konto usunięte

Temat: 100lica lata razem

Piotr S.:
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&geocode=&saddr=Z...

2. Lecimy do Dębe, potem 62 przez Pomiechówek do Nowego Dworu Mazowieckiego
3. Potem przez rzekę i 575 wzdłuż Wisły do Śladowa
4. następnie 705 w okolice Sochaczewa i 580 do Żelazowej Woli gdzie robimy przystanek na jadło, piciu i siusiu :) no i zwiedzanie.
5. Następnie lecimy 580 (znam tą trasę do do teściów jeżdżę tędy :) do Leszna a tam 579 do 7-mki i przez rzekę again
6. Potem 631 i przez Łajsk do zegrzyńskiej.
całość 146 km

a następnym razem proponuję w okolicach Kazunia zorganizować zawody Paintballowe http://www.pretorians.pl/portal/index.php?option=com_c...
na jutro nie zdążymy ale chętnie zajme sie organizacją na następny meeting.

w takim razie przytaczam, jeszcze raz ... może też się wybiorę ale to się okaże ... właśnie przyszli goście :D uciekam rozpalać grilla :)Piotr S. edytował(a) ten post dnia 25.08.07 o godzinie 15:03
Dariusz M.

Dariusz M. Kadra zarządzająca

No to startując z Torwaru byłoby mniej więcej
Wawa->Nowy Dwór->Czerwińsk->Młodzieszyn->Leszno->Warszawa
(chodzi mi o to, że nie strtujemy z Zegrza?)

http://maps.google.com/maps?f=d&hl=pl&geocode=&saddr=W...

Oczywiście ew. w drugą stronę - myślę że trasa gdańska będzie w niedzielę rano przejezdna podobnie w obie strony.
Co do ludzi - to ja będę :D
pozdr..
DM
PS: 170km... :]Dariusz M. edytował(a) ten post dnia 24.08.09 o godzinie 20:50
Marcin P.

Marcin P. Koordynator IT, PZU
SA/PZU ŻYCIE SA

proponuje nie leciec 7 tylko przez Jablonna do N.Dworu ... 7 jest w fatalnym stanie (wlasnie nia jechalem) no i widoki nie za ciekawe

konto usunięte

Marcin P.:
proponuje nie leciec 7 tylko przez Jablonna do N.Dworu ... 7 jest w fatalnym stanie (wlasnie nia jechalem) no i widoki nie za ciekawe

zgadzam, sie. Poza tym droga z Leszna do Wawy (do górczewskiej) również jest w fatalnym stanie. Chyba ciągle w remoncie. Dlatego proponowałem w górę do Kazunia
Jaromir W.

Jaromir W. CIO, SAPowiec, PM
[EWO]

No widze ze kilka dni mnie nie było i coś się kroi na niedzielę.. :)

Tak na marginesie: zrobiłem 2x500km w kierunku Dzikiego Zachodu i jestem pod podwójnym wrażeniem: motocykla i kultury kierowców.
Moje moto spisało się znakomicie (info dla Mateusza: do 180kmh da się jechać bezproblemowo, w okolicach 200kmh - miałem plecak i on stwarzał dodatkowy opór - już mocno ściąga).
Kierowcy, nawet na autostradzie, na przewężeniach (Września-Konin), robią miejsce i przepuszczają moto - i tak aż do lubuskiego.
Natomiast w moim mieście to muszą kupić wozy do sprzątania ulic - niby 40-tysieczne miasto, a tyle piasku na skrzyżowaniach to nawet na wsiach nie widziałem...

Dosyć ględzenia... melduje się jutro o 10-ej przy Torwarze/Legii

czuwaj!

konto usunięte

Widzisz mówiłem że 180 to nie problem. Jak będę miał gdzieś dobre warunki to sprawdzę czy da się szybciej - tylko gdzie ja znajdę te dobre warunki :-). Zatem do jutra :-)

I proponuję jeszcze małą zmianę trasy. Tego na googlemaps nie znajdziecie ale przez Kampinos prowadzi piękna droga przez Palmiry.

Wszystko widać na mojej propozycji trasy pod spodem.

Obrazek

i większa wersja:

Obrazek
Mateusz Aleksander Górecki edytował(a) ten post dnia 25.08.07 o godzinie 18:16
Jaromir W.

[EWO]

No i były Dzikie Wieprze... ale bez biwaku w Kampinosie (za to z przeprawą crossową) no i bez Harleyów... 180 km pękło... :)

Dzięki chłopaki za wycieczkę dookoła Kampinosu! :)
Dariusz M.

Hehe cross przez kampinos na tych naszych sprzęcikach i oponkach - niezłe :D
Do zobaczenia w środę, niedzielę itd. :D
DM

konto usunięte

Hej. Sporo było propozycji wiec nie bede pytać sie na forum tylko uderze bezpośrednio do Piotra :)

No ja we wtorek na przegląd sunę i w srodę napewno się zjawie na "spacer po warszawie" :)

Pozdrawiam gorąco.

konto usunięte

Było na prawdę fajnie, ja dotarłem do domu 15 minut temu :-).
Jeszcze zaliczyłem kilka miejscówek nad Zegrzem no i w ten sposób prawie cały dzień na moto.
Dzisiaj przejechałem 250 km :-) - taka mała wycieczka w niedzielę dookoła Kampinosu.

Swoją drogą to na prawdę myślałem że już do Płocka kogoś ciągnęło :-)

Fotki zaraz wrzucę na picase i podrzucę linka w poście z linkami do naszych spotów.

Miłego wieczorka

Matteo

P.S.
To był typowo męski wypad - szkoda że nasze drogie i zacne koleżanki miały inne plany i pozostawiły nas na pastwę autoktonek :-)

konto usunięte

Witam,
właśnie wróciłem motorkiem z Lwowa. Byłem tam jako chwilowy gość Rajdu Katyńskiego... Cudowna sprawa... Z Warszawy wyjechaliśmy około 120 motocyklami. Oczywiście pod eskortą policji. Do granicy dojechaliśmy już w kilkunastu grupach. Po przekroczeniu ukraińskiej granicy była wielka zbiórka. Dalej do Lwowa jechaliśmy już jedną grupą pod eskortą ukraińskiej policji. Tak cudownie było do niedzieli do 16:00, kiedy musiałem wracać do Polski:(.
...I oczywiście w środe spotkamy się pod Stodołą.
Czy nadal obowiązuje godzina 20? Ostatnio ktoś coś mówił o 19.

konto usunięte

[author]Michał
Jaromir W.

[EWO]

Czuje się wywołany do tablicy, bo chyba ja to proponowałem (choć pierwotnie to Piotr tak proponował w 1-szym poście).
I jestem za przesunięciem na 19.00.
Piotr M.

Piotr M. Zakupy: IT, Telco,
Usługi, FM, Inne

Kurcze, człwoek odłączy sie od internetu na 1 dzieć a tu towarzystwo aktywne jak nigdy!!! Przegapiłem niedziele:( Pozdrawiam całą ekipę!!!
Jaroslav O.

Jaroslav O. Specjalista ds
sprzedazy

19?
nie bedzie za duzo samochodów? ostatnio po 21 bylo jeszcze tłoczno na drogach.
Dariusz M.

Hej, też mi się podobał pomysł przesunięcia na jeszcze jasną porę, ale zdaje się że ok 19:00 też już pod koniec sierpnia czy na początku września będzie się ściemniać a samochodów faktycznie będzie jeszcze trochę o tej porze.
Tyle że nie wiem, czy to nie przypadkiem efekt "koniec wakacji" - dzisiaj w mojej okolicy (Puławska/Dolinka) zaczynały się już cuda dziać jeśli chodzi o korek :( To już chyba lepiej pozostać przy 20:00 z pełną świadomością że się umawiamy na nocne latanie...
DM

konto usunięte

Panowie ja w środy jestem w środku tygodnia pracy i wyrwanie się na 19 może być kłopotliwe. Jeżeli chodzi o mnie to 20 jest idealna. Pozdrawiam

Matteo

konto usunięte

ok, w takim razie nie mieszamy.
meetingi pozostają bez zmian, środa godz. 20:00 pod Stodołą.
Karolina Guzera-Pytel

Karolina Guzera-Pytel Category Manager

Do zobaczenia w środę! Po ubiegłym tygodniu cięzko zrezygnować z kolejnego latania :)
Jaroslav O.

Jaroslav O. Specjalista ds
sprzedazy

Koledzy,
niechce sie ktosz dolączyć na wyjazd na slowacje? Piątek 31.08. okolo 14:00 wyjazd z wawy,
powrót niedzela pozno wieczorkiem. Jak narazie mamy 5 moto, jeszcze 2-3 milo widziane.
datale wysze zainteresowanym :)

Następna dyskusja:

PODSUMOWANIE "100lica lata ...

Wyślij zaproszenie do