konto usunięte

Temat: Zaufane firmy budujące domy w Poznaniu

Przymierzam się do przeprowadzki do Poznania i budowy tam domku jednorodzinnego. Nie znam w ogóle tamtejszego rynku. Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną firmę?
Będę wdzięczna za namiary np. www.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Basia
Fryderyk Schiller

Fryderyk Schiller Dyrektor
Zarządzający
(VMAX!!!!!)

ja właśnie kończę budowę i szczerze polecam firmę grzegorczyk, to deweloper, może trochę drożej ale nie martwisz się o nic

ja jestem zadowolony i drugi raz wybrałbym tego samego

pzdr

FS

jeżeli chcesz więcej info odezwij sie na priv

konto usunięte

Jandach http://jandach.pl/go.live.php/PL-H2/home.html

Myślę, że nie będziesz żałować. To porządna firma.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie.
A tak w ogóle Kraków piękny, ale Poznań też nie brzydki, więc spodoba Ci się.Ewelina Działo edytował(a) ten post dnia 26.05.09 o godzinie 12:38
Michał L.

Michał L. telebimy LED

firma Nadstaga

co prawda firma z Obornik, ale ma biuro w Poznaniu
Leszek G.

Leszek G. chcieć to znaczy
móc!!!

Wysłałem wiadomość na prv. ;)

konto usunięte

Dziękuję pięknie za odpowiedzi,
Przejrzałam Wasze propozycje i najbardziej mi się spodobała firma Jandach. Robią to czego szukam, mam nadzieję, że dobrze, choć jak szukam info po forach to mają dobrą opinię. No ale lepiej chuchać na chłodne. Jakby ktoś miał jakieś info na ich temat to chętnie się czegoś dowiem. Pozdrawiam i z góry dziękuję:-)barbara budniakiewicz edytował(a) ten post dnia 02.06.09 o godzinie 14:51
Jacek Granops

Jacek Granops www.granimex.com.pl

Ja pozwolę swoją firmę zareklamować, może nie budujemy domów ale może się przyda uzdatnianie wody. Adres: http://granimex.com.pl
Pozdrawiam

konto usunięte

Polecałam już Jandach, ale mają nową, arcyciekawą inwestycję, więc może rzucisz okiem.
http://jandach.pl/go.live.php/PL-H32/aktualnie-w-sprze...
Rafael P.

Rafael P. handlowiec

Firma FPiS-Konstrukcje Pana Wojciecha Schwerbla. Doskonały fachowiec i uczciwy człowiek. Polecam

konto usunięte

WITAM, uważajcie,bo wasze wypowiedzi mogą być skasowane, bo prawdopodobnie nie za bardzo podlegają ZASADOM stworzonym przez (chyba) administratora POZNANIA - panią Monikę Straszewską. Moje - podobne, zostały skasowane...
Marcin K.

Marcin K. otwarty na
propozycje pracy
zdalnej

Wojtek Gryniewicz:
WITAM, uważajcie,bo wasze wypowiedzi mogą być skasowane, bo prawdopodobnie nie za bardzo podlegają ZASADOM stworzonym przez (chyba) administratora POZNANIA - panią Monikę Straszewską. Moje - podobne, zostały skasowane...

Wojtku, weź i wrzuć na luz...

konto usunięte

Marcin K.:
Wojtku, weź i wrzuć na luz...

Marcinie, ja mam luz pełen, natomiast w Twoich reakcjach "w czyimś imieniu" na wypowiedzi nie do Ciebie kierowane widzę lekie napięcie, więc proponuję zmienić imię w zdaniu, które do mnie kierujesz. Pozdrawiam Cię.

konto usunięte

Witajcie ostatecznie wybrałam firmę Jandach!! Budują już mój wymarzony domek i wszystko przebiega zgodnie z planem. Ekipa zdyscyplinowana, dobrze zorganizowana, prace przebiegają sprawnie i nie muszę nikogo pilnować, ani doglądać placu budowy z dnia na dzień. Pewnie nie podjęłabym tak łatwo decyzji bez Waszej rekomendacji dlatego wszystkim serdecznie dziękuję. Pozdrawiam
Krzysztof Koczorowski

Krzysztof Koczorowski właściciel /
dyrektor kreatywny -
Studio Brandingowe
KARAT-e

Muszę się wypowiedzieć w kwestii remontów. :-)
Z czystym sumieniem i ręką na sercu polecić mogę ekipę z firmy Renowation ( http://www.renowation.pl ). Ogarniali moje mieszkanie, biuro i nadal wspomagają w nagłych przypadkach.Krzysztof Koczorowski edytował(a) ten post dnia 04.12.12 o godzinie 14:59

Następna dyskusja:

Domy w szkielecie drewniany...

Wyślij zaproszenie do