Grzegorz F. Spec
Temat: Gdzie najwięcej dostaniemy….
… negocjując warunki pozostania/przystąpienia do sieci:A/ na infolinii
B/ w saloonie firmowym
C/ u Dealera
?????
Grzegorz F. Spec
konto usunięte
Grzegorz F. Spec
Emil E.:
Moim zdaniem na infolinii;)Emil E. edytował(a) ten post dnia 17.08.07 o godzinie 10:07
konto usunięte
Paweł
Żebrowski
Specjalista ds.
Transferu
Technologii
Grzegorz F. Spec
Mariusz Lipinski Nowe Wyzwania !
konto usunięte
Grzegorz F.:
Kolega Paweł jest zorientowany. To powiedz mi, dlaczego jeśli korzystam z MEGI 350 dostaje dużo gorsze warunki niż przy przejściu na Premium. Przecież i tak płacę wyższy abonament niż w Premium.
Grzegorz F. Spec
Emil E.:
Grzegorz F.:
Kolega Paweł jest zorientowany. To powiedz mi, dlaczego jeśli korzystam z MEGI 350 dostaje dużo gorsze warunki niż przy przejściu na Premium. Przecież i tak płacę wyższy abonament niż w Premium.
Bo taryfa Mega juz dawno zostala wycofana ze sprzedaży i sieci nie zalezy, żeby klienci dalej korzystali z tego planu...;)
Mariusz Lipinski Nowe Wyzwania !
Grzegorz F.:Zgadzam się , i żona twardo się jej trzyma! Bo pewnie stwierdzili że naniej "Tracą" a nie "Zyskuja"!!!
Zbyt fajna była, i chcą żeby się ludzie z niej wycofali :)
Emil E.:
Grzegorz F.:
Bo taryfa Mega juz dawno zostala wycofana ze sprzedaży i sieci nie zalezy, żeby klienci dalej korzystali z tego planu...;)
Paweł
Żebrowski
Specjalista ds.
Transferu
Technologii
Następna dyskusja: