konto usunięte
Temat: ZMIENMY LOGO
Grzegorz K.:
Z tą syrenka to jak myślisz nie ironia ?
Bo jak nie to ja juz sam nie wiem co?
Syrenka jak najbardziej i na dodatek 105 sport z trampkami w bagażniku :-)
konto usunięte
Grzegorz K.:
Z tą syrenka to jak myślisz nie ironia ?
Bo jak nie to ja juz sam nie wiem co?
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Arkadiusz Piotr Z. sticky business
Ania
M.
One step forward,
two steps back
Tomasz
B.
Marketing,
E-commerce, Search
Engine Marketing,
Performan...
Arkadiusz Piotr Z.:
powiem tak: zupełnie Was nie rozumiem, bijecie pianę, po co? przedtem było porsche i nikomu nie przeszkadzało, ja nie lubię porsche i nawet do głowy mi nie przyszło domagać się zmiany loga. zmienił się założyciel? tak. jestem miłośnikiem maserati i takie będzie logo dopóki mi się nie znudzi. to jest mój przywilej, na dodatek w żaden sposób nie ograniczający wolności Waszej:)
a tematy nie związane z motoryzacją, a tylko z organizacją grupy oraz wszelkie uwagi bardzo proszę zamieszczać w wątku o benzynie we krwi :))
Tomasz B.:
tak jest szefie!
konto usunięte
Arkadiusz Piotr Z.:I bardzo dobrze :) to tylko obrazek.
powiem tak: zupełnie Was nie rozumiem, bijecie pianę, po co? przedtem było porsche i nikomu nie przeszkadzało, ja nie lubię porsche i nawet do głowy mi nie przyszło domagać się zmiany loga. zmienił się założyciel? tak. jestem miłośnikiem maserati i takie będzie logo dopóki mi się nie znudzi. to jest mój przywilej, na dodatek w żaden sposób nie ograniczający wolności Waszej:)
a tematy nie związane z motoryzacją, a tylko z organizacją grupy oraz wszelkie uwagi bardzo proszę zamieszczać w wątku o benzynie we krwi :))
Grzegorz
K.
Koordynator
zamieszania.
Arkadiusz Piotr Z.:
Tomasz B.:
tak jest szefie!
nie jestem szefem, jestem tylko nowym założycielem :)
Grzegorz
K.
Koordynator
zamieszania.
Waldemar A.:
To je pikne, ładniejszego nie znajdziemy. Dwoma recoma jestem za.
konto usunięte
Joanna Krzosa:A kozacko umieszczonych blatów pod lusterkiem dalej nie ma.... ;]
zrobmy to glosowanie i skonczmy ten temat raz na zawsze
konto usunięte
Adam Lipiński:Ładne, nie przeczę :) ale bardziej doceniam wysiłek inżynierów, którzy MC12 zbudowali :)
... i ten dekadencki błękitny dymek ciągnący się za samochodem.
PS
O ile dobrze pamiętam - proszę mnie poprawić! - silnik był tam od pompy strażackiej....Adam Lipiński edytował(a) ten post dnia 27.09.08 o godzinie 20:15
Grzegorz K.:
Arkadiusz Piotr Z.:
Tomasz B.:
tak jest szefie!
nie jestem szefem, jestem tylko nowym założycielem :)
Arek a`co masz przeciwko Syrence, zwłaszcza`takiej ładnej jak ta zamieszczona powyżej!
A propos od kiedy to Maseriati jest lepsze od poczciwej naszej Syrenki????
Arek ciut luzu! Z mojego sprzeciwu zrodziła się fajna idea...
Już Kochanowski pisał Polacy nie gęsi i swój język mają. A co teraz zatraciliśmy swoją tożsamość. Wiem Włosi robią piękne samochody, Niemcy całkiem przyzwoite a Francuzi, cóż n ie ma do nich sentymentu. Ale NIKT nie produkował naszej Syrenki!!!
Popraw mnie jeśli się mylę... co złego jest w logo z przepięknym symbolem naszej motoryzacji? No to może Star?
Koleżanki i koledzy, wypowiedziałem się na temat przesadnej demokracji.... ale co o tym myślicie.
Ps. Oczywiście podporządkuję się zdaniu większości a słowo Ojca Imperatora jest decydujące, ale powiedzcie samo co w tym złego????
Pozdrawiam!!
Ania
M.
One step forward,
two steps back
Rafał Wardas:jak widać nie każdy to rozumie.
I bardzo dobrze :) to tylko obrazek.
Piotr
G.
security management,
internal control &
investigation
Arek a`co masz przeciwko Syrence, zwłaszcza`takiej ładnej jak ta zamieszczona powyżej!
A propos od kiedy to Maseriati jest lepsze od poczciwej naszej Syrenki????
Już Kochanowski pisał Polacy nie gęsi i swój język mają. A co teraz zatraciliśmy swoją tożsamość. Wiem Włosi robią piękne samochody, Niemcy całkiem przyzwoite a Francuzi, cóż n ie ma do nich sentymentu. Ale NIKT nie produkował naszej Syrenki!!!
Popraw mnie jeśli się mylę... co złego jest w logo z przepięknym symbolem naszej motoryzacji? No to może Star?
Pozdrawiam!!
konto usunięte
Rafał Wardas:
Joanna Krzosa:A kozacko umieszczonych blatów pod lusterkiem dalej nie ma.... ;]
zrobmy to glosowanie i skonczmy ten temat raz na zawsze
Grzegorz
K.
Koordynator
zamieszania.
Arkadiusz Piotr Z.:>
kocham syrenkę! ale maserati bardziej...;)
Sławomira
P.
radca prawny (po
aplikacji sądowej),
mediator sądowy,
dok...
Waldemar A.:
Po raz kolejny, będę się powtarzał:
1. Założyciel i mod ma zawsze rację
2. Jak założyciel i mod nie mają racji patrz punk 1
nikt nikogo nie trzyma tutaj na siłę.
finito basta, basta finito
Sławomira
P.
radca prawny (po
aplikacji sądowej),
mediator sądowy,
dok...
Arkadiusz Piotr Z.:
Następna dyskusja: