Adam Pioch

Adam Pioch Storyteller,
storymaker, TEDx
prelegent,
współautor książ...

Temat: Dotowane przez UE szkolenia!

:)

Tym razem mam coś naprawdę specjalnego!

Darmowe szkolenia w górach z noclegiem i wyżywieniem, które są finansowane przez Unię Europejską. To nie tylko masa solidnej wiedzy, to także możliwości wypoczynku w ciekawych miejscach Polski.

http://www.bierzdotacje.pl/dotacje-unijne/darmowe-szko...

Ja zapisałem się na "Pozyskiwania finansowania zewnętrznego" w dniach 20-24.08 w Wiśle. Lecz chcę być i na pozostałych szkoleniach. Tylko muszę ustalić w jakim terminie.

A może by większą grupą się umówić i wyskoczyć? 5 dni wchłaniania wiedzy i wieczornych pogaduch i planowania biznesów :)

:)
Janusz Grabowski

Janusz Grabowski Pomagam innym żyć
lepiej...

ja musze sie dowiedziec czy jako student jeszcze nie pracujacy, z firma w inkubatorze moge wyskoczyc na takie szkolenie...
bo z mila checia tak bym zrobil

chyba ze jest ktos chetny kto mnie zatrudni na czas szkolen ?:D
Agnieszka K.

Agnieszka K. project manager:
tavus | adopcja
serca:
majaprzyszlosc

Zaraz przeglądam listę - sierpnień nie dam rady, ale może cos na wrzesień...? Z więlką chęcią dowiem sie więcej..

konto usunięte

ja bym zaproponował aby pisac TU o wszystkich ciekawych szkoleniach na ktore sie wybieracie lub jakie beda mialy miejsce a nie mozecie isc :) tak dla wszystkich.

Pozdro.

hmm ciekawe, sama bym sie wybrała - szefa zawsze da sie przekonać żeby wysłał na takie szkolenie. Tylko nie zarabiam 2000brutto [i nawet tyle na umowę o pracę na razie zarabiać nie chcę - mało mi się to opłaca]...
ale wiem ze już raz szef wysyłał mnie na jakieś szkolenie z e-biznesu - i tez jakoś zrobił tak ze nie płacił tych 20%...Sandra Madalińska edytował(a) ten post dnia 15.08.07 o godzinie 00:12
Jakub Wołyński

Jakub Wołyński Ty i Twoja marka w
internecie.
www.jakubwolynski.p
socia...

ja bym zaproponował aby pisac TU o wszystkich ciekawych szkoleniach na ktore sie wybieracie lub jakie beda mialy miejsce a nie mozecie isc :) tak dla wszystkich.

Pozdro.

Zgadzam się w 100%.

Pozdrawiam wszystkich.
Robert J.

Robert J. Agent Nieruchomości
RE/MAX Proestate

Witam wszystkich serdecznie

ja jak zwykle sie spoznilem, musze cos z ty zrobic chyba najlepszym wyjsciem bedzie zapisanie sie na kurs szybkiego czytania co by wszystko w internecie szybciej ogarniac :) a przedewszystkim to czesciej zagladac do goldenline :)

pozdrawiam

Następna dyskusja:

Szkolenia i warsztaty rozwo...

Wyślij zaproszenie do