konto usunięte
Temat: PRAWO JAZDY kat A. - Warszawa
Prosze Was o polecenie jakiejs szkoly ;-) lub/i konkretnych instruktorow ...dzieki z góryPoczątkująca
konto usunięte
Dariusz M. Kadra zarządzająca
Marcin
W.
SGH doktorant,
Ministerstwo Rozwoju
Regionalnego, PSM
EWO...
konto usunięte
konto usunięte
Marcin
W.
SGH doktorant,
Ministerstwo Rozwoju
Regionalnego, PSM
EWO...
Michał Kucharski ANSAKU
konto usunięte
konto usunięte
Marcin W.:I właśnie w ten sposób odbywają się jazdy w Promotorze który jest jedną z najlepszych szkół w Warszawie.O ile nie najlepszą.
mijałem przy ośrodku kursantów z innych szkół, którzy siedzieli razem z instruktorem na motocyklu... w trakcie jazdy!...
konto usunięte
konto usunięte
Magdalena Kućma:
Nie wiem - nie chce sie madrzyc ale jak wiecie (ja jeszzcze nie) jazda z pasazerem jest o wiele trudniejsza technicznie nieprawdaz?
konto usunięte
konto usunięte
Michał Kucharski ANSAKU
Marcin
W.
SGH doktorant,
Ministerstwo Rozwoju
Regionalnego, PSM
EWO...
Daniel Pętkowski:(...)
Czy sądzisz, że jazda instruktora na motocyklu z kursantem podyktowana jest oszczędnością na krótkofalówkach?
Grzegorz
A.
Właściciel -
wspólnik Fineca
Group Sp. z o.o.
Marcin W.:
Daniel Pętkowski:(...)Czy sądzisz, że jazda instruktora na motocyklu z kursantem podyktowana jest oszczędnością na krótkofalówkach?
Pewnie, że tak nie myślę. Jedynie co chciałem wyrazić, to że dla mnie było to lekkie zaskoczenie. Każdy z nas ma swoje odczucia i Ci, którzy mieli instruktora za plecami będą taką metodę zapewne chwalić. Pewnie ma ona i swoje zalety, ale to nie oznacza, że brak jej wad. W moim przypadku instruktor jechał autem i wydawał polecenia przez radio. Nie wyjedziesz na miasto, jeśli nie potrafisz utrzymać równowagi jeżdżąc na placu. A co daje jazda z instruktorem na tyle? Dla mnie oznacza to, że osobie niedoświadczonej pomaga utrzymać motor, a moim zdaniem, każdy z nas musi okiełznąć małą "250", na której ma sobie poradzić SAM na egzaminie. "Nie nauczysz kogoś chodzić samemu, jeśli będziesz go trzymać za rękę". Natomiast jeśli instruktor z tyłu oznacza doskonalenie techniki jazdy, to uważam, że dobre to jest jak już mamy papier i chcemy naprawdę dobrze nauczyć się jeździć. Ale każdy ma prawo do swojego zdania, ja jestem przykładem osoby jeżdżącej bez pasażera;-) Pozdr!
Grzegorz
A.
Właściciel -
wspólnik Fineca
Group Sp. z o.o.
Michał Kucharski:
http://kulikowisko.pl
Jakub J. Graphic Designer
konto usunięte
konto usunięte
Następna dyskusja: