Adam S.

Adam S. nanonet.pl

Temat: Aeroflot

Lecial ktos?
Wiele ludzi odradza te linie.. moze wy macie inne wspomnienia.. ?..
Andrzej Budnik

Andrzej Budnik linencjonowany pilot
dronów UAV, pilot
wycieczek
incentiv...

http://www.goldenline.pl/forum/chiny/98887/s/2 - tam było trochę o samolotach Aeroflot i obsłudze.

Lot rosyjskimi to nie lada przygoda:)Nie lecialam, ale znajoma opowiadala o pijackich burdach na pokladzie, co podobno jest normalka:)
http://pasazer.com wejdz w opcje opinie:)).
Linia mocno sie rozkręca,zanotowala gwaltowny wzrost zainteresow. klientow z rozych stron swiata w ostatnich miesiacach wiec i standard moze sie podnosi...:))Magda K. edytował(a) ten post dnia 31.07.07 o godzinie 00:12
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

wlasnie sie zastanawiam,
maja najlesza oferte na grudzien do Indii, ale te komentarze troche daja do myslenia..

moja siostra tez leciala tymi liniami do delhi i wrocila, cala i zdrowa,:))) choc lekko zielona po indiach:)))
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

Magda K.:
moja siostra tez leciala tymi liniami do delhi i wrocila, cala i zdrowa,:))) choc lekko zielona po indiach:)))

:)

konto usunięte

Adam S.:
Magda K.:

:)

Przyjaciele odwiedzili nas w Indiach i bez problemu dolecieli. Aczkolwiek, gdy sie im zapytałam, czy gratis dostali spadochrony, miny im zrzedły (no wiem, poczucie humoru nie zawsze sie udaje).
Ale mówiąc całkiem poważnie: naprawadę LUZ :-)
pozdrawiam,
F
p.s. oni też byli zieloni...ale w Indiach :-)
Barbara H.

Barbara H. Księgowa bez granic

to może lepiej wczasy nad bałtykiem??? :)

konto usunięte

Barbara H.:
to może lepiej wczasy nad bałtykiem??? :)

Wczasy nad Bałtykiem też, ale tam nie latają te samoloty :-))))))

F

konto usunięte

leciałam do Nowosybirska, masakra, odradzam...wielogodzinne opóźnienie, samolot wyglądał na złom, telepało niemiłosiernie, miałam łzy w oczach, modliłam się żeby dolecieć na miejsce...Justyna K. edytował(a) ten post dnia 31.07.07 o godzinie 14:48

konto usunięte

Mój brat leciał z Moskwy do Bangkoku i wszystko ok. Moi szefowie lataja tylko Aeroflotem ;)
Piotr K.

Piotr K. Operator myszki
drugiego stopnia

Lecialem 4 razy i zyje :) Jedyna niemila przygoda, to rozregulowane oparcie, co przy 6 godzinach lotu dalo mi sie we znaki. Pijackie burdy wynikaja z winy pasazerow, a nie linii lotniczych.

konto usunięte

Latynosi mieli w zwyczaju nazywać Aerofłot - Aeropollo, czyli Aerokurczak, ze względu na surowe dania z kurczaka, jakie tam drzewiej serwowano. :>

konto usunięte

Adam S.:
wlasnie sie zastanawiam,
maja najlesza oferte na grudzien do Indii, ale te komentarze troche daja do myslenia..

Znajomi lecieli do Indii ale nie wiele pamietają bo za dobrą radą któregoś z podrózników, odpowiednio "znieczulili" sie na ten lot i go po prostu przespali.

A do Indii znalazłem tanio lot Finnair. Chyba jedynie 100 czy 200 pln drozej niz Aerofłot. Poszukaj na http://aero.pl

konto usunięte

Jacek P.:

Znajomi lecieli do Indii ale nie wiele pamietają ...
Magda K.:
Lot rosyjskimi to nie lada przygoda:)Nie lecialam, ale znajoma
opowiadala ....[/edited]

siostra leciała, brat leciał...

Ja leciałem osobiście kilka razy i nie widze powodów dla których ktoś miałby nie lecieć tymi liniami. Najlepsza oferta cenowa i prawdopodobnie najkrotszy lot [od razu lecimy do Moskwy z Wawy, a nie do Finlandii, czy Amsterdamu]. Nie widziałem burd, osbługa znała angielski, samolot się nie rozpadł...nie widze powodu, aby rezygnować z tego przewoźnika.

nikt tu Adama nie namawia do zrezygnowania z tych linii, dyskusja ma raczej zabarwienie humorystyczne...:)).
Robert T.:

...nikt z tych osob rowniez nie odradzal....
Adam S.

Adam S. nanonet.pl

:) czytalem na paru innych forach o tej lini i wole posluchac jeszcze innych co maja do powiedzenia na ten temat..

EROFLOT/AEROFLOT RUSSIAN AIRLINES
Non-Stop / SU 567
Cabin: Economy / Boeing 767-300

z tego co jest na www. lot bedzie raczej nowymi samolotami,, chociaz nie wiem co to jest za skrot (podkreslony)..

chyba sie zdecyduje w koncu no risk no fun ;)
Izabela K.

Izabela K. Dyrektor ds
Efektywności
Operacyjnej / Head
of Operationa...

Lecialam 2 razy: Indie i Chiny. Bez żadnych problemów i bez opóźnien na lotniskach. Warto jest jednak mieć ok 1,5 godz na transfer w Moskwie - czasem wolno to wszysko działa.. ale w porównaniu do Okęcia (zwlaszcza obecnie) nie wypada i tak zle;). Nie ma co oczywiscie liczyc na sluchawki i dobre filmy w czasie lotu, ale przeciez nie o to chodzi. No i ta cena..
Andrzej Budnik

Andrzej Budnik linencjonowany pilot
dronów UAV, pilot
wycieczek
incentiv...

Dokładnie tak Adamie. A poza tym, nawet jeśli coś dziwnego się bedzie działo, to bedzie co wspominac - nie mówię tu o spadaniu samolotu.

konto usunięte

Magda K.:
nikt tu Adama nie namawia do zrezygnowania z tych linii, dyskusja ma raczej zabarwienie humorystyczne...:)).
Robert T.:

...nikt z tych osob rowniez nie odradzal....

Sorry, jeśli to za mocno zabrzmiało, ale nie chciałem, żeby Adam zrezygnował z lini lotniczych, bo nasłuchał się opowieści które przeszły przez głuch telefon kilku osób.

Następna dyskusja:

Aeroflot

Wyślij zaproszenie do