DRIVE, więc (chyba będzie gdzie zostawić autka, dla tych, co autem podjadą ;-) Na spóźnialskich nie czekamy... ponad 15 min.Maciej Chojnacki edytował(a) ten post dnia 27.08.09 o godzinie 19:49