Cezary D.

Cezary D. To możliwość
spełnienia marzeń
sprawia, że życie
jest tak...

Temat: 22-23sierpnia 2009, jakie plany?

A jednak sie ruszamy, wiec zbiórka jutro 23 sierpnia o godz. 9.30 na Dw. Zachodnim na peronie kolejki WKD. Jedziemy/wyruszamy ok.g.9.45 do Podkowy Leśnej a dalej wg. trasy http://www.pascal.pl/na_rower.php?ind=trasy&type=275&i....
Tempo rekreacyjne, czyli do 20km/h.Cezary D. edytował(a) ten post dnia 22.08.09 o godzinie 17:01
Dawid G.

Dawid G. Szukam ciekawej
pracy

ja niestety odpadam (nie ma mnie w weekend) ale w kolejny jest plan podboju Augustowa:))))

konto usunięte

Na pewno gdzieś pojedziemy, pozostaje jeszcze kwestia dogrania dnia..
Ja bym optował za niedzielą, nic nie jest tak dobre na kaca jak dłuuugie godziny na rowerze..
W piątki i soboty przeistaczam się w Freda Astera parkietu, a po przejechaniu 100 czy 150 km już mi się nie chce tańczyć..
Michał Janiszewski

Michał Janiszewski "You met me at a
very strange time in
my life."

Maciek "Muzzy" Michalczyk:
W piątki i soboty przeistaczam się w Freda Astera parkietu, a po przejechaniu 100 czy 150 km już mi się nie chce tańczyć..
Po takiej rozgrzewce to nogi same by się rwały by być dalej w ruchu :P

konto usunięte

Michał Janiszewski:

Po takiej rozgrzewce to nogi same by się rwały by być dalej w ruchu :P

Tak, nogi pewnie tak, ale oczy mi się same zamykają.. Z resztą na każdej wyprawie rowerowej zdarza mi się kimać :))
Michał Janiszewski

Michał Janiszewski "You met me at a
very strange time in
my life."

Maciek "Muzzy" Michalczyk:
Tak, nogi pewnie tak, ale oczy mi się same zamykają.. Z resztą na każdej wyprawie rowerowej zdarza mi się kimać :))
Ale chyba nie pod czas jazdy ;)

konto usunięte

Michał Janiszewski:
Ale chyba nie pod czas jazdy ;)

Gdyby zdarzyło się to podczas jazdy, znaczyłoby że jestem mistrzem wyczucia roweru ;) plus oczywiście zaawansowana cukrzyca :))

konto usunięte

A ja będę brykać rowerowo w weekend na Pomorzu :P (Gdańsk -> Przywidz -> Szymbark -> Gdańsk)
Katarzyna Peszek

Katarzyna Peszek Specjalista, Bank

ja w ten weekend windsurfingu próbuję:) a właściwie zaczynam od piątku:) na rower powracam w następny weekend 29.08:)

konto usunięte

Dawid G.:
ja niestety odpadam (nie ma mnie w weekend) ale w kolejny jest plan podboju Augustowa:))))

Warszawa - Augustów - Warszawa???

czy też najpierw transport samochodem, a potem Augustów i okolice? :-)
Tomasz M.

Tomasz M. W życiu jak w tańcu
- każdy krok ma
znaczenie, więc
tańcz...

Augustów? Proponuję zahaczyć o miejscowość o wdzięcznej nazwie Mazurki (Jezioro Rospuda) i Rajgród (piękne Jezioro Rajgrodzkie) :)))
Cezary D.

Cezary D. To możliwość
spełnienia marzeń
sprawia, że życie
jest tak...

Cezary D.:
może do Podkowy Leśnej...

Wyjazd w sobotę lub niedzielę o godz.9.45 z pod Metro Kabaty w Podkowie L. robimy ognisko, ktoś chętny?

konto usunięte

Wstępnie ustawmy się w niedzielę..
Tyle że proponuje zamiast wyjazdu piknikowo-emeryckiego zrobić wyjazd "dystansowy" - żeby zrobić przynajmniej sto parę kilosów..
Może runda zamiast do podkowy, do Góry Kalwarii, Czersk, powrót do Góry K., przelot przez Wisłę i powrót Mazowieckim Parkiem Krajobrazowym..
Co Wy na to?

konto usunięte

Maciej Chojnacki:
A ja będę brykać rowerowo w weekend na Pomorzu :P (Gdańsk -> Przywidz -> Szymbark -> Gdańsk)

A Ty jak zwykle przebijasz wszystko i wywołujesz kompleksy :))))
Tomasz M.

- każdy krok ma
znaczenie, więc
tańcz...

Eee taaam, jakie kompleksy!

Przy trasie Warszawa - Warka - Kazimierz Dolny - Magnuszew - Warszawa to on powinien mieć kompleksy.

;))

konto usunięte

Tomasz M.:
Eee taaam, jakie kompleksy!

Przy trasie Warszawa - Warka - Kazimierz Dolny - Magnuszew - Warszawa to on powinien mieć kompleksy.

;))

No to mam. Taką trasę to ja tylko autkiem (jak na razie)

;-)

Pzdr 2 all !
Tomasz M.

- każdy krok ma
znaczenie, więc
tańcz...

Maciej Chojnacki:
No to mam. Taką trasę to ja tylko autkiem (jak na razie)
To teraz Ci je zwiększę.

Jednego dnia! :D

konto usunięte

A może Augustów i okolice da się ustawić na 5-6.09 ? Do Augustowa PKP/TKL, potem coś około 100 km w terenie i po szosach a na koniec powrót PKP/TKL?

Jak będą chętni, to wątek się też znajdzie ;-)

P.S. Jednego dnia?! A czy ja się nazywam Lance Amstrong? ;-) No choć czy ja mam kolarkę? Nie mam :-(Maciej Chojnacki edytował(a) ten post dnia 20.08.09 o godzinie 10:49
Tomasz M.

- każdy krok ma
znaczenie, więc
tańcz...

Maciej Chojnacki:
P.S. Jednego dnia?! A czy ja się nazywam Lance Amstrong? ;-) No choć czy ja mam kolarkę? Nie mam :-(
Ale kiedy ja to zrobiłem na moim góralu, nie kolarce, ze średnią niewiele ponad 25 km/h :)
Aleksandra S.

Aleksandra S. Właściciel, Tłumacz
Aleksandra Sosnowska

Tomasz M.:
Maciej Chojnacki:
P.S. Jednego dnia?! A czy ja się nazywam Lance Amstrong? ;-) No choć czy ja mam kolarkę? Nie mam :-(
Ale kiedy ja to zrobiłem na moim góralu, nie kolarce, ze średnią niewiele ponad 25 km/h :)

a że tak spytam, ile to w sumie km (Warszawa - Warka - Kazimierz Dolny - Magnuszew - Warszawa)?

Następna dyskusja:

Wypad rowerowy do Czerska 1...

Wyślij zaproszenie do