Adam O.

Adam O. przejmuję władzę nad
światem

Temat: poniedziałkowe FIVE'O'CLOCK + degustacje win

skoro same herbatki podupadają z braku chętnych to nieśmiało proponuje by je połączyć z degustacjami win.

poniedziałek
herbaciarnia Czajowniana ul. Józefa 25 (Kazimierz, Kraków)
od godz 17.55 do 19.30 ustalimy miejsce winiowania.

Anybody?
Mariola G.

Mariola G. nigdy nie ma tak
dobrze, żeby nie
mogło być lepiej ...

w każdy poniedziałek, że tak zapytam?
bo jutro mam spotkanie dentysta sadysta :/
Adam O.

światem

Mariola G.:
w każdy poniedziałek, że tak zapytam?
bo jutro mam spotkanie dentysta sadysta :/

herbatki byly co poniedzialek, ale od kilku tygodni szykuje sie oficjalne zamkniecie watku... moze taka nowa tradycja... winko w poniedzialki ;pAdam O. edytował(a) ten post dnia 31.05.09 o godzinie 21:57
Mariola G.

Mariola G. nigdy nie ma tak
dobrze, żeby nie
mogło być lepiej ...

dobra idea :))
tak na przedluzenie weekendu
Agnieszka B.

Agnieszka B. Specjalista,
Analityk, Kupiec

tak nieśmiało przypomnę, że piana maniana cieszyła się największą popularnością :)
Anna Jankowska

Anna Jankowska Tłumaczę
nieprzetłumaczalne

ja, ja, ja na wino to jak wiecie zawsze ;-P
ale teraz zmykam z kraju i pojawię sie spowrotem w sierpniu... kto wie, może jakies wino przywlekę ;-)
Barbara Fila

Barbara Fila NordFit Nordic
Walking & Fitness -
właściciel;
instruktor...

buuu czemu w poniedziałek ja nie dam rady ;/
Andrzej K.

Andrzej K. Specjalista raczej
średniego szczebla

Mam niejasne przeczucie, że spotkanie cykliczne "Piątkowy MELANŻ - maniana na cały łikend" cieszyłoby się dużym powodzeniem towarzyskim.
Adam O.

światem

Andrzej K.:
Mam niejasne przeczucie, że spotkanie cykliczne "Piątkowy MELANŻ - maniana na cały łikend" cieszyłoby się dużym powodzeniem towarzyskim.

piatkowy byl clubbing, ale chyba tez zdechl, nawet wczesniej niz herbatki. w sumie Aga ma racje, rozkwit herbatek byl przy dodaniu piany maniany w Kompanii Kuflowej.
Bartłomiej Juszczyk

Bartłomiej Juszczyk dyrektor
zarządzający Grupa
Adweb; inwestor,
wykładowca, ...

Wina chętnie, a że paru winiarzy na GL tu mamy to może coś i oni zasugerują?
Klaudia B.

Klaudia B. Finanse w
gastronomii

Andrzej K.:

Endrju dobrze mówisz ;)
Robert Niemiec

Robert Niemiec Starszy Inżynier
Systemowy, Comarch
SA

Adam O.:
Andrzej K.:

piatkowy byl clubbing, ale chyba tez zdechl, nawet wczesniej niz herbatki. w sumie Aga ma racje, rozkwit herbatek byl przy dodaniu piany maniany w Kompanii Kuflowej.
w kompanii sie troche zepsulo - w promocji zamiast Zywca maja Warke (dla niektorych lepiej) i nie po 6 tylko po 7 zeta za litr.
Dodatkowo jest straszny problem z miejscami - jak sie nie zarezerwuje kolo srody to nie ma co liczyc na stolik > 4osobowy.
Adam O.

światem

to na ten poniedzialek chyba sie nie zbierze ekipa, w nastepny mozna obgadac na zywca co i jak...
Agnieszka B.

Agnieszka B. Specjalista,
Analityk, Kupiec

Adam O.:
to na ten poniedzialek chyba sie nie zbierze ekipa, w nastepny mozna obgadac na zywca co i jak...

ale obgadać na miejscu w Czajowni w przyszły poniedziałek? Jak już został rozpoczęty wątek to można przeczytać "za" i "przeciw" - osób wątek czytający i mhm... zrobić coś?
Robert Niemiec

Robert Niemiec Starszy Inżynier
Systemowy, Comarch
SA

Agnieszka T.:
Adam O.:

ale obgadać na miejscu w Czajowni w przyszły poniedziałek? Jak już został rozpoczęty wątek to można przeczytać "za" i "przeciw" - osób wątek czytający i mhm... zrobić coś?
i plusy oraz minusy! :P

Bartłomiej Juszczyk:

Moja sprawdzona sugestia: piana-maniana w Kampanii Piwnej! :)Piotr W. edytował(a) ten post dnia 01.06.09 o godzinie 18:55
Adam O.

światem

Agnieszka T.:
Adam O.:

ustalić jedynie knajpę na którą obierze się kierunek. Oraz to czy będzie to wino czy piwo czy jedno i drugie. Chyba tylko tyle zostało.

Poniedziałek jest dobry bo będzie hamulcem dla tych którzy chcą się tylko nabzdryngolic ;p

Piotrek, kompania kuflowa odpada skoro rezerwacje trzeba robić z 5 dniowym wyprzedzeniem...
Bartłomiej Juszczyk

Bartłomiej Juszczyk dyrektor
zarządzający Grupa
Adweb; inwestor,
wykładowca, ...

Piotr W.:
Bartłomiej Juszczyk:

Moja sprawdzona sugestia: piana-maniana w Kampanii Piwnej!

haha, łomatko ;)
Marcin Z.

Marcin Z. >°)))>< ° o
° °

Adam O.:
Agnieszka T.:
Adam O.:

ustalić jedynie knajpę na którą obierze się kierunek. Oraz to czy będzie to wino czy piwo czy jedno i drugie. Chyba tylko tyle zostało.

Poniedziałek jest dobry bo będzie hamulcem dla tych którzy chcą się tylko nabzdryngolic ;p

Piotrek, kompania kuflowa odpada skoro rezerwacje trzeba robić z 5 dniowym wyprzedzeniem...

A CK Browar? Wina tam nie mają, ale jasne i ciemne bardzo dobre, jedne z najlepszych w Krakowie. Nawet Czesi tam przychodzą, którzy twierdzą, że lepsze nich w Czechach:)
Adam O.

światem

Marcin C:
A CK Browar?

a cos bliżej wisły? ;) najlepiej tez z winem - by owca była cala i wilk syty...

Wyślij zaproszenie do