Robert
Ł.
IT Management,
Project Management,
IBM Power
Systems/iSer...
Arkadiusz
Ż.
Ekspert ds.
komunikacji i
marketingu, project
manager pro...
Temat: Nowa kompletacja chetnych na hale :)
Niezmiennie zgłaszam chęć, poprzednio chyba miałem za mało szczęścia, by się załapać do składu...Paweł K. lokalizacja.info
piłki nigdy za wiele - zatem piszę sięDaniel B. Specjalista
spoko, ja sie zglaszam i mam chetnych innych, ale hali to raczej nie znajdziesz tak latwo ...konto usunięte
ja tez chetnie pogram. i pomysle o hali jakiejs tez.konto usunięte
O tej porze roku wolałbym już na powietrzu, ale...Mam nadzieję, że soboty pod chmurką mimo wszystko aktualne?
Michał
Pytel
Senior Account
Executive
Sam jakoś kumpli nie mogę zorganizować to może z Wami pokopię. Mam nawet namiary na salę, sala jest w szkole na Woli za Klifem. Cena przystępna bo chyba 160 albo 180 zł za 2 h, jedyny problem to że bramki są malowane, można jednak postawić materace i ćwiczyć brazylijską technikę :-) z tego co wiem są wolne terminy.
Robert
Ł.
IT Management,
Project Management,
IBM Power
Systems/iSer...
No wiec mamy na razie 7 (plus 2 moich znajomych) chetnych w wstepna sale . ja zaczne jutro wyszukiwac . Bede mial troche czasu wiec dam znaka . Jesli wszystkim pasuja malowane bramki to ok..jesli nie to mozemy sie jeszcze wstrzymac i poszukac ...Jak myslicie ?Mariusz Sadurski Marketing & PR
Ja też chętnie pokopię z Wami - choć kondycja i brzuszek już nie taki jak niegdyś :)
Arkadiusz
Ż.
Ekspert ds.
komunikacji i
marketingu, project
manager pro...
Robert Łazarz:
Jesli wszystkim pasuja malowane bramki to ok..jesli nie to mozemy sie jeszcze wstrzymac i poszukac ...Jak
myslicie ?
Fajnie by było pograć na nieco większym - z prawdziwymi bramkami, ale jeśli się nie uda, to dla celów rekreacyjnych jestem też za strzelaniem do prostokąta na ścianie :)
Robert
Ł.
IT Management,
Project Management,
IBM Power
Systems/iSer...
Dostałem pare namiarów na hale wiec bed dzwonic ..Do konca tygodnia bedzie info :)
Robert
Ł.
IT Management,
Project Management,
IBM Power
Systems/iSer...
niech każdy napisze jakie dni w tyg mu pasują najbardziej i godziny . Seba cos znalazł ale trzeba wiedzieć jak i kiedy . Jeśli chodzi o mnie to za wyjątkiem piątku jestem za , ale optuje za pon lub sroda od 19 :)konto usunięte
środa, hmm..., dostosuję się :)Sebastian M. edytował(a) ten post dnia 07.04.08 o godzinie 11:28
Michał
M.
Ja nie przedmiot,
żeby opisywać :)
Ja tylko poniedzialek od 17 :)
Robert
Ł.
IT Management,
Project Management,
IBM Power
Systems/iSer...
no ja w weekendziki tez sie ruszam zawsze ale poniedzialek dobry na odreagowanie :):). Bede sie dostosowywał do ogólu ( za wyjatkiem piatku oczywiscie :):):)Mariusz Sadurski Marketing & PR
Myślę, że piątek i poniedziałek to nie są najlepsze dni do gry. Reszta dni jest OK. Choć w czwartki w Pucharze UEFA gra mam nadzieję do samego końca moja Fiorentina :) ale dostosuję się do Was. Godzina - najlepiej od 18.30 lub 19.Fajnie jakby się udało, aby znaleźć salę/boisko gdzieś niedaleko metra.Mariusz Sadurski edytował(a) ten post dnia 05.04.08 o godzinie 12:25
Paweł K. lokalizacja.info
wtorek, środa - good for me
Arkadiusz
Ż.
Ekspert ds.
komunikacji i
marketingu, project
manager pro...
Jak dla mnie - poza środą (LM) każdy dzień jest OKkonto usunięte
Mamy zarezerwowane boisko (na dworze) w środy o 19.00 na ul. Braci Załuskich 1. Ci co wcześniej zgłaszali zainteresowanie dostali bardziej szczegółowe info, jeśli kogoś pominąłem proszę o info na priv.Sebastian M. edytował(a) ten post dnia 28.04.08 o godzinie 13:34
Robert
Ł.
IT Management,
Project Management,
IBM Power
Systems/iSer...
nawet jesli komus na 100 % nie pasuja srody w ogole to niech przyjdzie w pierwsza srode . Usiadziemy po pileczce i pogadamy/dogadamy :)W razie pytan > do Seby > on nam zorganizowal plac i miejsce