Temat: Gdzie najwięcej dostaniemy….

… negocjując warunki pozostania/przystąpienia do sieci:

A/ na infolinii
B/ w saloonie firmowym
C/ u Dealera

?????

konto usunięte

Moim zdaniem na infolinii;)Emil E. edytował(a) ten post dnia 17.08.07 o godzinie 10:07

Emil E.:
Moim zdaniem na infolinii;)Emil E. edytował(a) ten post dnia 17.08.07 o godzinie 10:07

Gdzieś tu ktoś na GL sugerował, że u dealera.

konto usunięte

To zależy jakie kto ma doświadczenie w tym względzie i czego oczekuje po ofercie ;) Ja bym na przykład osobiście przedłuzył umowę na *400:)
Paweł Żebrowski

Paweł Żebrowski Specjalista ds.
Transferu
Technologii

na infolinii. Dealer ma kilkanaście opcji do wyboru pogrupowane w kilka grup. Np. minuty, SMSy, dane itp. Weźmiemy np. 50 minut, to w SMSach zostanie nam ich tylko 100 i odwrotnie. Przez infolinię osoba siedząca w centrum ma trochę większy zakres możliwości, należy jednak uważać na sztuczki psychologiczne :)

Ostatnio Mamie mojej dziewczyny skończyła się umowa. Mix 25, standardzik. Zadzwonili na jej numer, przekazano mi słuchawkę. Pierwsza propozycja: dodatkowe 25 zł + 50% do OiS bez telefonu lub dodatkowe 15 zł + 50% OiS z telefonem. Powiedziałem, że 25 minut bez 50%+telefon i będzie OK. Powiedziała że sprawdzi i zadzwoni za kilka dni. Zadzwoniła, pytam a ona że tak, że wszystko OK, na jaki adres ma wysłać umowę, tylko że to będzie 15 minut a nie 25. Pytam dlaczego. Odpowiedź: Bo już nie ma takiej opcji, skończyła się wczoraj. Nie przedłużyliśmy umowy.
Jest to bzdura. Nie ma czegoś takiego jak to, że się pewne warunki "kończą". Zwracam uwagę na jedną rzecz - jeżeli dzwoni ktoś z infolinii przedstawia coś i mówimy, że np. przemyślimy sprawę, to nie możemy już negocjować w salonie (w systemie jest zakładka, że klient jest w trakcie "obróbki" przez infolinię i sprzedawca nie ma już wglądu). Lepiej odrzucić całkowicie, pójść do salonu a jak salon nam nie podpasuje to dzwonić na infolinię.

Pozdrawiam

Kolega Paweł jest zorientowany. To powiedz mi, dlaczego jeśli korzystam z MEGI 350 dostaje dużo gorsze warunki niż przy przejściu na Premium. Przecież i tak płacę wyższy abonament niż w Premium.
Mariusz Lipinski

Mariusz Lipinski Nowe Wyzwania !

To jest Dyskryminacja!!!!! A na marginesie moja żona dalej się trzyma MEGA 150 i jest OK!!!

konto usunięte

Grzegorz F.:
Kolega Paweł jest zorientowany. To powiedz mi, dlaczego jeśli korzystam z MEGI 350 dostaje dużo gorsze warunki niż przy przejściu na Premium. Przecież i tak płacę wyższy abonament niż w Premium.

Bo taryfa Mega juz dawno zostala wycofana ze sprzedaży i sieci nie zalezy, żeby klienci dalej korzystali z tego planu...;)

Zbyt fajna była, i chcą żeby się ludzie z niej wycofali :)

Emil E.:
Grzegorz F.:

Bo taryfa Mega juz dawno zostala wycofana ze sprzedaży i sieci nie zalezy, żeby klienci dalej korzystali z tego planu...;)
Mariusz Lipinski

Mariusz Lipinski Nowe Wyzwania !

Grzegorz F.:
Zbyt fajna była, i chcą żeby się ludzie z niej wycofali :)

Emil E.:
Grzegorz F.:

Zgadzam się , i żona twardo się jej trzyma! Bo pewnie stwierdzili że naniej "Tracą" a nie "Zyskuja"!!!
Paweł Żebrowski

Paweł Żebrowski Specjalista ds.
Transferu
Technologii

Dokładnie Panowie, bo sieć wykazuje potem, ile ma osób, które przeszły do nowych taryf, a do Premium to szczególnie, bo to taryfa raczej nie dla ludu.
Polecam taryfę trzymać i monitorować rynek - jak się pojawi coś fajnego to zrobić bilans zysków i strat i wtedy ewentualnie przejść.

Wyślij zaproszenie do