konto usunięte
konto usunięte
Temat: Minister obrony narodowej Bronisław Komorowski
Taki dowciap rysunkowy mi się przypomniał, z czasów realsocjalizmu: malarz-szyldziarz-dekorator hasło sporządził o treści "Po mnie nie trzeba poprawiać!" - tyle tylko, że mu się to hasło na baner nie zmieściło i ostatnie litery na ścianie domalował.Oto poprawny link do polecanego imejdższaka:
Kura R. edytował(a) ten post dnia 30.04.08 o godzinie 20:50
konto usunięte
Kura R.:Tamten też się otwiera.
Taki dowciap rysunkowy mi się przypomniał, z czasów realsocjalizmu: malarz-szyldziarz-dekorator hasło sporządził o treści "Po mnie nie trzeba poprawiać!" - tyle tylko, że mu się to hasło na baner nie zmieściło i ostatnie litery na ścianie domalował.
Oto poprawny
link do polecanego imejdższaka:
Kura R. edytował(a) ten post dnia 30.04.08 o godzinie 20:50
konto usunięte
Grzegorz Rossa.:
Taki dowciap rysunkowy mi się przypomniał, z czasów realsocjalizmu: malarz-szyldziarz-dekorator hasło sporządził o treści "Po mnie nie trzeba poprawiać!" - tyle tylko, że mu się to hasło na baner nie zmieściło i ostatnie litery na ścianie domalował.
Oto poprawny
Nie otwiera :))
Małgorzata W. nowe porządki
pierwszy sie nie otwierakonto usunięte
Maja D.:Mi otwiera się za każdym razem.
Grzegorz Rossa.:
Oto poprawny
Nie otwiera :))
konto usunięte
Ja w to nie wątpię, bo pan Rossa jest człowiekiem wyjątkowo utalentowanym; dlaczego miałyby go dotyczyć te same prawa otwierania linków, co resztę?Mam tylko nadzieję, że gdy w końcu Komorowski opamięta się i przedstwi projekt broni laserowej do wdrożenia, nie tylko pan Rossa będzie zdolny taki laser odpalić.
konto usunięte
Kura R.:Komorowski teraz ma ważniejsze sprawy na głowie, oddaje Polskę prusactwu.
Ja w to nie wątpię, bo pan Rossa jest człowiekiem wyjątkowo utalentowanym; dlaczego miałyby go dotyczyć te same prawa otwierania linków, co resztę?
Mam tylko nadzieję, że gdy w końcu Komorowski opamięta się
i przedstwi projekt broni laserowej do wdrożenia,Nie czekali na pozwolenie Komorowskiego, tu są linki.
nie tylko pan Rossa będzie zdolny taki laser odpalić.
konto usunięte
Mniema Pan, że to freudowska pomyłka?To by się zgadzało: jąder najwyraźniej Komorowskiemu brak.
Pozdrawiam.
konto usunięte
panu Grzegorzowi pod uwagę - dlaczego do dziś osoba prywatna posiadająca elektrownię nie może korzystać z wyprodukowanego przez siebie prądu? 0_okonto usunięte
Kura R.:Poważnie, podejrzewam, że podpisał bez czytania (jestem gotów pójść o zakład, że nie przeczytał Traktatu Lizbońskiego), a zatrudnił podwładnych, którzy nie odróżniają.
Mniema Pan, że to freudowska pomyłka?
To by się zgadzało: jąder najwyraźniej Komorowskiemu brak.Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
konto usunięte
myślę, że powinien pan postarać się o jakieś dowody zamiast wyskakiwać z dysertacją teoretyczną.Prawdopodobnie wykorzystanie lasera niszczącego to wątpliwa sprawa dlatego podałem ironicznie kwestię własnego zasilania (to że prąd zmienny może być dobrym nośnikiem informacji to inna sprawa). Natomiast tak dalej teoretycznie rzecz biorąc laser przenikliwy (np. Xray) nie wymaga tak wielkiego zasilania (no i nieproporcjonalnie wysokie zużycie nie może być żadnym dowodem ;).Andrzej Olechowicz edytował(a) ten post dnia 05.05.08 o godzinie 23:51
konto usunięte
Andrzej Olechowicz:Podałem linki do poczytania.
myślę, że powinien pan postarać się o jakieś dowody
zamiast wyskakiwać z dysertacją teoretyczną.
Prawdopodobnie wykorzystanie lasera niszczącego to wątpliwa sprawa dlatego podałem ironicznie kwestię własnego zasilania (to że prąd zmienny może być dobrym nośnikiem informacji to inna sprawa). Natomiast tak dalej teoretycznie rzecz biorąc laser przenikliwy (np. Xray) nie wymaga tak wielkiego zasilania (no i nieproporcjonalnie wysokie zużycie nie może być żadnym dowodem ;).Andrzej Olechowicz edytował(a) ten post dnia 05.05.08 o godzinie 23:51
konto usunięte
Był Rossa i nie ma Rossy.A Komorowski jest.
Ani chybi tym laserem G'Rossę potraktował - nawet śladu nie zostało...