konto usunięte
Temat: Logo grupy GL Motocykle - ankieta [ważne do 10.04.2008...
A ja dodam troszkę zamieszania od siebie.Uważam że zarówno jedno jak i drugie logo łamią większość podstawowych zasad budowania loga - są zbyt skomplikowane i mi się po prostu nie podobają. Dla mnie to wybór między mniejszym a większym złem.
Uważam że wtykanie w kółka znaków graficznych GoldenLine jest bez sensu. Tylko zamazuje obraz i dodaje kilka moi zdaniem niepotrzebnych kolorów (koszty).
Żeby było jasne utożsamiam się z GL i pełen szacun dla tego miejsca ale uważam że powinniśmy podkreślić że to stąd pochodzimy w mądry sposób nawiązując do portalu a nie koniecznie używając bezpośrednio jego wszystkich elementów graficznych.
Pod spodem moja propozycja - uważam, że takie rozwiązanie z jednej strony pokazuje skąd jesteśmy a z drugiej nie robi z nas oddziału GL.
GL i tak zawsze może śmiało dodawać legendę i o nas mówić jako ludziach z ich portalu (przynajmniej ja wyrażam na to moją zgodę).
Pewnie jest już za późno, ale niestety w tygodniu musiałem zajmować się pracą i nie było czasu na inne działalności.
Dajcie znać jak Wam się podoba mój typ.
Z góry przepraszam za naruszanie praw autorskich kopiując o2o.
Mateusz Aleksander Górecki edytował(a) ten post dnia 10.05.08 o godzinie 20:03