Anna Jędrej

Anna Jędrej Dyrektor Biura
Sprawozdawczości
Finansowej

Temat: męska bielizna

Witam wszystkich,
szukalam ostatnio ciekawej bielizny dla mojego chlopaka i to co znalazlam w sklepach to jakas nedza. Szczegolnie jesli chodzi o wzornictwo - jednobarwne, kratka i paski a wszystko w szaroburych kolorach (plus bialy). Mam wrazenie, ze rynek bielizny meskiej jest jeszcze w powijakach (przynajmniej w Polsce). A moze to mezczyzni stawiaja na "klasyke" i sa malo odwazni w kwestii bielizny, a producenci sie tylko dostosowuja? Co o tym myslicie?

Pozdrawiam serdecznie
Joanna Misztela

Joanna Misztela projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów filmowych,
p...

ehhh i co Ci odpisać :((( do tej pory mam przed oczami piętro w ogromnej, mediolańskiej galerii (taka Arkadia mniej więcej ale nie podzielona na butiki) gdzie była tylko męska bielizna... całe piętro w bieliźnie takiej jaką sobie można było wymarzyć... raj na ziemi... a u nas bieda z nędzą...
Jan Lange

Jan Lange Zarządzanie to moja
pasja

Witam
Przyznam wam szczerze, że macie racje. Wielu facetów jest ogromnymi klasykami. Są też tacy jak ja, którzy z zakupu bielizny nie czerpią większej przyjemności. Kiedyś jednak jako prezent od dziewczyny dostałem bokserki z napisem Love You ;D. Jednak takie rzeczy baardzo rzadko są osiągalne w wielkich, brandowych sklepach. Częściej można takie fajne różne gacie dostać na bazarze czy rynku.
To samo jest np z krawatami w nietypowych kolorach :)

Pozdrawiam
Janek

konto usunięte

hmmmmm
ja tam jakos nigdy nie mialem problemu kupic dla siebie bielizny.
Jedyny problem to byla cena, czasy jednak sie zmienily i wole dac wiecej i miec cos dobrego. Osobiscie polecam kolekcje Calvina Klein Trunk, Tommy Hilfiger. Fajna tez jest firma No Fear z duzym zbajerowanym napisem na tylku :))

a jak chcecie dziewczyny zrobic fajny prezent to moze to
Anna Jędrej

Sprawozdawczości
Finansowej

A wiec, pomijajac sprezentowana bielizne, jednak klasyka ... a nie nudzi sie Wam?

konto usunięte

nie szata zdobi.. ;)

...ale urozmaica;-)
Paulina K.

Paulina K. Tego się nie da
ubrać w słowa

Nie jestem w stanie zaakceptować u mężczyzny bokserek tych takich luźnych w jakieś zwierzątka czy inne popierdułki. Generalnie luźnych majtek. Podobają mi się klasyczne bokserki czarne bądź białe. Niebieska bielizna działa na mnie jak płachta na byka. Kojarzy mi się że jest brudna.

konto usunięte

w kappAllu są fajne majtunie w kwiatunie ;)
Paulina K.

Paulina K. Tego się nie da
ubrać w słowa

Anna K.:
w kappAllu są fajne majtunie w kwiatunie ;)

nie, no błagam, facet w majtkachw kwiatki?? ;DDDD
Sylwia Kozień-Zielińska

Sylwia Kozień-Zielińska redaktor/redaktor
prowadzący, PISM, FU
KANG

no to ja bym chyba wolała motylki i biedronki ;D

konto usunięte

generalnie jak z kazda czescia garderoby u mezczyzny tak i z bielizna jest duuuzo gorzej, niz w przypadku kobiet, bowiem juz nie wszyscy panowie sa tradycjonalistami, konserwatystami, "modowo-zacofani", cierpiacy na brak oryginalnosci, etc., etc. i zeby znalezc cos extra, co sprostalo by oczekiwaniom jest naprawde very hard and difficult.
juz kiedys wspominalem o "intimissimi" i nadal utrzymuje, ze maja fajna bielizne - nawet meska w interesujace wzory i kolory, a do tego jest naprawde wygodna (przynajmniej w butiku , w ktorym sie zaopatruje;-))
pozdrawiam.

konto usunięte

Choć otrzymałem w prezencie kiedyś bokserki w mikołaje, to mimo wszystko preferuję spokojne kolory.
Jeśli miałbym na coś narzekać, to ponarzekałbym na zbytnią "sezonowość" oferty niektórych producentów. Sprawdzone fasony są czasem nie do kupienia w kolejnym roku, a zamiast nich kolorowa i modelowa mieszanka dla młodzieży. Jakby wszyscy faceci byli skejtowcami lub snołbordzistami lubiącymi krzykliwe kolory i ciapki.

konto usunięte

Mogą być i mikołajei kwiatki i kratki!!!Panowie, proszę pamietać, ze pod spodniami( zwłaszcza od garnituru),lepsze sa bokserki, niz slipki.Nie widac ich...Nie ma nic gorszego, niż widoczny pod ubraniem kształt gatek!!!U pań również!!!Nie to, zebym patrzyla na meskie pupy, bo wole oczy, ale to uwaga czysto zawodowa. Tym sie zajmuje, wiec i o tym pisze:-)
Dariusz S.

Dariusz S. Dyrektor Centrum
Hipotecznego we
Wrocławiu Alior Bank
SA

bielizna męska to część mojej garderoby na punkcie którym mam i dostaje całkowitego świra uwielbiam ją mieć w różnych tonacjach i krojach omijająć luźne gacie gdzie nic nie jest na miejscu..... i całkowicie nie zgadzam się z opinią ze jest nudna i blebleble wystarczy się wysilić a sklepy z oryginalną (czytaj ciekawą) bielizną są wokół nas przynajmniej w każdym dużym mieście które zaskakują ofertą tak że trzeba się ograniczać do kilku par by majątku nie stracić poza tym istniej możliwość zakupów przez internet a tutaj można mieć wszystko cona świecie i za przystępną cene tak więć troche wysiłku ruszyć d... z miejsca a potem się wypowiadać i rozpisywać niepotrzebnie!
Lidka Topa

Lidka Topa Inspektor ds
kredytów
konsumenckich,
Fortis Bank Polska
S.A.

Anna G.:
Mogą być i mikołajei kwiatki i kratki!!!Panowie, proszę pamietać, ze pod spodniami( zwłaszcza od garnituru),lepsze sa bokserki, niz slipki.Nie widac ich...Nie ma nic gorszego, niż widoczny pod ubraniem kształt gatek!!!U pań również!!!Nie to, zebym patrzyla na meskie pupy, bo wole oczy, ale to uwaga czysto zawodowa. Tym sie zajmuje, wiec i o tym pisze:-)
A to ciekawe. Mój kolega twierdzi, że to jest sexy!?? Powiedz proszę co polecasz pod lekko prześwitujące (białe, cytrynowe itp.)rzeczy? Kolor "cielisty"?

konto usunięte

Nie, idealna bielizna pod na przykład lniane rzeczy, to taka w kolorze ubrania! Cieliste są niefajne:-) Choć nadal panuje przekonanie, ze pod biała bluzką lepiej sprawdzi sie "cielisty" biustonosz...A mówiąc o paniach, miałam na myśli obcisłe figi, które robią z pośladków 4 połówki jabłka:-)
Panie mają łatwiej, bo prześwitujące stringi spod spodni, nie rażą nikogo...Choć zależy jaka pupa...W pracy ABSOLUTNIE zabronione!!!To jest po prostu nieeleganckie. Natomiast "po godzinach", hulaj dusza, piekła nie ma...!!!
Niestety, niektóre kobietki uważają, ze świetnie jest mieć granatowe stringi pod białymi spodniami...O matko...
A do totalnego obłędu doprowadzają mnie trójkąciki stringowe na plecach:-)Dziewczyny!To jest niemodne!A podnieca chyba tylko gimnazjalistów:-)
POzdrawiam:)
Anna Jędrej

Sprawozdawczości
Finansowej

Musze powiedzec, ze mnie zdziwilas troche - do kolorowych rzeczy bielizna w tym samaym kolorze to fakt ale ze pod biala bluzke bialy biustonosz zamiast cielistego? No nie wiem...
Anna Jędrej

Sprawozdawczości
Finansowej

Dariusz S.:
bielizna męska to część mojej garderoby na punkcie którym mam i dostaje całkowitego świra uwielbiam ją mieć w różnych tonacjach i krojach omijająć luźne gacie gdzie nic nie jest na miejscu..... i całkowicie nie zgadzam się z opinią ze jest nudna i blebleble wystarczy się wysilić a sklepy z oryginalną (czytaj ciekawą) bielizną są wokół nas przynajmniej w każdym dużym mieście które zaskakują ofertą tak że trzeba się ograniczać do kilku par by majątku nie stracić poza tym istniej możliwość zakupów przez internet a tutaj można mieć wszystko cona świecie i za przystępną cene tak więć troche wysiłku ruszyć d... z miejsca a potem się wypowiadać i rozpisywać niepotrzebnie!

Nie twierdze, ze cala meska bielizna jest nudna, aczkolwiek ja nie znalazlam nic ciekawego. W polskich sklepach rzadzi klasyka a ta z definicji czesto bywa nudnawa. Jesli masz inne zdanie, to podeslij linki lub podaj konkretne przyklady - chetnie zmienie poglad. Nie musisz sie od razu bulwersowac. Pozdrawiam
Joanna Misztela

Joanna Misztela projektant mody,
ubioru, bielizny,
kostiumów filmowych,
p...

mam nadzieję, że na przyszły sezon uda mi się wypuścić jakąś kolekcję męskiej bielizny :) mam nadzieję, że firma, która zaprosiła mnie do współpracy nie będzie się trzymała kurczowo starych i już potwornie nie modnych modeli...

Następna dyskusja:

BIELIZNA...

Wyślij zaproszenie do