Temat: Gdzie kierownik dupa... tam...
Bogusz Kasowski:
Czemu ma sluzyc to pseudo-chwalenie sie? Pokazowi glupoty? Jakie miales doswiadczenie przy osiaganiu 312km/h w wieku 21 lat? I gdzie ta predkosc zostala osiagnieta? Bo jak na drodze publicznej to juz w ogole pogratuluje.
Widzisz, przy tej predkosci nie ryzykujesz swojego zycia. Ryzykujesz zycie innej osoby.
W ogole to te predkosci osiagales na swoim sprzecie? Ktory znales?
Moj top to "malo", bo 217km/h (wg GPS'a, licznikowo bylo ponad 220km/h)
Udalo mi sie to na autostradzie w Niemczech kiedy mialem przed soba ponad kilometr wolnej przestrzeni na wszystkich trzech pasach. Wiesz dlaczego? Bo mimo przejechania w ciagu roku 30tys km tym autem (z duzymi predkosciami) nie mialem pojecia jak sie pojazd zachowa przy gornej granicy osiagow.
Mój Przyjacielu, juz Ci wszystko tłumacze.
Dodałem swoja opinie do tematu który chcialem zakonczyc a nie go ciągnąc.
Co do prędkosci to te 312km/h mialem na trasie Bolesławiec-Wrocław, jakeis 15 min po ty jak zakupiłem motor - podobnie jak Ty chcialem zobaczyc jak sie bedzie zachowywał na górnej granicy osiągów.
Mało tego, jeden samochód siedział mi prawie non stop na du... Od wtedy mam lekcje ze po prostu na autostradzie sie nie ucieknie nawet jesliby sie chcialo.
Jesli chodzi o doswiadczenie to powiem szczerze, ze mialem tylko rok doświadczenia jazdy takimi motorami ale bardzo burzliwy i non stop, everyday.
Mieszkam teraz w Stanach i nawet w głowie mi sie nie miesci zeby w ogole o czyms takim tutaj pomyśleć a dopiero wykonac. Ale to inna historia.
Jadac motorem autostrada bardziej ryzykuje swoim życiem chociaz nieukrywam ze droga mniej wiecyj byla pusta poza Panem za mną;))
Uwierz mi ze bardzej zagrazales innym jadac 220km/h samochodem niz ja 312 km/h motorem.
Przekraczajac predkosc 120km/h zagrazasz wszystkim dookola, podejrzewam ze standartowa predkosc na codzien to tradycyjne 160km/h & up
Swoja droga to potrzebujesz 3pasy zeby osiagnac 220km/h - pogratulowac. To prawie jak F-16 ;)
Bez sensu dyskusja, jak bym chcial sie chwalic to bym sie chwalił innymi rzeczami.
Pozdrawiam i miłego dnia!!