Grzegorz B.

Grzegorz B. copywriter;
ghostwriter

Temat: SMUDA TRENEREM!!

http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Smuda-wreszcie-sie...?

To dobrze, czy źle? No i czy nie sądzicie, że to jednak wpływ lobby kibicowskiego?

konto usunięte

Hm...
Czas pokaże.

To chyba wybór najbezpieczniejszy dla związku.
Bo jak się nie uda, to powiedzą, że przecież wszyscy Smudę chcieli.
Czy najlepszy ciężko powiedzieć. Jeśli chodzi o doświadczenie jako selekcjoner to te ma zdecydowanie większe Kasperczak a nawet Piotr Nowak.
Grzegorz B.

Grzegorz B. copywriter;
ghostwriter

Krzysztof Sasin:
To chyba wybór najbezpieczniejszy dla związku.
Bo jak się nie uda, to powiedzą, że przecież wszyscy Smudę chcieli.
Czy najlepszy ciężko powiedzieć. Jeśli chodzi o doświadczenie jako selekcjoner to te ma zdecydowanie większe Kasperczak a nawet Piotr Nowak.

Ja bym chciał Nowaka:(
Jacek Piotrowski

Jacek Piotrowski ...teatr mój widzę
ogromny...

żadnych zmian w PZPN, więc raczej dalej taplanie się w błotku.
Arkadiusz Piotr Z.

Arkadiusz Piotr Z. sticky business

Krzysztof Sasin:
a jako trener jakie ma?
Rafał N.

Rafał N. CEO - iFleet

Ja myślę, ze Smuda zasłużył, aby spróbować z kadrą... Na pewno nie da się tak PZPNowi jak inni Polscy trenerzy.
A w PZPNie - obiecywano rok temu redukcje etatów, a tymczasem przybyło ich sporo...
Michał K.

Michał K. Jakość i
bezpieczeństwo - Key
Account Manager.
Budowa str...

No cóż, przekaz z "betoniarni" jest klarowny: "Macie (Wy kibice i dziennikarze) co chcieliście a teraz się od nas odp... i pozwólcie nam dalej "działać"".
Mam nadzieję, że Smuda poprzez swój nieokrzesany charakter i prostolinijność przekazu sprawi, że naszym "kopaczom" będzie się chciało chcieć... A to już będzie duży sukces...
Panie Franku, trzymam kciuki:-)

konto usunięte

Dupa bedzie. Osobiscie wolalbym jednak Nowaka na tym stanowsiku. Wydaje mi sie, ze jest odpowiednia osoba na okres prawie 3lat bez meczu o stawke. Smuda to wyrobnik i akurat wedlug mnie neiprzydatny w tym miejscu w jakim znalazla sie repreznatacja. Ale wybor najlepszy dla PZPN- jak sie mu noga podwinie, to bedzie na kibicow.

A jak ostanio A.Grajewski powiedzial Szemonski , Olszewski to byly Perly Franza.

Moim Kandydatem na trenera jest Edward LorensKarol F. edytował(a) ten post dnia 29.10.09 o godzinie 12:54
Jacek K.

Jacek K. Analityk finansowy,
kontroler, HP

Mysle, ze 2,5 roku to odpowiedni czas, zeby zaszczepic wybranej grupie pilkarzy smudowego ducha walki i determinacje do gry do konca bez wzgledu na wynik i okolicznosci.Jacek K. edytował(a) ten post dnia 29.10.09 o godzinie 12:49

Arkadiusz Piotr Z.:
a jako trener jakie ma?

A jakie to ma znaczenie? trener a selekcjoner to zupełnie dwie inne bajki. Poza tym Nowak też był trenerem.

Ale fakt wybór Smudy to bezpieczne. Też bym wolał Nowaka, ale związek wybiera takich, którzy są w wieku wybierających lub robią to co im każą.
Jacek K.

Jacek K. Analityk finansowy,
kontroler, HP

Zwiazek wybral Smude bo gdyby tego nie zrobil to bylby skonczony. Wybor Smudy pokazuje, ze takie akcje jak koniecpzpn.pl maja sens.

konto usunięte

Jacek K.:
Zwiazek wybral Smude bo gdyby tego nie zrobil to bylby skonczony. Wybor Smudy pokazuje, ze takie akcje jak koniecpzpn.pl maja sens.
W jakim sensie?

konto usunięte

Super teraz powoła graczy z Wisły,Lecha i Zagłębia do tego króla Artura i będzie paka:)

Wybranie Smudy przez PZPN to ukłon w stronę kibiców bo to ma załagodzić napiętą sytuację...ARTUR B. edytował(a) ten post dnia 29.10.09 o godzinie 12:55
Arkadiusz Piotr Z.

Arkadiusz Piotr Z. sticky business

Krzysztof Sasin:
Arkadiusz Piotr Z.:
a jako trener jakie ma?

A jakie to ma znaczenie? trener a selekcjoner to zupełnie dwie inne bajki. Poza tym Nowak też był trenerem.
tak pytam, bo im więcej nazw, specjalności, tym mniej wyników. bo zastanawiam się czy nam selekcjoner potrzebny czy trener? żeby selekcjonować, trzeba mieć wytrenowanych. tak sobie po "chłopsku" rozmyślam :)
Ale fakt wybór Smudy to bezpieczne. Też bym wolał Nowaka, ale związek wybiera takich, którzy są w wieku wybierających lub robią to co im każą.

konto usunięte

Grzesiu (królu forum) moderatorze,

dlaczego otwierasz dzisiaj temat (dublujesz) skoro sam tak walczysz z dublowaniem.

zamykasz ludziom ich wątki:

http://www.goldenline.pl/forum/pilka-nozna/530854

bo co, bo podnieca Cie jak piszą pod Twoim wątkiem?

tak samo było z innymi watkami juz w przeszlości
czy to jest forum (blog) Grzegorza Brudnika, czy można cos jeszcze od siebie napisać?

a co do Smudy - uważam, że to mimo wszystko czołówka z tego całego burdelu jaki mamy w naszym kraju, więc zobaczymy.

caly czas uważam, że oprócz związku, trzeba mocno popracować, nad motywacją piłkarzy...bo z takich leszczy to nawet Mourinho, czy Fergusson reprezentacji Polski nie zrobi
Dominik Fliśnik

Dominik Fliśnik Recruitment and
Training

Karol F.:
A jak ostanio A.Grajewski powiedzial Szemonski , Olszewski to byly Perly Franza.

Moim Kandydatem na trenera jest Edward LorensKarol F. edytował(a) ten post dnia 29.10.09 o godzinie 12:54

Nawet jakbyś objął teraz MU to po 5 kolejkach bo popadli w kryzys. Bycie trenerem to nie jest taka prosta sprawa. A to w jaki sposób Smuda zbudował choćby Lecha Poznań świadczy o jego wysokich jak na polskie realia kwalifikacjach. Dla mnie najlepszy z polskich kandydatów, co nie zmienia faktu że byłem zwolennikiem zagranicznej kandydatury.
Dominik Fliśnik

Dominik Fliśnik Recruitment and
Training

Edytowałeś post wtedy kiedy go akurat cytowałem :D
Marcin Chiliński

Marcin Chiliński Grafik, Pracownik
fizyczny

Konrad N.:
Jacek K.:
W jakim sensie?

Nawet bez tego wybraliby Smude, bowiem jak mu nie wyjdzie to pójdzie na nas czyli kibiców i dziennikarzy sportowych. Jak osiągnie sukces, to powiedza, że mieli nosa, a kibice tylko im pomogli w wyborze.

Sukces KoniecPZPN.pl będzie wtedy, gdy Jerzy Engel, Grzegorz Lato, Antoni Piechniczek i reszta odejdą z naszej piłki na zawsze !

Osobiście chciałbym zobaczyć na tym stołku Piotra Nowaka :) Niestety z budżetem Philadelphii Union, będzie ciężko go ściągnąć... Jeszcze trudniej gdy osiągnie w MLS sukces :/Marcin Chiliński edytował(a) ten post dnia 29.10.09 o godzinie 13:05

Następna dyskusja:

Smuda znów bliżej kadry?

Wyślij zaproszenie do