konto usunięte

Temat: ?

Gdzie podzialy sie te wszystkie Tematy?

pozdrawiam

Stan K.

Wypowiedzi autora zostały ukryte. Pokaż autora

konto usunięte

Przepraszam
To ja prowokator i autor
ocenzurowalem sam siebie wybralem inna droge
zalozylem grupe o think and grow rich
che w pozytywny sposb zacheic innych a iec moja krytyka nie byla w dobrym tonie
ja tak mysle che wszytkich zacheci do udzialu w poztywny sposb a to zrobilem troszketak ze niektorych zranilem
nie znaczy ze zminialem zdanie na temat MLM, mysl i wierze ze Stan najlepij opisl jak nie mozlwie jeat zarabiainie w tym systemie i prosze zebs kontynowl na nowej grupie.
Ja po prostu czulem e wiele osob naprawde fajnych zaczyna tarcic cierpliosc wobec mnie a nie o to tu chodzi

Peter
Arkadiusz Bolek

Arkadiusz Bolek Własna działalność;
Międzynarodowy
Inżynier Spawalnik,
Se...

i ja też:)

tak apropo, teraz podczas rozmowy o pracę cennym doświadczeniem jest znajomość biznesów MLM z doświadczenia. Czy chcemy czy nie, to i tak się rozwija cały czas.

Opisałem tutaj ostatnio dość treściwie to zagadnienie ale widać już nic nie zostało. Szkoda

powodzenia
Arek

konto usunięte

arkadiusz k

kazde doswiadczenie jest korzystne nawet jak das sie wciagnac w najwjekszy szwindel w historii ludzkosci
poczytaj sobie co stan napisal,no terz nemasz jak
w mlm zarabia tylko zlaozyciel i spolka z gory, takjest prawda a ze kae doswiadczeni jest korzystne nie da sie ukryc tyllko po co tracic czasa nie daj
Boze sluzyc tym co oszukuja i okradaja kiedy sm nic z tego nie masz//
peter
Tadeusz Orlenko

Tadeusz Orlenko Ludzie są zazwyczaj
pokonanymi przez
samych siebie.

.
Peter usuń ten post z kropką
DziękujęTadeusz Orlenko edytował(a) ten post dnia 06.11.09 o godzinie 18:52

konto usunięte

dlaczego milbym skasowac//
przecierz ja plyne pod prad, tylko jak pstrag a nie leszcz.
Tadeusz
wiemy oboje ze
jeste po zlej stronie98-99 proent nie moze
byc w bledzie
Peter

Stan K.

Wypowiedzi autora zostały ukryte. Pokaż autora

konto usunięte

Duzo czytelnikow pisalo domnie na priwie . zachowjmy jedne watek jak sie utrzyma znaczy ze byl warty wyilku
dzieki za wyrozumialosc
peter
Arkadiusz Bolek

Międzynarodowy
Inżynier Spawalnik,
Se...

Peter Piotr Calka:
arkadiusz k

kazde doswiadczenie jest korzystne nawet jak das sie wciagnac w najwjekszy szwindel w historii ludzkosci
w mlm zarabia tylko zlaozyciel i spolka z gory, takjest prawda a ze kae doswiadczeni jest korzystne nie da sie ukryc tyllko po co tracic czasa nie daj
peter

Napewno Peter masz częściową rację, ponieważ biznesy MLM zwykle nie prowadzą rozmów wstępnych, to oznacza, że od czasu do czasu ktoś natrafi na nieuczciwego partnera biznesowego, który działa niezgodnie z etyką. (Dokładnie tak samo jest w tradycyjnych biznesach. O tym się troche mniej mówi,ponieważ udziały, zyski ma tylko kilka osób. Więc pogadają sobie w własnym otoczeniu i tyle.)

O MLM więcej ludzi wie, ale czy wie dobrze?

Peter, nie powinno się wszystkich "LUDZI" pakować do tego samego pojemnika. Taksamo jest z biznesami, każdy zależy od ludzi, jedni sobie z tym radzą a inni nie. MLM jest to szansa dla ludzi, którzy nie posiadają własnego kapitału.... Czyż nie jest tak...? I można go robić dobrze albo Żle...

W Biznesach typu MLM można spotkać nawet dużych doświadczonych przesiębiorców, którzy swoją etyke pracy przenoszą na biznes MLM.

WIęc nie da się generalizować, że wszystko jest dobre albo złe. Zawsze jesto to mieszanina i tworzy się pewna wypadkowa.

Z tego co wiem z doświadczenia, tak jest w MLM i w tradycyjnym biznesie. Wyniki jakie osiągamy w biznesach zależą od naszego zaangarzowania i chęci dotarcia do źródła informacji, a nie opieramy naszych inforacji na opini tzw. mniemam=wiem, nie wiem=czyli nie wiadomo oco chodzi ale mniemam, że to jest oszustwo.

Większość ludzi jak podchodzi do danego tematu, charakteryzuje się jak tzw. golfista. Piękne zielone pole i szuka jak najszybciej małej dziurki, jak trafi to osiąga sukces, bo sobie udowadnia, że jednak miał rację. Pozostaje pytanie, co jest tak naprawde intotne, własne doświadczenia czy mniemanie...?

Ja działałem w kilku biznesach MLM i powiem Ci, że w żadnym z nich nie zostałem oszukany i nigdy nie było tak, że zarabiają Ci na górze. Nie wiem czy wiesz ale MLM to jest odwrotność systemu piramidalnego. Człowiek, który jest na samej górze może nie mieć nic, jeśli nie wykona pracy, natomiast człowiek, którego wprowadził może być bogaty bo wykonał inteligentną prace.

I jeszcze nie wiem czy wiesz , że w Biznesach typu MLM biznes jest oparty na tzw zasadzie WYGRANY WYGRANY, Przegrany Przegrany. Im wiekszej liczbie osób pomagasz, świadczysz usługi tym jesteś bogatszy, przecież to jest prawo rynku....

Dziekuje Pozdrawiam Peter i wszystkich:) Ale szanuje twoją opinie.
Arkadiusz Bolek

Międzynarodowy
Inżynier Spawalnik,
Se...

Jeszcze tak krótko

Jeśli prowadzimy analizę danego zagadnienia, to na ten moment, powinniśmy się wyzbyć wszystkich TAK i NIE, żeby się nie ograniczać w mysleniu i żeby analiza została przeprwadzona WŁĄŚCIWIE, powinniśmy ją oprzeć na własnym doświadczeniu i faktach

PETER i inni jeżeli chcecie mieć swoją opinie, a nie tą zasłyszaną to , SPRAWDŹCIE...

Obecnie pomagam kilku osobom w różnych miastach rozwijać ich biznesy MLM,

Pozdrawiam Arek

konto usunięte

Moim zdaniem każdy biznes należy sprawdzić przed pochopna oceną.Iwona Dąbrowska edytował(a) ten post dnia 28.01.10 o godzinie 12:28

konto usunięte

W USA mamy wiele tanow Missouri, nazyw sie show me state
potrfis mi pokzac swoje dochody w MLM z ostatnich lat dzilnosciw koncu ja sie rozliczam ty sie rozliczasz nie ma tajemnic prawda
Pokaz
Moje dziecko zawsze mi mowilo tata nie mow Pokaz
peter

konto usunięte

Iwona Dąbrowska:
Posłuchajcie wydaje mi się, że taki sposób promowania sposobu zakupów jest bardzo przyszłościowy. Niedługo dużo ludzi zmieni zdanie na temat marketingu sieciowego i coraz więcej osób zacznie postrzegać to jak coś normalnego. Żeby osiągnąć sukces trzeba jednak być wytrwałym i wybrać najlepszą firmę MLM, a nie pierwsza lepszą. Jest wiele oszustów i firm "krzak". Już nie mówiąc jak wiele firm wykorzystuje swoich współpracowników. Do tego są różne organizację promujące niekoniecznie uczciwą polityke firmy, a potem mamy negatywne opinie o MLM. Zanim się tym zajmiemy trzeba dokładnie zgadać organizację oraz sama firmę z którą współpracujemy. Jeśli ktoś był by zainteresowany rozwojem własnego biznesu z naszą organizacją i pomocą to chętnie przedstawię szczegóły z pierwszej ręki. Mi się udało dobrze wybrać..:) I z przyjemnością przekażę Wam mój pomysł na wspaniały biznes..:)

Frazesy sa taniepkaz mi zarobki
pokz ilezcasu iz a co masz zyski
Peter

konto usunięte

Arkadiusz Bolek:
Peter Piotr Calka:
arkadiusz k

peter

Napewno Peter masz częściową rację, ponieważ biznesy MLM zwykle nie prowadzą rozmów wstępnych, to oznacza, że od czasu do czasu ktoś natrafi na nieuczciwego partnera biznesowego, który działa niezgodnie z etyką. (Dokładnie tak samo jest w tradycyjnych biznesach. O tym się troche mniej mówi,ponieważ udziały, zyski ma tylko kilka osób. Więc pogadają sobie w własnym otoczeniu i tyle.)

O MLM więcej ludzi wie, ale czy wie dobrze?

Peter, nie powinno się wszystkich "LUDZI" pakować do tego samego pojemnika. Taksamo jest z biznesami, każdy zależy od ludzi, jedni sobie z tym radzą a inni nie. MLM jest to szansa dla ludzi, którzy nie posiadają własnego kapitału.... Czyż nie jest tak...? I można go robić dobrze albo Żle...

W Biznesach typu MLM można spotkać nawet dużych doświadczonych przesiębiorców, którzy swoją etyke pracy przenoszą na biznes MLM.

WIęc nie da się generalizować, że wszystko jest dobre albo złe. Zawsze jesto to mieszanina i tworzy się pewna wypadkowa.

Z tego co wiem z doświadczenia, tak jest w MLM i w tradycyjnym biznesie. Wyniki jakie osiągamy w biznesach zależą od naszego zaangarzowania i chęci dotarcia do źródła informacji, a nie opieramy naszych inforacji na opini tzw. mniemam=wiem, nie wiem=czyli nie wiadomo oco chodzi ale mniemam, że to jest oszustwo.

Większość ludzi jak podchodzi do danego tematu, charakteryzuje się jak tzw. golfista. Piękne zielone pole i szuka jak najszybciej małej dziurki, jak trafi to osiąga sukces, bo sobie udowadnia, że jednak miał rację. Pozostaje pytanie, co jest tak naprawde intotne, własne doświadczenia czy mniemanie...?

Ja działałem w kilku biznesach MLM i powiem Ci, że w żadnym z nich nie zostałem oszukany i nigdy nie było tak, że zarabiają Ci na górze. Nie wiem czy wiesz ale MLM to jest odwrotność systemu piramidalnego. Człowiek, który jest na samej górze może nie mieć nic, jeśli nie wykona pracy, natomiast człowiek, którego wprowadził może być bogaty bo wykonał inteligentną prace.

I jeszcze nie wiem czy wiesz , że w Biznesach typu MLM biznes jest oparty na tzw zasadzie WYGRANY WYGRANY, Przegrany Przegrany. Im wiekszej liczbie osób pomagasz, świadczysz usługi tym jesteś bogatszy, przecież to jest prawo rynku....

Dziekuje Pozdrawiam Peter i wszystkich:) Ale szanuje twoją opinie.
okpokazmiz czego twoj MLm ma dochody//
zeslakdekchlonkow??
z produktow ktroe srzedaje wlasnym czlokom??To akyurat sa nielegalne dochod, znacze wedlug prawato nie sa dochody tjest haraxch
Peter

konto usunięte

Iwona Dąbrowska:
Posłuchajcie wydaje mi się, że taki sposób promowania sposobu zakupów jest bardzo przyszłościowy. Niedługo dużo ludzi zmieni zdanie na temat marketingu sieciowego i coraz więcej osób zacznie postrzegać to jak coś normalnego. Żeby osiągnąć sukces trzeba jednak być wytrwałym i wybrać najlepszą firmę MLM, a nie pierwsza lepszą. Jest wiele oszustów i firm "krzak". Już nie mówiąc jak wiele firm wykorzystuje swoich współpracowników. Do tego są różne organizację promujące niekoniecznie uczciwą polityke firmy, a potem mamy negatywne opinie o MLM. Zanim się tym zajmiemy trzeba dokładnie zgadać organizację oraz sama firmę z którą współpracujemy. Jeśli ktoś był by zainteresowany rozwojem własnego biznesu z naszą organizacją i pomocą to chętnie przedstawię szczegóły z pierwszej ręki. Mi się udało dobrze wybrać..:) I z przyjemnością przekażę Wam mój pomysł na wspaniały biznes..:)

Dziewczyno czy Tobie juz dokumentnie mozg wyprali? Mloda jestes otrzasnij sie z tych 'sekt' zajmij sie jakims normalnym zarabianiem na zycie... Moze wpadniesz na jakis pomysl biznesu, ale przestan oklamywac siebie MLM nie da Ci zadnych konkretnych dochodow...

konto usunięte

bez komentarza...Peter..bez komentarzaIwona Dąbrowska edytował(a) ten post dnia 28.01.10 o godzinie 12:28

konto usunięte

...Iwona Dąbrowska edytował(a) ten post dnia 28.01.10 o godzinie 12:25

konto usunięte

Szanowna kolezanko
Nie ma sznas zebys zarobila w MLM, poa jednym wyjatkiem
jesli stworzysz swoj.
Stan opisal w doskonaly sposb jak nie ma szans na sukces, ja estety to skasowalem.
moaj koncentarcja jest na PMA positive Mental Attitude.MLM to
Malo
Lub
Mniej
im dluzej w tym siedzis tym bardziej zdobywasz wiedze jk nie dac sie wciagnac w kretactwa i oszustwa ktore te systemy nisoa za soba.
Zapytaj twojego coacha kilak podstawowych pytan
Z czego MLM system w ktory wchodzisz zarabia??
ze sprzedarzy produktow??t komu je sprzedaje, czlonkom czy na zewnatrz??
jak duz czesc zysko to dochod ze sskladek i fees z nowych czlonkow.
Amway ma nawet do 99% dochodow z wpisowego nowych czlonkow i z tego ze czlonkowie musza kupic okreslona ilsoc produktow zeby byc w systemie.
Iwona
Nie wynajduj kola, MLM to oszustwo 98-99% ludzi odchodzi z glowa scieta przez system.
Nie ma uczciwych mlm, jak by byly to by ich liderze pokazali nnam swoje dochody, a pytam o to od dluzszego czasu , jeli sa to gdzie???
wjecej zarobisz dajac lekcje fitnesu i budujac wlasny program fitnes lub cokowliek cie fascynuje ,mao ze wjecej zarobisz uczciwie nie musisz nikogo ladowac w banie.
Peter

konto usunięte

Myślę, że wiele osób pracujących w branży mogło by Ci pokazać swoje dochodyIwona Dąbrowska edytował(a) ten post dnia 28.01.10 o godzinie 12:29

Wyślij zaproszenie do