konto usunięte
Temat: Dla kogo jest ta grupa
W związku z tym, że ostatnio zrobiło się trochę zamieszania i bałaganu informuję, że ta grupa nie służy do przeprowadzania internetowej terapii ani też do mojej autoterapii jak to niektórzy sądzą.Jest to grupa tylko i wyłacznie do rozpowszechniania wiedzy i zachęcania do pogłebiania jej już na włąsną rękę.
Dzielenia się własnymi doświadczeniami i wiedzą, tych osób, które zmierzyły się już z własną przeszłością, wzięły życie we własne ręce i doświadczyły już tego, że warto było zmierzyć się z prawdą własnego dzieciństwa i dzisiaj nie muszą już zaprzeczać temu co było.
Ta grupa jest również dla tych osób, młodych i starszych, które są już gotowę aby zrobić pierwszy krok. Mogą zadawać pytania i otrzymywać konstruktywne odpowiedzi.
Dziękuję bardzo Wszystkim za poświęcenie chwili na przeczytanie tego co tutaj napisałam i mam nadzieję, że atmosfera wróci do normy.
Pozdrawiam
Sabina
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
===================================================================
Ta grupa jest dla ludzi, którzy są już świadomi swoich problemów lub takich, którzy chcą je sobie uswiadomić i pracować nad sobą.
tylko DLA LUDZI GOTOWYCH NA ZMIANY
A osoby, które chcą służyć radą mają je wspierać optymizmem
pesymizm, brak wiary, ze da się coś zmienić, że to niemozliwe, itp jest tutaj ZAKAZANY
Każdą taką wypowiedz będę kasowałaSabina Gatti edytował(a) ten post dnia 13.07.09 o godzinie 23:56