konto usunięte

Temat: 04.07 - Eskapada do Powsina uwieńczona ogniskiem

Dziękuję wszystkim za obecność. Cel zrealizowaliśmy w 100%.
Doborowe towarzystwo, miła, łatwa i przyjemna trasa, no i ognisko w lesie z uciekającymi kiełbaskami ;)

DAWID, na drugi raz trzeba będzie opatentować jakieś podpórki na patyki ;)

Miało być bez grama alkoholu, no ale przy tym upala, i żarze z ogniska, bez zimnego browca, do skwierczącej kiełbaski, nie dało się ;)

Na moim liczniku, od wyjazdu z domu, do przyjazdu wybiło 44 km. Myślę, że jak na pierwszą wycieczkę, to całkiem nieźle.

Dzięki jeszcze raz i... mam już pomysły na nowe trasy ;)Mariusz R. edytował(a) ten post dnia 04.07.09 o godzinie 20:44
Dawid G.

Dawid G. Szukam ciekawej
pracy

Rowniez dziekuje Wszystkim obecnym. Wlascwie dopiero dotarlem do domu:) Z podporkami cos bede kombinowal, zeby "zadzialaly" nastepnym razem:)
Agnieszka T.

Agnieszka T. Zarządzanie ofertą
PGNiG

ostatnia też się melduje,
dzięki serdeczne

konto usunięte

Agnieszka pewnie zabłądziła w lesie ;P i jest tak późno ;P
Agnieszka T.

Agnieszka T. Zarządzanie ofertą
PGNiG

hehehe... nie tylko ja zbłądziłam bo reszta ekipy też. Udaliśmy się nad wisłę w poszukiwaniu wrażeń kulturalnych a skończyło się w barze... ale za to mieliśmy okazję oglądać nad Wisłą przepiękną tęczę.

ja się melduję dopiero teraz, bo wczoraj oczy odmówiły mi posłuszeństwa :( dziś też ledwo żyją ale przynajmniej nie mam juz ochoty ich wydrapac:)

Jestem członkinią zaginionej ekipy :)

Było bardzo fajnie, dziękuję Wszytskim, Aga, koncert na herbatniku był super :) szkoda, że zaniemogłam :(

konto usunięte

Wycieczka genialna, pierwszy większy (chyba najwiekszy) moj wypad rowerowy w tym sezonie, wrociłam do domu i...padłam. Moje kolana i jeden nadgarstek bolą ;( hehehe ale jest ok. Się wyrobią przy najbliższej okazji. Pozdrawiam i do zobaczenia na nastepnej wyprawie :)
Marek S.

Marek S. Praca to nie
wszystko ale od
czegoś trzeba
zacząć:)

Czytając Wasze relacje żałuje że dopiero teraz tu zajrzałem:( chętnie wybiorę się na kolejną wycieczkę. Może w ten weekend:)Pozdrawiam

konto usunięte

i ja również podzielam zdanie Marka, weszłam tu,poczytałam i aż westchnęłam...czemu mnie wcześniej tu nie było:(...

no ale teraz,jeśli przyjmiecie mnie do Szanownego Grona:) to już się postaram śledzić wydarzenia:)))

Gratuluje świetnego pomysłu!

Następna dyskusja:

30.05 cos niedaleko powsina

Wyślij zaproszenie do