Wojciech Kamil T. Projektant
Temat: Cień Wiatru
Czytał ktoś : "Cień Wiatru" - jeżeli tak, czekam na opinie.Pozdrawiam.
Wojciech Kamil T. Projektant
konto usunięte
konto usunięte
Szymon
Sułecki
dr nauk
humanistycznych -
klasztorne zbiory
specjalne (ar...
konto usunięte
konto usunięte
Ania K. xxxx
konto usunięte
Anita Urszula L.:
Czytał.
Przereklamowane bardzo, moim skromnym zdaniem.
Na biblionetce niejaka mazalova się pastwi o tu --> http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=36307 i ja się pod nią obiema ręcyma podpisuję.
Marta S. RWE Stoen Operator
Małgorzata Berny:
mnie również się podobała; warto pzreczytać, aby wyrobić sobie własną opinię, gdyż jest to książka, która albo się podoba, albo wręcz przeciwnie - nie ma tutaj opinii wyważonych;
konto usunięte
Jarek Kamiński radca prawny
Grzegorz
T.
SNAFU. Szara
eminencja ;)
Agata
M.
yes, I can! -
copywriter/mediator/
PR - freelancer
konto usunięte
Grzegorz Talaśka:
Przezytałem ją rok temu. Miałem szczęscie, ksiązka weszła na rynek zupełna nowośc zero opinii o niej. I moim zdnaiem to jedna z najlepszych pozycji jakie ostatnio czytałem. I klimat Barcelony, i postacie i nawet nieco "telenowelowata" intryga mnie nie przeraziły. Ta całośc była mroczna i duszna jak przystało na klimaty hiszpańkie- namiętnośc i mrok...nieodłączna para bohaterów.
Agnieszka
Rybnik
Młodszy Analityk ds.
Wdrożeń Klientów
Agnieszka
Rybnik
Młodszy Analityk ds.
Wdrożeń Klientów
Grzegorz Talaśka:
Przezytałem ją rok temu. Miałem szczęscie, ksiązka weszła na rynek zupełna nowośc zero opinii o niej. I moim zdnaiem to jedna z najlepszych pozycji jakie ostatnio czytałem. I klimat Barcelony, i postacie i nawet nieco "telenowelowata" intryga mnie nie przeraziły. Ta całośc była mroczna i duszna jak przystało na klimaty hiszpańkie- namiętnośc i mrok...nieodłączna para bohaterów.
konto usunięte
Małgorzata K. Konsultant SAP BW
Grzegorz
T.
SNAFU. Szara
eminencja ;)
Agnieszka Rybnik:Poleciłem ją kilku osobom plus rodzinie nikt się nie skrażył każdy chwalił....ale w sumie rzecz gustu jak zawsze nie?cemtarz ksiązek.....chciałbym tam trafić.....
Grzegorz Talaśka:
Co do klimatu Barcelony, to TAK, klimat był. Do tego fantastyczny klimat. Co do mroczności to trochę sobie na tych stronach pobywała. Pomimo moich dość mieszanych odczuć co do tej powieści, to chyba jenak poleciłabym ją innym:) Niech sami sobie wyrobią opinię.
konto usunięte
Grzegorz Talaśka:
cemtarz ksiązek.....chciałbym tam trafić.....
Następna dyskusja: